Leice sretno, neka bude brzo i sto manje bolno 😘
Pikica nazalost znas i sama, jednom kad odes u trudnicku nema vise nazad. Mene je daaaavno dr poslao isto kao nek oni vide hoce me voditi ili cu nazad njemu, ali nece nitko tamo sebi uzeti na dusu da te vrati tvom dr ako te vec poslao. Al dobro, sto kazes, vec si 28 tt, stignu te zagnjaviti samo za jedan profil, moooozda dva i gotovo
Istina Frajla…vjerojatno sam sad tamo zapecacena😅😅i moj doktor mi je odmah dao D1 uputnicu jer zna da ostajem tamo…pas mater😂😂…al mirna sam…to kaj kazes, stignem jedan do 2 profila odradit…to cu prezivjet💪💪💪
Ja sam dobila D1 za VV, nalaz guka bio savrsen i rekli da vise ne moram dolaziti tako da sam samo jedan profil odradila.
Guk ili ogtt? Meni su svi profili bili uredi, ali sam svejedno morala do kraja….
Guk nakon loseg ogtta
Leica, sritno!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Leice sretno, nek muz stigne na vrijeme i nek sve bude ok! 😀😀
Ja sutra idem na ogtt, evo muza natjerala da uzme slobodan dan na poslu da ide samnom,ako se srusim da bude tu..😂😂
Daj mi recite,prvorotke!! S kojim tjednom planirate biti ono skroz spremne za dolazak bebe....ja nemam jos hrpu stvari,imam popis al neznam koliko da se zurim a bojim se da cu pocet panicarit uskoro! 🤔💆🙆
Leice sretno, nadam se da je vec sve gotovo i da ti je djevojcica u narucju.
Mislim da sam ja zacoprala jucer 😆
Netko je jutros pitao kako izgledaju laznjaci, uglavnom krene bol koja se pojacava u doljnjem djelu trbuha, meni se siri i prema gore i prema ledjima, trbuh se jako stvrdne. Traje 30ak sekundi i onda otpusti, nepravilnih intervala skroz.
U prvoj t su se recimo sirili samo u trbuhu, nisu isli u kriza, ovi su malo drugaciji
Zrinchy, znam dobro dr. Ujević. Divna žena i liječnica, sviđa mi se njen stav u odnosima "žena pomaže ženi"- kao sestra sestri. Nadam se da me kužiš.
Bila sam kod nje u jesen 2016. Spasila me od kiretaže.
Isusek, kaj sam ja to spetljala!
Citirano se odnosi na inu30, ne na Zrinchy.
Drage zene, stigla nam je mala Lena s 2520/47, i apgarom 10/10. Stigao nam je i tata, tocno na vrijeme da uleti u box i bude nam podrska onih najtezih zadnjih sat vremena ❤
Prokinuli su mi vodenjak u 15:00, bila otvorena 3-4 cm. Odmah krenuli jaki trudovi na 3-5 minuta. U box me prebacili s 5 cm i tad je uslijedilo pol sata najgorih trudova ikad i u tocno jos 26 min sam se otvorila svih 10 cm. Nazalost, zapeli smo na samom izgonu, bebici su poceli padati otkucaji i zavrsili smo brzinskim vakumom. Lena se rodila u 18:03, sto je superbrzo za prvorotku koja je inducirana. Rezana sam na dvije strane i bolilo je vraski s obzirom da sam se zbog problema s kicmom odlucila rodit bez epiduralne. Ali sve je palo u vodu onog trena kad smo tata i ja zajedno vidjeli nasu curu, stvarno nije floskula da je to najljepsi osjecaj na svijetu ❤
Tim na sv.Duhu je bio odlican, efikasan i jako ohrabrujuc tokom cijelog poroda, a narocito kad se zakompliciralo jer su se trudili biti sto brzi a ujedno i da ja ne osjetim paniku, tri lijecnika su sa mnom prodisavala najteze zadnje trudove i na tome im beskrajno hvala, sve preporuke za odjel radaone na sv.duhu.
Novopecena mama je mrtva umorna, tako da idem ukrast ovaj dio noci kad princeza nije sa mnom i pokusat odspavat.
Pusa od Lee I Lene ❤
Leica Na kraju je najbitnije da je sve dobro proslo! Cestitam i brz oporavak ti zelim!!
🎉🎉 Uzivaj uz svoju curicu 😗
Cestitke Leice❤️❤️❤️❤️
Bitno da je sve dobro zavrsilo. Zelim ti brz oporavak..
uzivajte s svojoj curom🤗
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji