Leice cestitke!!! Dobro nam dosla Lena! A i svaka cast muzu da je stigao doc, njegova podrska je sigurno olaksala sve zajedno!
Puse svima! Krenule su proljetnice 😍😍
[/url
Leica divni ste...cestitam od srca na maloj Leni💕💗🎉🎊💕💗🎉🎊💕🎉💗🎊💕😍😍😍😍😍😍😍😍
Leica cestitam. Sretno tebi, melenoj i muzu i brz oporavak ti zelim. Neka je sve dobro proslo. Odmori se i uzivaj sa svojom malenom :*
Cure vidite li vi ovooooo ??? proljetnice su krenule :) čestitam Lea od srca, odlično da je tata stigao, koja divna slika...neko malo viri ispod plahte aiiiiiiiiiiii <3
Za što brži oporavak :*
Draga Leica, iskrene cestitke! Tata je stigao aman taman. Te prve slike su uvijek tako pune emocija, da je to cudo! 😍😍😍😍
Brzi oporavak ti zelim! Ljubit se, mazite i volite, zasluzili ste! 😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Draga Leica, iskrene cestitke! Tata je stigao aman taman. Te prve slike su uvijek tako pune emocija, da je to cudo! 😍😍😍😍
Kad je pregled?
Leica čestitske od ❤ sluka je predivna i super sto je sve tako kratko trajalo,tome se i ja nadam 😊
Kathryn mislim da nema pravog vremena za krenuti 😂 Ja sam se jucer natjerala oprati neku robicu koju imam, a spisak isto imam (spisak za pelene, dude, potrepstine za bolnicu itd) ali nikako da odem pokupovat sta sve treba, sve si mislim a imam jos vremena a vrijeme bome leti...ali do kraja 3.mj cu otic sve kupit i kinder rijesit, a sve ostalo mogu i kad rodim ako sta zafali muža poslat 😁😂
Drage zene, stigla nam je mala Lena s 2520/47, i apgarom 10/10. Stigao nam je i tata, tocno na vrijeme da uleti u box i bude nam podrska onih najtezih zadnjih sat vremena ❤
Prokinuli su mi vodenjak u 15:00, bila otvorena 3-4 cm. Odmah krenuli jaki trudovi na 3-5 minuta. U box me prebacili s 5 cm i tad je uslijedilo pol sata najgorih trudova ikad i u tocno jos 26 min sam se otvorila svih 10 cm. Nazalost, zapeli smo na samom izgonu, bebici su poceli padati otkucaji i zavrsili smo brzinskim vakumom. Lena se rodila u 18:03, sto je superbrzo za prvorotku koja je inducirana. Rezana sam na dvije strane i bolilo je vraski s obzirom da sam se zbog problema s kicmom odlucila rodit bez epiduralne. Ali sve je palo u vodu onog trena kad smo tata i ja zajedno vidjeli nasu curu, stvarno nije floskula da je to najljepsi osjecaj na svijetu ❤
Tim na sv.Duhu je bio odlican, efikasan i jako ohrabrujuc tokom cijelog poroda, a narocito kad se zakompliciralo jer su se trudili biti sto brzi a ujedno i da ja ne osjetim paniku, tri lijecnika su sa mnom prodisavala najteze zadnje trudove i na tome im beskrajno hvala, sve preporuke za odjel radaone na sv.duhu.
Novopecena mama je mrtva umorna, tako da idem ukrast ovaj dio noci kad princeza nije sa mnom i pokusat odspavat.
Pusa od Lee I Lene ❤
Čestitam od 💗 Lice. Prvo na bebici, pa tebi na hrabrosti i izdržljivosti. Želim ti brz oporavak 😘
Kad je pregled?
Evo me u cekaoni 😉
Znas da nisam uzalud budna tak rano ujutro 🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Leice, cestitam na tvom proljetnom cvjeticu. 🌼
Drago mi je da je sve brzo proslo i da je djevojcica dobro.
A tati svaka cast, vjerujem da je dao sve od sebe da stigne svojim curama.
Sortiraj odgovore
Najstariji