Leica sretnoo, nek sve bude u redu 😘
Yra ne znam za ligament, mene je najednom pocelo bolit i nakon 2,3h popustilo. Ugl sta god da je hvala Bogu da se vise nije ponovilo. 😁😁
Leice sretno, neka bude brzo i sto manje bolno 😘
Pikica nazalost znas i sama, jednom kad odes u trudnicku nema vise nazad. Mene je daaaavno dr poslao isto kao nek oni vide hoce me voditi ili cu nazad njemu, ali nece nitko tamo sebi uzeti na dusu da te vrati tvom dr ako te vec poslao. Al dobro, sto kazes, vec si 28 tt, stignu te zagnjaviti samo za jedan profil, moooozda dva i gotovo
Tko me urekao i rekao da je vrijeme da proljetnice krenu rađati?!😀
Ja dosla na kontrolu i ono kaos. Ne valjaju protoci, visok tlak, manjak plodne vode i sto cuda. Kaze doktor hitna indukcija odmah sada!
Leice, sretno!!!!!!!
Zrinchy, znam dobro dr. Ujević. Divna žena i liječnica, sviđa mi se njen stav u odnosima "žena pomaže ženi"- kao sestra sestri. Nadam se da me kužiš.
Bila sam kod nje u jesen 2016. Spasila me od kiretaže.
Leice sretno ti, da muž stigne na vrijeme i da sve prođe u najboljem redu! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pikica nazalost znas i sama, jednom kad odes u trudnicku nema vise nazad. Mene je daaaavno dr poslao isto kao nek oni vide hoce me voditi ili cu nazad njemu, ali nece nitko tamo sebi uzeti na dusu da te vrati tvom dr ako te vec poslao. Al dobro, sto kazes, vec si 28 tt, stignu te zagnjaviti samo za jedan profil, moooozda dva i gotovo
Istina Frajla...vjerojatno sam sad tamo zapecacena😅😅i moj doktor mi je odmah dao D1 uputnicu jer zna da ostajem tamo...pas mater😂😂...al mirna sam...to kaj kazes, stignem jedan do 2 profila odradit...to cu prezivjet💪💪💪
Istina Frajla…vjerojatno sam sad tamo zapecacena😅😅i moj doktor mi je odmah dao D1 uputnicu jer zna da ostajem tamo…pas mater😂😂…al mirna sam…to kaj kazes, stignem jedan do 2 profila odradit…to cu prezivjet💪💪💪
Ja sam dobila D1 za VV, nalaz guka bio savrsen i rekli da vise ne moram dolaziti tako da sam samo jedan profil odradila.
Istina Frajla…vjerojatno sam sad tamo zapecacena😅😅i moj doktor mi je odmah dao D1 uputnicu jer zna da ostajem tamo…pas mater😂😂…al mirna sam…to kaj kazes, stignem jedan do 2 profila odradit…to cu prezivjet💪💪💪
Ja sam dobila D1 za VV, nalaz guka bio savrsen i rekli da vise ne moram dolaziti tako da sam samo jedan profil odradila.
Guk ili ogtt? Meni su svi profili bili uredi, ali sam svejedno morala do kraja....
Leice Sritno ti!!!
Ita i mi danas tocno 35. tjedan morat cu se slozit sa yron, za mene si supermodel
bas odlicno izgledas...
Meni je danas cili neki bezvezni dan, ubila me juzina....jedva cekan lipsa vrimena i malo sunca
Tko me urekao i rekao da je vrijeme da proljetnice krenu rađati?!😀
Ja dosla na kontrolu i ono kaos. Ne valjaju protoci, visok tlak, manjak plodne vode i sto cuda. Kaze doktor hitna indukcija odmah sada! A meni muz otisao jutros u 4 sata na sluzbeni put. Zovem ja njega, rekoh - ja ti odo rodit. On micek ocajan, suze mu u glasu cujes, grozno. Otisla si ja doma po stvari, zove on mene, lovim prvi avion za Zg u 13h, cekaj me 😂
Pozdrav iz predradaone sv.Duha, uskoro nam stize mala Lena ako bog da :)
Javimo se slikicom kad obavimo taj junacki cin 😀
Leica nek ti je sretno!😘
Sretno ti Leica 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji