Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leica2603
    06. Ožujak 2018. 14:44

Tko me urekao i rekao da je vrijeme da proljetnice krenu rađati?!😀
    Ja dosla na kontrolu i ono kaos. Ne valjaju protoci, visok tlak, manjak plodne vode i sto cuda. Kaze doktor hitna indukcija odmah sada! A meni muz otisao jutros u 4 sata na sluzbeni put. Zovem ja njega, rekoh - ja ti odo rodit. On micek ocajan, suze mu u glasu cujes, grozno. Otisla si ja doma po stvari, zove on mene, lovim prvi avion za Zg u 13h, cekaj me 😂
    Pozdrav iz predradaone sv.Duha, uskoro nam stize mala Lena ako bog da :)
    Javimo se slikicom kad obavimo taj junacki cin 😀

• LilyVanily
    06. Ožujak 2018. 14:53

Aaaa Leice!! Sretnooo!!!  💪💕Drži se! Koliko ti je izmjerio plodne vode? 

• Litta
    06. Ožujak 2018. 14:53

Pikica ne razumijem ni ja to za secer ako je na granici, cemu dodatne kontrole. Ne znam kako je bilo prije ali mislim da se nisu tako strogo bavili tim secerom. 
    Leica drzi se i cekamo nove vijesti :)
    Ina i Zrinchy super za preglede, najvaznije je da je sve u redu.
    Ostalima saljem :* 

• sema
    06. Ožujak 2018. 15:00

Leica ajmeee sretno..neka nam sretno stigne mala Lena a i neka muž sretno stigne i na vrijeme 😊

• Student24
    06. Ožujak 2018. 15:12

Leica - sretno!! :) i da muž sretno stigne! 

• Ina30
    06. Ožujak 2018. 15:13

yra

Zrinchy, super da lijepo napreduje!
    Ina, ti ideš u Ginekos? Kosica ♡♡♡
    Proudy i Tinaaa, da nije rastegnuti ligament, to zna boljeti opako?

Idem kod Ujevićke,žena je zakon. U drugoj trudnoći sam išla kod nje po drugo mišljenje,jer me moj gin.uvjerio da trebam injekciju za pluća i da ću rodit ranije. Žena mi rekla ma kako ranije, sve je ok. Rako je i bilo. Na kraju prenijela 7 dana. Tako da sam treću trudnoću kod nje,divna žena. 

Bublica123
    06. Ožujak 2018. 15:13

Ma joooj cure moje sta da vam kazem...moj ginek.mi je rekao da po njemu to nije secer ali da je procedura takva da me mora poslati u trudnicku...al ok sam u glavi jer sam 28tt i znam da me nece dugo maltrati
    Aaaaaa leica sretno sretno sretnoooo...javljaj nam se💕💗💪💕💗💪💕💪💗💪💕

• Ina30
    06. Ožujak 2018. 15:17

Sad tek vidim Leica sretnooo, izgleda da ću i ja na kraju na Sv.Duh.  imat ću friške informacije od tebe. 

EveM
    06. Ožujak 2018. 15:24

Leice, sretno!!!! Neka sve dobro prodje i da muz stigne... ocekujem detaljan izvjestaj s Sv Duha🤗🤗🤗

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

06. Ožujak 2018. 15:31

Leica2603

Tko me urekao i rekao da je vrijeme da proljetnice krenu rađati?!😀
    Ja dosla na kontrolu i ono kaos. Ne valjaju protoci, visok tlak, manjak plodne vode i sto cuda. Kaze doktor hitna indukcija odmah sada! A meni muz otisao jutros u 4 sata na sluzbeni put. Zovem ja njega, rekoh - ja ti odo rodit. On micek ocajan, suze mu u glasu cujes, grozno. Otisla si ja doma po stvari, zove on mene, lovim prvi avion za Zg u 13h, cekaj me 😂
    Pozdrav iz predradaone sv.Duha, uskoro nam stize mala Lena ako bog da :)
    Javimo se slikicom kad obavimo taj junacki cin 😀

Leica sretno! 😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.