Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    06. Ožujak 2018. 12:32

Evo me s pregleda:) moje prase je na 1200 grama. U tjedan dana je dobio 300!:) naravno,to su samo procjene i naravno da nisu najtocnije,ali mi je drago cuti da dobiva. Doktor kaze da je i dalje sve super savrseno i skolski. Posteljica naprijed, plodne vode ima i on je vitalan.
    Mama sretna🤗😍

[/url

06. Ožujak 2018. 12:44

Zrinchy

Evo me s pregleda:) moje prase je na 1200 grama. U tjedan dana je dobio 300!:) naravno,to su samo procjene i naravno da nisu najtocnije,ali mi je drago cuti da dobiva. Doktor kaze da je i dalje sve super savrseno i skolski. Posteljica naprijed, plodne vode ima i on je vitalan.
    Mama sretna🤗😍

Jeeeej 😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    06. Ožujak 2018. 13:01

Zrinchy bebeloooooooo <3 super baš mi je drago <3

yra
    06. Ožujak 2018. 13:30

Ita, mi smo u terminu, ali je moj trbuh oooooogroman naspram tvojeg!
    Neka mi svevišnji pomogne vratiti ga u normalu nakon poroda!

• sema
    06. Ožujak 2018. 13:30

Student24 pij sto vise tekucine. Tijelo zadrzava tekucinu jer je malo unosis pa si pravi rezerve.

yra
    06. Ožujak 2018. 13:36

Zrinchy, super da lijepo napreduje!
    Ina, ti ideš u Ginekos? Kosica ♡♡♡
    Proudy i Tinaaa, da nije rastegnuti ligament, to zna boljeti opako?

Dare12
    06. Ožujak 2018. 13:45

Mi bili na kontroli, sve ok, beban napreduje i bas moj gin. prica stazistu da ne zeli cackat zene radi infekcija, niti uzimat briseve osim ako nemaju neke bolesti. Da je najbolje da zena slusa svoje tijelo i radi kako joj ono govori. Jer da ne zna ni on definirat strogo mirovanje ili mirovanje. Ako ne mogu, reka je sidni, lezi i vidi jel prolazi. Taknija se i serklaza pa reka da su prije u St bolnici godisnje znali radit 140 kom, a zadnje 2 god, 4 ili 5 kom i da prijevremeni porodi nisu narasli. Priroda je cudo i ne mozes puno utjecat na to. 😊 Posli procitam sve sta se opet natipkale..😘

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bublica123
    06. Ožujak 2018. 14:17

Ej curke moje...izvjesce s pregleda...mrcinica 1330g namjestila se  glavicom dolje...sve super osim prvog secera koji je bio.5.1 i kako bi nas poznati pjevac rekao "vracam se Zagrebe tebiiiii" ja cu reci vracam se Petrova tebiiiiii😅😅😅😅😅...dobila sam uputnicu za trud.amb.pa ce mi oni dalje reci jel ostajem kod njih ili se vracam svom ginek...puseeee

panda102
    06. Ožujak 2018. 14:38

pikica3

Ej curke moje…izvjesce s pregleda…mrcinica 1330g namjestila se glavicom dolje…sve super osim prvog secera koji je bio.5.1 i kako bi nas poznati pjevac rekao "vracam se Zagrebe tebiiiii" ja cu reci vracam se Petrova tebiiiiii😅😅😅😅😅…dobila sam uputnicu za trud.amb.pa ce mi oni dalje reci jel ostajem kod njih ili se vracam svom ginek…puseeee

Pikica ako je granica 5,1 šta hoće? Pa nisi imala 9,1.... ne kontam....

• LilyVanily
    06. Ožujak 2018. 14:40

Ina, Zrinchy i Pikica super da je s bebicama sve ok. Neka tako i ostane. 💪👌👍Pikice valjda će i šećer biti ok. Jesi li danas radila ogtt ili?
    Leica koliko si kila dobila do sada?
    Na predavanju o trudnoći i porodu su nam preporučili masiranje međice i knjigu Bezbolni porođaj od B. Milošević i R. Prica. Može se besplatno skinuti pdf. Tek sam je počela čitati, ali mogla bi biti zanimljivo i korisno štivo iako je starija... vidit ćemo za koji mjesec valjda 😁 Je li je itko od vas možda pročitao?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.