Takutaka dobro dosla!
Yra pa taj 5.4 nakon jela je zapravo super. Sreca da ne moras jos dugo brojati grame. Izdrzat ces!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy, pa da...mog dr brine taj nagli skok na gramaži bebe. A, to je bas kako sam prestala raditi...u zadnja cva tjedna. Slabije se krećem.
Zrinchy, napravila sam pečeni mladi krumpir pečen uz dvije veće ribe marinirame u mediteranskom bilju i na maslinovom ulju. Zato nisam puno jela. Zbog ulja. A mirišiiiiii...
Ti si isto na dijeti 1800?
Takutaka, dobro došla!
Kad si ono rekla da je termin...10.4.?
Uuuu Nina, isto niska busa! Ali lijepa! 😘
Takutaka dobrodosla! Imas ime, gdje planiras rodit?
Proudy, pa da…mog dr brine taj nagli skok na gramaži bebe. A, to je bas kako sam prestala raditi…u zadnja cva tjedna. Slabije se krećem.
Zrinchy, napravila sam pečeni mladi krumpir pečen uz dvije veće ribe marinirame u mediteranskom bilju i na maslinovom ulju. Zato nisam puno jela. Zbog ulja. A mirišiiiiii…
Ti si isto na dijeti 1800?
Takutaka, dobro došla!
Kad si ono rekla da je termin…10.4.?
Nism vidila da je Zrinchy komentirala, pa cu pretpostaviti da mene pitas 😂
Je, ja sam na dijeti, ispocetka sam više pazila, sad manje, samo pazim da se ne udebljam puno. A s vremenom skuzis koliko cega smijes pojesti, jer ne reagiraju svi isto na istu hranu
Jednom sam dok sam radila profil za rucak pojela pola tepsije pizze, a navecer vrecicu stapica i poslje vecere mi bio veci secer nego poslje rucka 🙄
Pozdrav zene! Evo da vam se i ja prikljucim iako vas odavno vec pratim i citam…Meni je termin 10.4. sta znaci da brojimo jos maloo 😂😂 super ste sve sa svojin drobicima i hvala na puno savjeta koje sam vamo pronasla
Dobrodosla 😊… moj termin je 11.4. Jako smo blizu 😊
Meni na svim aplikacijama pise termin 10.4. A gin mi napisala termin 11.4.
Ja se drzim ovog prvog pa kad bude 😎
Opez sam si odspavala popodne, bez snova ovaj put. Bas me satralo ovo vrijeme. Dosta mi je zime, sad moze proljece. 😁
M mi je otisao na koncert sada, a ja pokusavam Maksa natjerat da se ide okupat da i njega odjavim za veceras.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja pijem caj od lovora i cekam da Honey objavi sliku da joj kazem da je debela 🤣🤣🤣😲😲😲😜😜😜 to je samo Nikol 🤔
Ja pijem caj od lovora i cekam da Honey objavi sliku da joj kazem da je debela 🤣🤣🤣😲😲😲😜😜😜 to je samo Nikol 🤔
Ajme fakat! Nije objavila jos prasica 😂😂😂
Zaboravila od uzbudjenja 😉
Kako si ti?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra, je 10.4...mislim da sam negdi vec vidila da je tvoj termin isti dan..jesi li ti lagano u panikama ka i ja? Sve je spremno osim mame psihicki Honey, Roko ce se zvat i rodit ce se u Splitu
Nism vidila da je Zrinchy komentirala, pa cu pretpostaviti da mene pitas 😂
Je, ja sam na dijeti, ispocetka sam više pazila, sad manje, samo pazim da se ne udebljam puno.
Ah, nešto sam se pogubila...
Štapići, ha?
Znam jednog čovjeka koji je godinama pokušavao smršaviti te je izmeđj obtoka jeo štapiće i jabuke. Prije par godina je otišao nutricionisti i ovaj mu je objasnio da je za njega, nakon uvida u nalaz krvi s nekim extra vrijednostima, upravo ta kombinacija pogubna. Dao mu je neki program prehrane, izbacio je štapiće i jabuke i jako brzo smršavio.
Proudy, ti bilježiš na listi tko, koliko i gdje?
Daj promijeni kod mene, ići ću na Sv.Duh, predomislila sam se.
Danas sam rekla mm da se osjećam kao mravlja matica.
Jedva hodam u popodnevnim satima. Kao da moji kukovi više nisu moji.
Sortiraj odgovore
Najstariji