Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    02. Ožujak 2018. 12:55

Ova haljina je predivnaaa
    Cek katuska jesi to ti na slici 😍😍

Katuska99
    02. Ožujak 2018. 12:56

Ma ja sam prala jer je bilo ipak rabljeno.. da tak je i meni , prvo sve ok onda grozota, nisam ih mogla vidjet a kamoli pomirisat🤣 
    Hahab to sam bas ja gledala, ulosci su mi zauzeli najvjse mjesta,  necu ih sve nosit. Bude mi muz donio dr dan jos. Nikad tak velike nisam vidjela, prije sam mogla s dnevnim proc kolko mi je malo curilo🤣
    Evo link di ima puno boja Look what I found on AliExpress

https://www.aliexpress.com/item/32709071738/32709071738.html
    A ovo su nase Look what I found on AliExpress

https://www.aliexpress.com/item/32829369129/32829369129.html

Katuska99
    02. Ožujak 2018. 12:58

Jesam ita jesam 😭 s plavom kosom i 20 kila manje🤣🤣🤣 jako sam bila smrsavila zadnja dva tj prije svadbe. Mozda cu sad tako u trudnoci zadnja dva tj🤣

Honey
    02. Ožujak 2018. 12:58

Ita 🎉🎉🎉🎉🎉 slavim sto se okrenula, super! 
    Katuska vidjela sam haljinu i slike, predivna si bila, inace znam Ivana (Mijica) jel, i on bi meni bio fotograf, al sam mu rekla da sad necu nego kad se mala rodi onda ga racunam za krstitke 😍 Haljina ti je divna divna, za tu cijenu stvarno! Ja nemam vjencanicu nego cvijetnu haljinu, svidjela mi se poslije cu ju nosit vec imam kombinaciju 😁 

Mama mia
    02. Ožujak 2018. 13:02

Katuska99

Nez zasto je poslalo dvije iste, sorite 🙊

Predivna si bila 😁

Katuska99
    02. Ožujak 2018. 13:02

Hihi jeel? Ma mijic je zakon, slike je vrhunski napravio, i video mrak mrak! Bas smo zadovoljni bili. 
    I ja sam ga mislila za krstitke🤣 
    Ma super, ja bas volim te cvijetne haljinice, sigurno ce super bit.. 

• ita87
    02. Ožujak 2018. 13:16

Katuska99

Hahab to sam bas ja gledala, ulosci su mi zauzeli najvjse mjesta, necu ih sve nosit. Bude mi muz donio dr dan jos. Nikad tak velike nisam vidjela, prije sam mogla s dnevnim proc kolko mi je malo curilo🤣
    Evo link di ima puno bojaLook what I found on AliExpress

https://www.aliexpress.com/item/32709071738/32709071738.html
    A ovo su naseLook what I found on AliExpress

https://www.aliexpress.com/item/32829369129/32829369129.html

Ma uzet cu 10ak kom za pocetak, a onda nek mi donese ostalo. 
    Hvala za linkove 😘
    Super fotografa ste imali 🤩🤩

Honey
    02. Ožujak 2018. 13:16

Katuska99

Hihi jeel? Ma mijic je zakon, slike je vrhunski napravio, i video mrak mrak! Bas smo zadovoljni bili.
    I ja sam ga mislila za krstitke🤣
    Ma super, ja bas volim te cvijetne haljinice, sigurno ce super bit..

Da da, dosta dobro se znamo, odlicno radi. Divni su i on i njegova Sanelica.Moramo se onda uskladit da nemamo isti termin za krstitke 🤣😂 I ja sam djevica tako da te razumijem 😁 

kathryn
    02. Ožujak 2018. 13:20

Ajme sta ste se raspisale...poslije cu citat sve..daj mi recite cure koje ste ogtt radile!? Dal ste samo vadile krv ili i mokracu dale? 

Honey
    02. Ožujak 2018. 13:23

kathryn

Ajme sta ste se raspisale…poslije cu citat sve..daj mi recite cure koje ste ogtt radile!? Dal ste samo vadile krv ili i mokracu dale?

I mokracu. To odmah kad i prvo vadenje krvi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.