Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    02. Ožujak 2018. 13:25

kathryn

Ajme sta ste se raspisale…poslije cu citat sve..daj mi recite cure koje ste ogtt radile!? Dal ste samo vadile krv ili i mokracu dale?

Ja sam i mokraću davala i tako 2 puta.
    Katushka wooow nemam riječi, predivna si, bila i ostala:) Slike su mrak. Meni je samo zbog haljine možda žao što se nismo ženili:)) Možda i dođem na svoje jednom, ko zna hahahahaha
    Honey obećala si slike, ja čekam u standby-ju ponedjeljak! Lijepo se provedite, nemoj se previše umarat:)
    Vikend!!!! 

[/url

panda102
    02. Ožujak 2018. 13:30

🤣🤣🤣🤣 
    Sta ce meni temperatura?!?!?
    Katuska divna jos plavusa ❤️❤️❤️
    Honey ne znam. Bolje da se se debljas. Ja smrsala kilogram od zadnjeg pregleda..i sad sam u strahu normalno da ona ne dobija dovoljno da nisu protoci ok al et izdrzat cu do pregleda. Osjetim je cesto. Bas jako udara. Svakim danom sve jace 😍😍😍 ali bila sam bolesna pa i onaj refluks tako da je to to vjerovatno. 
    Kathryn ja dajem mokracu svaki put. A zadnji put na ogttu nisam nista pila od navecer od 7. Nisam imala sta dat ujutro. Nesto malo skupila vise bilo neke aluzi unutra. Rekla mi dehidrirani ste hahahh eto ne znam hahahah
    Ita naruci onu zelenu il sivu bolje bi ti pasala mozda. 
    Robicu sam razvrstala. Odabrala samo najljepse i opet cu je morat 7 puta dnevno presvlacit da bi sve iznosala 😒😒😒
    Za vikend ga nagovorim da sastavi komode da poredam stvari. Sobica vec bolje izgleda jer sam visak stvari odnijela u podrum. 

Frajla
    02. Ožujak 2018. 13:30

kathryn

Ajme sta ste se raspisale…poslije cu citat sve..daj mi recite cure koje ste ogtt radile!? Dal ste samo vadile krv ili i mokracu dale?

Ja sam samo krv vadila. To ovisi od doma zdravlja valjda
    A i neznam kak bi im dala ako ne daju piti 😂

Mama mia
    02. Ožujak 2018. 13:36

kathryn

Ja sam samo vadila krv i to tri puta. Prvo na taste, onda popila onu zasladjenu tekucinu i izvadila krv i opet nakon sat vremena. Mokracu sam dala onda kad sam kompletnu krvnu sliku radila. 

• ita87
    02. Ožujak 2018. 13:37

Super mi je mint zelena torba i ta bi pasala, ali se i vise prlja. Vidjet cu jos. Lijepe su mi i one sa cvjeticima 😊
    Panda moras pit vode 2-3 litre obavezno! 

• ita87
    02. Ožujak 2018. 13:38

Mislim da je za ogtt zabranjeno jest poslije 7, pit se moze normalno. 

EveM
    02. Ožujak 2018. 13:44

Ja sam samo vadila krv. Nisu mokracu trazili
    Evo slozila za svoju curicu za kolica ili sta vec ...( to ono kad imas viska vremena)☺️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

panda102
    02. Ožujak 2018. 13:49

Pijem ko kamila 🐫🐪
    Meni danas doslo s wisha one zvIIIjezdice a narucila u decembru. Znaci nikad da dodje. 

yra
    02. Ožujak 2018. 13:50

Katuška, prelijepa bi bila i da si jutenu vreću na sebe navukla!
    Ova haljina ti je bila baš romantična...i frizura.

Sad sam skup s klincima smazala dva brancina...bez krumpira....ok, morala sam jedan komad krumpira probati, mora kuharica znati kaj je pripremila.

I ja moram kupiti torbu za kolica...
    Kupila one pamučne uloške Lolete.
    Pokazali su mi se odličnima!
    S time da ću prvo na gaćice staviti jedan uložak s krilcima, što pamučniji, (dovbri su oni iz Lidla), a na njega jedan ili čak dva Loleta.

panda102
    02. Ožujak 2018. 13:51

Ita ja sam uzela ovu jeftiniju ovaj drugi link i materijal je ko od nepropusne jakne. Moze se obrisat. A ispod je podlozena nekim najlonom da kad je spustis se ne uprlja. 
    Nina naravno kreativna ❤️❤️❤️
    Cestitke za ogtt jedna briga manje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.