Napuštamo 2 i prelazimo na 3 😁 Ravno 30 tjedana 😁 Sjećam se kad mi je to djelovalo stoljećima daleko, a na kraju mi je proletilo baš ekspresno. Sad gledam da je još 10 tjedana, osim ako cura ne odluči požuriti, pa me polako hvata panika. Ali panika da neću sve stići pripremiti 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dosla mamiti 😍😍😍
Naravno komode cekaju bolje dane uz zid prislonjene 😲😲😲
Opaa super su :) kolko ste ih platili na kraju? Jel muz zadovoljan? 🤣
Ja radila kolac, jaffa, ja samo probala😩a jos bi maloo
Sarita i honey buse su😍
Panda kaj je kosara tako kad se spusti a sportski kad se digne? Ima dolje kaj mjesta za stvari?
Ovako izgleda s kosarom samo nisam sastavila. Lezim hhhhahaha. Ima mjesta. Platili smo 650. Dala nam i suncobran i drzac za casu i garancija jos godinu.
Sarita 😘😍😍😍😍 cestitam za 30tt.
Dare12 Hvala na dobrodoslici
jel me to savjetujes da minjam ime dok je na vrime?
jos bi triba bit i rogati ovan po horoskopu hahaha
Dobro razmisli o tome..😉😉 ja jos normalnog R nisam upoznala..😂 mom je termin bija 17.4., al je dosa 21.3. zato i kazem jer jer rogonja…😂😂😂 Meni rodica ima malog s istim imenom, a i on je ziva vatra…pa kad sam rodila, samo me nazvala i rekla da nisam normalna…😂😂😂😂
Da je mene imao itko upozoriti prije nego sam nazvala svoga Roko 😂🤣
Dare12 Hvala na dobrodoslici
jel me to savjetujes da minjam ime dok je na vrime?
jos bi triba bit i rogati ovan po horoskopu hahaha
Dobro razmisli o tome..😉😉 ja jos normalnog R nisam upoznala..😂 mom je termin bija 17.4., al je dosa 21.3. zato i kazem jer jer rogonja…😂😂😂 Meni rodica ima malog s istim imenom, a i on je ziva vatra…pa kad sam rodila, samo me nazvala i rekla da nisam normalna…😂😂😂😂
Da je mene imao itko upozoriti prije nego sam nazvala svoga Roko 😂🤣
Hahahahahaha a je ste me nasmijale...najjace je sta je ginekologica jos u 16. tjednu na pregledu izjavila da je izrazito aktivan, ocito mu ime dobro pristaje inace san odgojitelj i moran priznat da stvarno sa nekim imenima pocnes povezivat neka ponasanja, al svi Rokici su mi bili dobri, bice san se susretala sa iznimkama
Jutro! Evo javlja se udata 😁 Bilo je predivno i jako sam zadovoljna sa nasim last min aranzmanom. I vrijeme je posluzilo pa nije padalo kad nije trebalo. Ovo je od slika sve sto imam, za cijelu haljinu i prirodno svjetlo moram cekati kumove da dodu na kavu i tortu popodne, oni su bili dezurni fotografi uz supruga 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji