Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    03. Ožujak 2018. 08:42

Honey sretno i uzivajte u danasnjem danu...ljubi vas pikica😗😗😗😗😗💗💗💗💗💕💗💕💕💗👰🤵

panda102
    03. Ožujak 2018. 09:24

Eve trajekt, ja kit hhhhahahh divni su muzici ❤️❤️
    Temp nema od jucer ujutro samo kasalj i znoj hahahaha
    Sarita danas je nas dan. Sretan vam put. Polahko. Spavam ko luda samo cesto se budim da se presvucem. 
    Draga nasa Pikica. Ljubimo te puno. 😍😍😍😘😘😘
    Moja cura isto da poprijeko lezi. Istovremeno osjecam cudne dodire i na lijevoj i desnoj strani. Nesto sitno. Ko rukicama i nogicama 😁😁😁😍😍😍
    Ja sam skontala da cu do kraja trudnoce se prevalit naprijed s ovim stapicima od nogu i trbuhom. 
    Procjenite same. 

yra
    03. Ožujak 2018. 09:31

Trajekt, kit, a ja buba švaba.

yra
    03. Ožujak 2018. 09:42

Panda, prekrasna si, nisi niti debela niti ti je trbuh prevelik. Aman-taman!
    I prošli tjedan u onoj haljini si bila elegantna i prekrasna!

Jutros šećer natašte 4.3!

Dare12
    03. Ožujak 2018. 09:55

Hello zene, ja kod mojih od cetvrtka, mm na putu, a s ovom dvojicom psihijatrija, ne stignem na klokanicu pa me iznenadi 20 stranica. 😂 Tribam pocet gledat di slavit rodjendan starijem, a sve mi se ne da....😱 U ponediljak mi kontrola... takutaka, dobrodosla... i jedan savjet, imam ja rogatog Roka, to je ajme...😂😂😂
    Honey, lipo se provedite i nek vam bude sritno..❤❤

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

03. Ožujak 2018. 10:52

Jutro svima!
    Honey draga,  bit ces najljepsa! Divan dan ti zelim! 😘
    Pandica divna si! Aman taman 😍
    Ostale cure 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    03. Ožujak 2018. 11:29

Panda baš ti je divan stomak 😍
    Moj će nekad kasnije, dok se dokotrljamo do mojih ☺

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Takutaka1
    03. Ožujak 2018. 13:45

Yra Mislin da si u pravu...prenapuvane price i strah od nepoznatog...samo neka sve bude u redu 
    Dare12 Hvala na dobrodoslici  jel me to savjetujes da minjam ime dok je na vrime?  jos bi triba bit i rogati ovan po horoskopu hahaha
    Honey Sritno! Neka vam danasnji dan zauvik ostane u lipom sjecanju!

Katuska99
    03. Ožujak 2018. 16:05

Panda trbuscic bas fino raste :) jesi isla po kolica?
    Honey uzivajte u danasnjem danu :) salji nam sliku 😘

Dare12
    03. Ožujak 2018. 18:28

Takutaka1

Dare12 Hvala na dobrodoslicijel me to savjetujes da minjam ime dok je na vrime?jos bi triba bit i rogati ovan po horoskopu hahaha

Dobro razmisli o tome..😉😉 ja jos normalnog R nisam upoznala..😂 mom je termin bija 17.4., al je dosa 21.3. zato i kazem jer jer rogonja...😂😂😂 Meni rodica ima malog s istim imenom, a i on je ziva vatra...pa kad sam rodila, samo me nazvala i rekla da nisam normalna...😂😂😂😂  

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.