Heferol. Veli doktor da je to možda od tableta, ali ako je proljevasta stolica da bi mogla biti infekcija. Kakva??? Čekam odgovor:/
Ja isto pijem te tablete i jedan dan sam provela na wcu, nije bilo do tableta nego neka jednodnevna crijevna viroza. Dan provela na štapicima, tostu i caju i sutradan bila kao nova
Pozdrav zene! Evo da vam se i ja prikljucim iako vas odavno vec pratim i citam... Meni je termin 10.4. sta znaci da brojimo jos maloo 😂😂 super ste sve sa svojin drobicima i hvala na puno savjeta koje sam vamo pronasla
Zrinchy, jesam, dobila sam dijetu, ali imam doma svoj aparatić i povremeno si mjerim.
Cca sat i pol od rucka je bio 5.4.
Nije to ne znam kako visoko, ali me obruši kao neki umor.
S time da je doktorica rekla na predavanju da povrce slobodno jedemo ako jos osjecamo glad.
Takutaka, dobrodosla!
I ti si jos malo! Sto ce biti curka ili decko?
Nina- jepa buša❤️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Zrinchy, jesam, dobila sam dijetu, ali imam doma svoj aparatić i povremeno si mjerim.
Cca sat i pol od rucka je bio 5.4.
Nije to ne znam kako visoko, ali me obruši kao neki umor.
Prema toj njihovoj dijeti je za rucak 160g pecenog krumpira (bez ulja) ili 200 g kuhanog
Pozdrav zene! Evo da vam se i ja prikljucim iako vas odavno vec pratim i citam…Meni je termin 10.4. sta znaci da brojimo jos maloo 😂😂 super ste sve sa svojin drobicima i hvala na puno savjeta koje sam vamo pronasla
Dobro dosla 😊
Pozdrav zene! Evo da vam se i ja prikljucim iako vas odavno vec pratim i citam…Meni je termin 10.4. sta znaci da brojimo jos maloo 😂😂 super ste sve sa svojin drobicima i hvala na puno savjeta koje sam vamo pronasla
Dobrodosla 😊... moj termin je 11.4. Jako smo blizu 😊
Hvala svima! Muskic je Ivana 1603 ko zna, mozda se i na isti dan rode
Hvala svima! Muskic jeIvana 1603 ko zna, mozda se i na isti dan rode
Sve je moguce... samo je u mene curica.
Sortiraj odgovore
Najstariji