Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    02. Ožujak 2018. 20:32

Ok samo me boli trbuh od kasljanja. Svaki misic. Inace sam dobro. Svasta sam danas uradila po stanu. Ne mogu ja lezat hahahah
    Ajmo Honeeey 💞💞
    Tikataka dobro dosla 😄😄😄😄

yra
    02. Ožujak 2018. 20:37

Takutaka, stiže Roko! 
    Prvo dijete? Koliko god imas?
    Ne hvata me frka od poroda već od toga što je micika na zadak, a znam da to donosi i određene poteškoće pri porodu.
    Da je glavicom prema dolje ne bih uopće strepila.
    Honey, sretno sutra!
    Prekrasan datum i želim vam dan bez padalina!
    Uživaj u svojem danu, svojem partyju i sreći koju živiš!
    Šaljem ti zagrljaj!

Frajla
    02. Ožujak 2018. 20:41

ita87

Ivana 1603

Takutaka1

Pozdrav zene! Evo da vam se i ja prikljucim iako vas odavno vec pratim i citam… Meni je termin 10.4. sta znaci da brojimo jos maloo 😂😂 super ste sve sa svojin drobicima i hvala na puno savjeta koje sam vamo pronasla

Dobrodosla 😊… moj termin je 11.4. Jako smo blizu 😊

Meni na svim aplikacijama pise termin 10.4. A gin mi napisala termin 11.4.
    Ja se drzim ovog prvog pa kad bude 😎

Ovako je isto i meni. Sve aplikacije mi racunaju 17, i meni je logicno ako je zm bila npr utorkom da je i termin utorkom. A sestra je izracunala 18. I svaki put kad me netko pita moram misliti sta cu reci. Privatno kazem 17 (volim neparne brojeve 😂), a u bolnici 18

• Takutaka1
    02. Ožujak 2018. 20:55

Yra je prvo dite..26 godina...joj, razumin te onda u potpunosti....Roko je na zadnjem pregledu bia okrenut glavicom prema dole, nadan se da ce tako i ostat...Do nedavno nisan uopce razmisljala o porodu i svemu sta slijedi, al zadnjih dana mi ne izlazi iz glave...a sta ce tek bit jos ovih misec dana  
    Panda hvala i mene muci prehlada ovih dana tako da te razumin u potpunosti..al prizivit cemo 

02. Ožujak 2018. 21:04

Jedino sam zapamzila da je i katuska imala 20 kila manje na vjencanju ko i ja.
    A iskreno uopce ne znam gdje mi je tih 20 kila, pa onda sam ocito anoreksicna bila😲
    Honey, sretno sutra 💞

02. Ožujak 2018. 21:14

Yra,  Honey je administrator popisa 😉,  bude ona to evidentirala kad se uda! 😁
    Nek je tebi bolje,  Pandica! 😘
    Hones,  sretno sutra! Saljem puse 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    02. Ožujak 2018. 21:47

Evo debele 😁 Stvarno sam zaboravila dobro da ste me sjetile! Hvala svima na lijepim zeljama i tpolim rijecima! 😍😘 

Honey
    02. Ožujak 2018. 21:51

Zauzeta sam sa svojim bolesnikom koji se razbio na ledu. Stavljaj obloge, mazi kremice, daj tabletu. Ti muskarci su bas pekmez, ja kad sam se razbila sva plava bila, jedva da sam se pozalila 😒 

02. Ožujak 2018. 21:53

Bebela 😍😍😍
    😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    02. Ožujak 2018. 21:57

Najela sam se speka i sad mi se vraca opet sve. Nikako naucit, debela 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.