Zrinchy koliko jos radimo?
Proudy moj je isto sinoc nesto plakao u snu. I pitam ga jutros sta je a kaze ti me nesto zajebavala. I rekoh sto si plakao, pa kaze kad ne mogu uzivo mogu u snu dusu malo oslovodit 🤨🤨🤨 JA???
Na snove ne mozemo uticati nazalost. Dobro je dok su snovi …
Eve mene nece ta nesanica HB. Valjda jer se izmorim. Mozda kasnije kad prestanem radit pa budem i prekodana lezala. Toga me strah…Pando još točno 20 radnih dana!!!! sveukupno 28!! ne mogu dočekat:/
I ja spavam ko top, nažalost moj dragi kraj mene baš i ne:)) veli da hrčem ko neki dedek! A nikad nisam hrkala (osim ako nije bio alkohol u igri,jel:))
Zrinchy, vidim da si ti 2 tjedna više od mene trudna pa mi nešto nije jasno. Jesi ti planirala ići za 28 dana na porodiljni osobno? Mislim, naravno, ako su komplikacije i slično može se ići odmah, ali ako je sve ok onda 45 dana prije. Tako da meni onda pada taman 01.05. da idem na porodiljni. Ne znam ni kako onda s primanjima? Molim, ako je netko upućen da napiše. :-)
Ako su komplikacije onda se ide na komplikacije (to je kao bolovanje), na porodiljni se mora 28 dana prije termina, a pa procjeni doktora moze se ici i 45 dana prije termina. To si moras provjeriti sa svojim dr, neki daju bez problema, neki ne daju 45 dana ako nisi bila na bolovanju prije.
Na porodiljnom primas punu placu, iz firme doneses obrazac, na temelju zadnjih 6 mj ti racunaju prosjecnu satnicu i hzzo isplacuje na temelju te satnice i koliko je bilo radnih dana u mjesscu, pa se ne dobije svaki mjesec isto. To ti vrijedi jos 180 dana nakon rodenja djeteta. A kasnije ide onaj manji iznos.
Dobar dan svima! Kad smo kod spavanja, u pola 2 mi se napunila usta sa sirnica kiselinom. Morala sam ja pojest pola tepsije i tako onda cijelu noć borba, uspjeh je što nisam povraćala. Onda mi fino muž padne niz stepenice dok govori meni da pazim, a ja u platformkama od 10cm, i zguli si guzicu, istegne ligament na ruci, neće doktoru, valjda nije ništa napuklo, ono došlo mi da plačem. Kaže on da me sutra ženi pa makar u gipsu, a rekoh ajde... Al mislim da je hb sve ok prošlo. Jučer bila tako umorna da sam još na kauču zaspala kad sam se natrpala pite, tako da sam se ipak uspjela naspavati na kraju sve skupa. Yra hvala, mi smo takvi da volimo ne komplicirati si život, možemo si mi priuštiti potrošiti puno više, al ništa sretniji nebi bili. Bitno je da čovjek zna što želi a što ne želi u životu, i mi ovo radimo zbog sebe i razmišljali smo s čim bi bili najsretniji, i eto tako smo i napravili. I ja se sad baš veselim, bit će super, opušteno i ostati će u lijepom sjećanju <3
E da, stanem danas na vagu kao i svaki puni tjedan, i slagira me! +1,2kg nego prosli petak! Ono wtf, to mora da je pita, blato, neznam. 😑 Sutra se opet vazem. 🐷🐽🐖 nekako mi je puno fobit vise od kile u 7 dana 🤔 do sad je bio ptirast izmedu 300-500g.
Slikat sam se zaboravila, stavim navecer.
Zrinchy, i ja sam prije cca mjesec dana dobila Heferol, ali mi je stolica bila takva da sam se osjećala kao zeko, ako me razumiješ, ma, muka Isusova.
Onda sam uzela šumeći sa c vit u dm-u, ali nije djelovao...jednostVno sam konstyntno bez energije. Ovaj Floradix ok, ali budem probala i Kendural kojeg su cure preporucile.
Joj nadam se da ce se moja okrenuti do poroda, sad je na zadak.
Jel' i tvoja curka mala divljakušica, vrlo aktivna?
Moja se, vjerujem, već dva puta okrenula…
Divlja je skroz! Danas na pregledu mi je rekla da se okrenula, i priprema se za porod 😀
Ja se nadam da se vise nece okretat. Sigurna sam da se jucer okrenula jer me od jucer mlati na drugim mjestima nego prije 😂😂 i sad me vise bole udarci 😁
Nisam saznala tezinu ni nista skoro, uopce mi nije ni otprilike rekla.
Sad sam 34+3 a ona mjerama odgovara 33+4. Kaze da je to ok. Vjerojatno je oko 2200gr kako pise na internetu 😆😆😆
Pregled je bio bas neugodan, prste je gurnula valjda do bebine glave 😱
Ita super da se curka okrenula :) mislim da se nece vracat vise.. moja se tamo oko 29tt okrenula i uvijek molim boga kad idem na pregled da se nije vratila🤣
Kolica su divna divna😍 boja mrak. Ja kad sam ih bila prala cak sam opeglala tu tendu gore pa je sad sve lijepo ravno🤣 jbg djevica po horoskopu, mora sve bit po p.s.-u🤣
Zrinchy sigurno od zeljeza, a od elevita mi je isto tak bilo, a elebaby ne zelim ni spominjat, nesto najodvratnije ikad sto sam pila. Povracala sam na ribe. Fuj. Solgar me spasio, kaze dr da su jedne od najboljih i da ih pijem i poslije trudnoce da ce mi manje kose past.
Panda jucer sam u bubamari vidjela smedja mima kolica, bas su lijepa, super ce izgledat s nekom lepom dekicom i sarci unutra🤣
Honey znam kako ti je, meni se tak cesto vraca al sad se silim da od 7 nista ne jedem. Hahah kila u tjedan dana, meni je ispalo da sam 7 dobila u 3 tj🤣🤣🤣
I zab sam komentirat kak si super prosla s haljinom🤣 i ja sam svoju jeftino platila, 1500 kn. Skoro sam dala 8000 u envyu i na kranj naletila na tu koja me odusevila.
Jaoo obozavam te slike, isuse imala sam tu 20 kila manje, znaci da mi je to neko reko da cu ikad rec ubila bi ga!🤯🤯🤯🤯
Katuska nisam mislila prat navlake, samo dekicu...
Ja sam blizanac po horoskopu, ne znam koje su karakteristike hahaha vjerojatno prevelika opustenost 😂😂
Nego, skuzila sam i ja to sto pricas za elebaby, dvije kutije nisu uopce smrdile, a ova zadnja mi se gadi skroz, fuj!!!
Jel kapio tko chicco uloske, pa to zauzima pola torbe hahaha 30kom oko 60kn u bipi.
Mima kolica su bas lijepa, i ja neki dan vidjela tu smedju boju 😍
I dajte stavite link gdje ste one torbe uzele, za kolica. Ne znam koju da uzmem, isto crnu tockastu ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji