Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    22. Veljača 2018. 11:27

Ja se isto volim informirati unaprijed, prije svega jer nista ne vjerujem trgovcima 😂
    A znala sam se sto puta okrenuti i izaci iz trgovine ako je netko neljubazan ili ako nemogu docekati da dodu kad ih zoves. Isto tako ima par tgovina gdje vise ne kupujem bas zbog usluge, npr plodine i lesnina. Hvala bogu pa danas ima trgovina i izbora za sve.
    A moram reci da ni baby centar ni magic baby nemaju bas neki webshop. Nije da sam imala losa iskustva, ali recimo uopce ne azuriraju statuse, stojalo mi je 2 tjedna valjda "ceka se uplata" nakon sto sam platila, taman sam im slala mail da provjerim u cem je problem, kad ono taj dan mi stigne paket

22. Veljača 2018. 11:30

Evo poslala sam im mail da izrazim svoje nezadovoljstvo. 😂😂😂
    Zla trudnica hahhaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    22. Veljača 2018. 11:35

Joj ja sam prava debeluška, jutros kad sam si vidjela trbuh sam bila ono paaaaaaaaaafffffffffff kako je tolikiiiiiiiii :) Kako vrijeme leti o maj gad :)
    Super da ste izdrzale i tu glukozu. go girls :D
    Mi danas putujemo a de vidite snijega i nevremena.... Ali otac mi je jutros poslao sliku bifteka pa nekako jedva cekam da stignemo i rostiljamo u zimskoj basti <3 
    Brat i mm su u toplicama i kupaju se, i oni mi salju sliku a ja radim ahhaha
    Kaze izlazili vani plivat i pada snijeg po njima, a ti sirotinjo radi. Izlazim u 12 s posla.
    Nadam se da ona zena nece prodati kolica do pon jer ima i suncobran i drzac za casu na njima <3 i u garanciji su do decembra. 
    O ljubaznosti u trgovinama bi se dalo raspravljati... ali jos uvijek je pobjednica u neljubaznosti moja sestrica kod ginekologinje hahaahha
    Da da Proudy bas tebe sam sanjala još po imenu i prezimenu ahhahhaa :)
    Ita ja nemam dude a vidim kupila si i ribicu <3 za koju nisam ni znala da postoji dok nam Honey nije rekla hahahaha
    Frajla i ja se uvijek prije raspitam o svemu, a i mm je takav. Mi recimo i kad idemo negdje na putovanje sve istrazimo :( nismo avanturisti ehhehhe

Honey
    22. Veljača 2018. 11:50

ProudMomy

Evo poslala sam im mail da izrazim svoje nezadovoljstvo. 😂😂😂
    Zla trudnica hahhaha

Mozda odgovore sa popustom iaprike da ipak kupis tamo 😁

Honey
    22. Veljača 2018. 11:52

Hahaha Panda nisu samo ribice, imaju i drugi oblici, eto toliko da ti otktijem i to haha 
    Vrijeme je kaos. Polako pa cete stic, nadam se da ce se smiriti.
    Meni se spava, neznam zasto tuka nisam uzela slobodan dan 😑 

• Blizančice
    22. Veljača 2018. 11:59

Honey

Mala Blizancice dobrodosla i cestitke na blizacicama 😍 Zao mi je zbog ogtt al ajde nije sad to tako strasno, pripazit cemo se za nase bebe a onda navalit na hranu kad cemo dojit!!! 😁 tebi je termin 23.5.? Imas imena? Gdje planiras rodit? Da te stavim na popis 🤗

Hvala na dobrodošlici!!
    Da, termin je 23.5. no to je 40 punih tjedana što je za blizance nemoguće jer kod nas sve bolnice navodno induciraju u 38.tjednu ukoliko samo po sebi ne dođe prije tako da se ja vidim na porodu krajem Travnja
    Planiram roditi u Vinogradskoj gdje i idem na kontrole još od 15.tj.
    O imenima još razmišljamo i prikupljamo prijedloge .. znam samo da ćemo ići na kratka imena.. Kad se odlučimo, javim!

Frajla
    22. Veljača 2018. 12:11

U mulleru je od danas do ned 10% na sve, ako netko planira shopping 😉

Frajla
    22. Veljača 2018. 12:12

Male Blizancice, mogu ti ja poslati dijabeticku dijetu sa vuk vrhovca na mail ako vec nisi nasla.

22. Veljača 2018. 12:30

sema

https://lilypie.com/Maternity_code.php?n=1#

ja planiram kupiti kolica bebetto. nakon veeeelikog pregledavanja po internetu ova su mi se učinila najboljima. Imam neku karticu iz beby centra za 20 % popusta kod kupovine kolica, ali mislim da nemaju bebeto

Ja sam ih narucila iz Poljske i 1500kn su me izasla jeftinije

s koje stranice u poljskoj. ja se nekak malko bojim naručit iz vana - kaj ak nebu sve ok. nakon dugotrajnog istraživanja po webu najjeftinije kaj sam našla je neki pimko dućan iz našica jer tamo daju 15 % za trudnice. ovo ostalo niš. ima u baby centru 20 % - al nema bebeto. S obzirom da ih ti imaš - jesu stvarno tak dobra. meni se ovak čine super

Sarita_00
    22. Veljača 2018. 12:33

Panda mi se sve premišljamo kada ćemo krenuti zbog snijega. Malo nam je Gorski kotar problematičan. Još i moji i njegovi govore kuda ćemo sad po tom snijegu. Mi smo zamislili ići i idemo čim iza nedjelje kažu da su ceste prohodne. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI