Male Blizancice, mogu ti ja poslati dijabeticku dijetu sa vuk vrhovca na mail ako vec nisi nasla.
Frajla bi li mogla meni poslati taj plan prehrane please?
Naravno, samo napisi neku mail adresu
Proudy baš ti je divan trbuh <3
Ja sam se zaboravila jučer slikati možda i bolje kolika sam već hahahaha
Honey fakat, napravit ću kiflice sa šunkom! Joj ovaj vikend bude naporan
[/url
Stigli mi nalazi.... Šećer mi je rekla bi super? Možda i prenizak a ja se sikirala zbog slanaca, sendviča, submarine burgera hahaha Znači ovako:
1.) 4,1
2.) 5.8
3.) 4.9
ALI niski su mi eritrociti, hemoglobin i hematokrit, znači da mi je anemija još uvijek problem, a pijem to željezo - ujuro ga naravno nisam popila, budem čula kaj će mi doktor reći danas, nazvat ću ga.
Nisam znala da ću morati dati i mokraću, pa sam nešto nacijedila, čašicu smo kontaminirale i ja i sestra, pa sam mislila valjda se onda neće niš bitno gledati. Na kraju cijeli nalaz i naravno da nije dobro baš. Al to ću tražit da ponovim jer mi je UK bila dobra pred 2mj. Ali mi je CRP malo povišen, pa sad neznam. Ispada da je neka upala, al imala sam ja slučaj sa gušteračom, pa možda ona malo zeza. I trombociti su mi malo gušći, broj je dobar, al volumen je povećan.
Znači definitivno brijanje doma ali ne kad krenu trudovi jer bi moglo bit masakra!
E Proudy hvala baš ću pogledati u Kauflandu, najbitnija mi je podrška i da je udoban.
Zrinchy samo ti mene pitaj šta treba kuhati/jesti, ja sam ti gurman samo takav a budeš zgurala, samo bez panike laganini prema svojim mogućnostima i stanju.
Brijanje... mene muz prosli put. Ali previse mu se svidjelo hahahahahah sexy
Jbt proudy ja 60 kg nemam ni u netrudnom stanju..bas si mrsavica. Ja se priblizavam 80 kg. Uzas.
Isto preporucam brijanje doma, al boze moj i da vas iznenadi nije smak svijeta ni da vas tamo obriju, mislim da kad trudovi krenu to ti je najmanji problem.
Kao i ciscenje pred porod, ja sam se te klizme nekako grozila, al na kraju nista ekstra, nit boli, nit je neugodno, dobis malo vode i imas osjecaj ko da hitno moras na zahod i to je to. Odradis i ajmo dalje.
Panda moja debela, drugi put svrati na kafu! Sretan vam put i čiste vam ceste bez gužvi!
Znači definitivno brijanje doma ali ne kad krenu trudovi jer bi moglo bit masakra!
E Proudy hvala baš ću pogledati u Kauflandu, najbitnija mi je podrška i da je udoban.
Zrinchy samo ti mene pitaj šta treba kuhati/jesti, ja sam ti gurman samo takava budeš zgurala, samo bez panike laganini prema svojim mogućnostima i stanju.
Pogledaj si, znam da je i cijena neka smjesna bila, a fakat je dobar. 😉
Mene sve strah i nazvat za moje nalaze, nisam bome ni ja nis pazila, jedino kaj jucer fakat nakon 19 nisam nis jela.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji