Cure evo mene , nemam snage citat sve. Bolesna sam skroz, ali ajde bar nemam temp. Jel moguce da u svakoj jebenoj ljekarni daju samo isle. To sranje nis ne pomaze. Grlo me pece uzasno, bila sam sinoc budna od 2 do 6. Popila litru caja i onda spavala do 9. Kaj je propolis toliko stetan za trudnice?
Honey bila sam na tecaju, ja jedina bez muza🤣 bilo je ok, sestra neka srarija ali jako simpa i prustupacna. Mozes ju sve pitat sto te zanima. Video je iz prahistorije ali je ok, cujes neke korisne info pogotovo trudnice koje ne vise po forumu i ne znaju jos nis🤣
Uspjela sam ulovit da se proudy jadna srusila😒 kako nas muce bezveze
Ja sutra na uzv srca bebe a jedva disem🤯
Cure evo mene , nemam snage citat sve. Bolesna sam skroz, ali ajde bar nemam temp. Jel moguce da u svakoj jebenoj ljekarni daju samo isle. To sranje nis ne pomaze. Grlo me pece uzasno, bila sam sinoc budna od 2 do 6. Popila litru caja i onda spavala do 9. Kaj je propolis toliko stetan za trudnice?
Honey bila sam na tecaju, ja jedina bez muza🤣 bilo je ok, sestra neka srarija ali jako simpa i prustupacna. Mozes ju sve pitat sto te zanima. Video je iz prahistorije ali je ok, cujes neke korisne info pogotovo trudnice koje ne vise po forumu i ne znaju jos nis🤣
Uspjela sam ulovit da se proudy jadna srusila😒 kako nas muce bezveze
Ja sutra na uzv srca bebe a jedva disem🤯
O sirota! Bas te copilo. Ja nisam pojma imala da je stetan propolis. Kaj fakat? Onaj bezalkoholni? Evo fakat nisam znala, prvi glas. E draga a ona srebrna voda? Jel to smiju trudnice? Ja sam to Maksu znala u nos spricat, moze i grlo. Za 2 dana bi bio ko nov.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja jos svoje nalaze ogtt-a ne znam, idem u ponedjeljak po doznake, pa ću pitati. Ali sam si za dušu napravila rolice s makom 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sam danas cak relativno zdravo jela, prosao ogtt pa se mogu vratiti uobicajenoj prehrani hahaha. Skampe na buzaru sa zelenim rezancima. Ostavljam junk za sutra 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Opet knjiga za citanje... tribali bi oni nekako pojednostavnit ovaj forum da mozes lakse citat...
Blizancice, dobrodosla....samo pozitivno. Ja imam prijateljicu koja je lezala na odrzavanju trudnoce s blizankama, prva joj je trudnoca bila. Rodila ih je u 38tt i to prirodnim putem...
Ostale, fala na limpim ricim, nisam sve povatala opet, jer sam legla bez papira i olovke. Uglavnom, danas prezivila ogtt test, sad idemo dalje...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jutroo curke,
Evo mene za punih 26+2 :))) zanemarite umorno lice,nikak se naspavat
[/url
Jutro,
vi sve manekenke. Ja sam nekak bliže Gumbeku - ak sam dobro zapamtila.
Hvala za stranicu s kolicima - već surfam.
Što se tiće djeteta u drugu sobu. Moja zadnja je u drugu sobu išla s 4 mjeseca. Bebyphone i to je to. Eto tolko o nemajkama...
Jutro svima!
Evo moj veliki decko i ja smo doma, pa smo ranije budni. Al cak sam se i naspavala. Nismo se jos izvukli iz kreveta, pa ni ne znamo ni kako je vani.
Zrinchy slatkica! 😍
Prepone me ubijaju od jucer, bilo mi valjda previse sjedenja.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro,
vi sve manekenke. Ja sam nekak bliže Gumbeku - ak sam dobro zapamtila.
Hvala za stranicu s kolicima - već surfam.
Što se tiće djeteta u drugu sobu. Moja zadnja je u drugu sobu išla s 4 mjeseca. Bebyphone i to je to. Eto tolko o nemajkama…
:))) #nemajka je jako popularan u našoj grupi:)
Ma ja mislim da to ionako ovisi do mame i bebe, nismo svi isti. I ja se nadam da će moj hahar bit manje ovisan i da ću ga moć stavit u drugu sobu čim ranije, a ko zna, možda me hormoni i osjećaji tolko operu da ga neću puštat do njegove 7. godine:)))
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji