Evo slonice Nelice 😁
26tt
60kg
98 dana do D dana
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha pipi. Kad smo kod Pipi, preporuka je valjda da se obriješ prije poroda? Zbog pucanja i mogućeg rezanja/šivanja, ili??? Možeš doći ono sa grmom Evo baš me to zanima.
Joj ja sam prava debeluška, jutros kad sam si vidjela trbuh sam bila ono paaaaaaaaaafffffffffff kako je tolikiiiiiiiii :) Kako vrijeme leti o maj gad :)
Cure su prije pricale kak se tesko obrijat kad ne vidis pipi, ja se smijala pa kak ne vidis, sagnes se i vidis, ahaaa mos mislit, vec dugo se ne mogu sagnut s trbusinom 😂😂
Brat i muz su super hahaha
Sretan put i polako vozite 😉
Ni meni nije prije bilo jasno
Ja se mou sagnuti, ali i dalje ne vidim s druge strane brda 🤣
Al ajd, bar mi je dr najavila da cu se drugi puta trebati skinuti jer ce mi raditi bris, pa cu se malo vise potruditi
Evo slonice Nelice 😁
26tt
60kg
98 dana do D dana
Proudy ti si meni tak lijepa, nije ni čudo što te Panda sanja <3
A trbuh, jao baš se lijepo vidi, posebno ovako sprijeda, tako i moj.
Taj top koji imaš na sebi je 100% pamuk ili? Gdje si ga kupila? Izgleda kao da daje baš dobru podršku dinjama.
Hahaha pipi. Kad smo kod Pipi, preporuka je valjda da se obriješ prije poroda? Zbog pucanja i mogućeg rezanja/šivanja, ili??? Možeš doći onosa grmomEvo baš me to zanima.
Mislim da se treba sve obrijat 😁
Hahaha pipi. Kad smo kod Pipi, preporuka je valjda da se obriješ prije poroda? Zbog pucanja i mogućeg rezanja/šivanja, ili??? Možeš doći onosa grmomEvo baš me to zanima.
Treba biti obrijano, da nikol ne proguta dlaku 😆
Nama je dr na tecaju rekla da se obrijemo doma kad krenu trudovi, da cemo se tako osjecati puno bolje, inace te sestre briju tamo, a imaju one najjeftinije britivce i nece zrtvovati vise od jedne za jednog pacijenta, pa nije bas ugodno, pogotovo ako je žbunj
Treba biti obrijano, da nikol ne proguta dlaku 😆
Nama je dr na tecaju rekla da se obrijemo doma kad krenu trudovi, da cemo se tako osjecati puno bolje, inace te sestre briju tamo, a imaju one najjeftinije britivce i nece zrtvovati vise od jedne za jednog pacijenta, pa nije bas ugodno, pogotovo ako je žbunj
Lako ponesem svoju venus britvicu hahaha
Ma bolje same da rijesimo doma
Proudy super su ti slikice, zao mi sta ja nemam od svakog tjedna, da ne objavim ponekad tu ili na fejsu, ne bih imala nijednu sliku s busom 😀
Moj savijet je, brijte se same prije poroda ili odite da vas netko pocupa. Nemojte da vas one briju, jer znaju bas skaspit cure. Meni u trudnoci inace jako sporo rastu dlake, tak da sam ja recimo dosla rodit, a brijala se 2 dana prije i nisu me dirale, rekle su da je dobro.
Honey hvala ti 😘
Da, bas kad pogledam slike od proslog tjedna na ocigled se zaokruzio trbuh. Neka je. 😉
E taj top ti je meni vrh, to sam ti bezveze kupila bila u Kauflandu, kombinacija pamuk i elastin, ali je jaaako cvrst i fakat super drzi. Pa sam drugi dan isla kupit jos jedan, jer mi je super kao sportski grudnjak. I sad recimo kad me citavo vrijeme tak cice bole, super mi je spavat u tome.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Male Blizancice, mogu ti ja poslati dijabeticku dijetu sa vuk vrhovca na mail ako vec nisi nasla.
Frajla bi li mogla meni poslati taj plan prehrane please?
Sortiraj odgovore
Najstariji