Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2018. 13:33

Evo slonice Nelice 😁
    26tt
    60kg
    98 dana do D dana

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    22. Veljača 2018. 13:36

Hahaha pipi. Kad smo kod Pipi, preporuka je valjda da se obriješ prije poroda? Zbog pucanja i mogućeg rezanja/šivanja, ili??? Možeš doći ono sa grmom  Evo baš me to zanima.

Frajla
    22. Veljača 2018. 13:37

ita87

panda102

Joj ja sam prava debeluška, jutros kad sam si vidjela trbuh sam bila ono paaaaaaaaaafffffffffff kako je tolikiiiiiiiii :) Kako vrijeme leti o maj gad :)

Cure su prije pricale kak se tesko obrijat kad ne vidis pipi, ja se smijala pa kak ne vidis, sagnes se i vidis, ahaaa mos mislit, vec dugo se ne mogu sagnut s trbusinom 😂😂
    Brat i muz su super hahaha
    Sretan put i polako vozite 😉

Ni meni nije prije bilo jasno 
    Ja se mou sagnuti, ali i dalje ne vidim s druge strane brda 🤣
    Al ajd, bar mi je dr najavila da cu se drugi puta trebati skinuti jer ce mi raditi bris, pa cu se malo vise potruditi

Honey
    22. Veljača 2018. 13:40

ProudMomy

Evo slonice Nelice 😁
    26tt
    60kg
    98 dana do D dana

Proudy ti si meni tak lijepa, nije ni čudo što te Panda sanja  <3
    A trbuh, jao baš se lijepo vidi, posebno ovako sprijeda, tako i moj.
    Taj top koji imaš na sebi je 100% pamuk ili? Gdje si ga kupila? Izgleda kao da daje baš dobru podršku dinjama.

• ita87

Honey

Hahaha pipi. Kad smo kod Pipi, preporuka je valjda da se obriješ prije poroda? Zbog pucanja i mogućeg rezanja/šivanja, ili??? Možeš doći onosa grmom Evo baš me to zanima.

Mislim da se treba sve obrijat 😁

Frajla

Honey

Hahaha pipi. Kad smo kod Pipi, preporuka je valjda da se obriješ prije poroda? Zbog pucanja i mogućeg rezanja/šivanja, ili??? Možeš doći onosa grmom Evo baš me to zanima.

Treba biti obrijano, da nikol ne proguta dlaku 😆
    Nama je dr na tecaju rekla da se obrijemo doma kad krenu trudovi, da cemo se tako osjecati puno bolje, inace te sestre briju tamo, a imaju one najjeftinije britivce i nece zrtvovati vise od jedne za jednog pacijenta, pa nije bas ugodno, pogotovo ako je žbunj

• ita87
    22. Veljača 2018. 13:42

Frajla

Honey

Treba biti obrijano, da nikol ne proguta dlaku 😆
    Nama je dr na tecaju rekla da se obrijemo doma kad krenu trudovi, da cemo se tako osjecati puno bolje, inace te sestre briju tamo, a imaju one najjeftinije britivce i nece zrtvovati vise od jedne za jednog pacijenta, pa nije bas ugodno, pogotovo ako je žbunj

Lako ponesem svoju venus britvicu hahaha
    Ma bolje same da rijesimo doma 

• ita87
    22. Veljača 2018. 13:44

Proudy super su ti slikice, zao mi sta ja nemam od svakog tjedna, da ne objavim ponekad tu ili na fejsu, ne bih imala nijednu sliku s busom 😀

22. Veljača 2018. 13:50

Moj savijet je,  brijte se same prije poroda ili odite da vas netko pocupa. Nemojte da vas one briju,  jer znaju bas skaspit cure. Meni u trudnoci inace jako sporo rastu dlake,  tak da sam ja recimo dosla rodit,  a brijala se 2 dana prije i nisu me dirale,  rekle su da je dobro.
    Honey hvala ti 😘
    Da,  bas kad pogledam slike od proslog tjedna na ocigled se zaokruzio trbuh. Neka je. 😉
    E taj top ti je meni vrh,  to sam ti bezveze kupila bila u Kauflandu,  kombinacija pamuk i elastin,  ali je jaaako cvrst i fakat super drzi. Pa sam drugi dan isla kupit jos jedan,  jer mi je super kao sportski grudnjak. I sad recimo kad me citavo vrijeme tak cice bole,  super mi je spavat u tome.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak
    22. Veljača 2018. 13:51

Frajla

Male Blizancice, mogu ti ja poslati dijabeticku dijetu sa vuk vrhovca na mail ako vec nisi nasla.

Frajla bi li mogla meni poslati taj plan prehrane please?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.