U mulleru je od danas do ned 10% na sve, ako netko planira shopping 😉
Male Blizancice, mogu ti ja poslati dijabeticku dijetu sa vuk vrhovca na mail ako vec nisi nasla.
ja planiram kupiti kolica bebetto. nakon veeeelikog pregledavanja po internetu ova su mi se učinila najboljima. Imam neku karticu iz beby centra za 20 % popusta kod kupovine kolica, ali mislim da nemaju bebeto
Ja sam ih narucila iz Poljske i 1500kn su me izasla jeftinije
s koje stranice u poljskoj. ja se nekak malko bojim naručit iz vana - kaj ak nebu sve ok. nakon dugotrajnog istraživanja po webu najjeftinije kaj sam našla je neki pimko dućan iz našica jer tamo daju 15 % za trudnice. ovo ostalo niš. ima u baby centru 20 % - al nema bebeto. S obzirom da ih ti imaš - jesu stvarno tak dobra. meni se ovak čine super
Panda mi se sve premišljamo kada ćemo krenuti zbog snijega. Malo nam je Gorski kotar problematičan. Još i moji i njegovi govore kuda ćemo sad po tom snijegu. Mi smo zamislili ići i idemo čim iza nedjelje kažu da su ceste prohodne.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
ja planiram kupiti kolica bebetto. nakon veeeelikog pregledavanja po internetu ova su mi se učinila najboljima. Imam neku karticu iz beby centra za 20 % popusta kod kupovine kolica, ali mislim da nemaju bebeto
s koje stranice u poljskoj. ja se nekak malko bojim naručit iz vana - kaj ak nebu sve ok. nakon dugotrajnog istraživanja po webu najjeftinije kaj sam našla je neki pimko dućan iz našica jer tamo daju 15 % za trudnice. ovo ostalo niš. ima u baby centru 20 % - al nema bebeto. S obzirom da ih ti imaš - jesu stvarno tak dobra. meni se ovak čine super
Meni su za sada super,a vidjet cu kada krenem koristiti.
Stranica je mulan.pl znam jos dvoje koji su s iste str.narucili i bilo je sve ok. Isla sam ja u nasice vidjeti ih prvo uzivo i nakon toga sam ih narucila.
Bebetto sada ima u bebenovoj, unazad par tjedana su nabavili njihove modele.
Je, malo je nezgodno izvana ako trebas nesto reklamirati kasnije...ali mislim da ti u ovom slucaju nebi trebalo biti problema, jer to i je poljska marka (ako nisam nesto pomjesala). Cure u onoj temi "koja kolica kupiti" stavljale linkove iz kojih su trgovina narucivale, mislim bas za bebetto
Svi koji imaju bebetto oko mene su zadovoljni, i zbilja su jako lijepa.
Al navodno jako teska i dosta glomazna. Nisam nicija provozala al evo svi su zadovoljni.
Mene ledja danas bole stvarno do suza, a nisam neki njonjo. Neznam od cega, bas grozno, i to bas dolje kriza i trtica. I sve jace i jace mi se cini
Bok cure...
Mi smo uzeli Maxi cosi Addora. Meni su se svidjela i na sajmu smo dobili i popust.. lijepo mi izgledaju, a sad cemo vidjet kak ce se u praksi pokazati.. uzela sam odmah i kosaru..
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Joj ja sam prava debeluška, jutros kad sam si vidjela trbuh sam bila ono paaaaaaaaaafffffffffff kako je tolikiiiiiiiii :) Kako vrijeme leti o maj gad :)
Cure su prije pricale kak se tesko obrijat kad ne vidis pipi, ja se smijala pa kak ne vidis, sagnes se i vidis, ahaaa mos mislit, vec dugo se ne mogu sagnut s trbusinom 😂😂
Brat i muz su super hahaha
Sretan put i polako vozite 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji