Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    22. Veljača 2018. 11:18

Proudy dusica se srusila 😰 al si izdrzala bravo 💪 Ja di isto otisla po sendvic sa kulenom i jos sam malo dodala majoneze 😋 s tim da bi mogla jos jedan koliko sam gladna. Ja cu imati nalaze popodne. Nadam se da su dobri. Nisam se pazila, jela sam normalno, zapravo jela sam gore nego inace al kaj sad. Sto se prodavacica tice, vecinom katastrofa, njohova nestrucnost krivica i njih i poslodavca, a neljubaznost je dodla od doma. Al to je vec bolest drustva koja se evo prenosi i na djecu. 

Honey
    22. Veljača 2018. 11:21

Zrinchy super za kolica! Stavi fotku kad slozis! Slano ispeci kiflice i narezi mezu! Ako ste bas dogovorili rucak, meni uvijek najlakse ispec neko meso u pecnici. 
    Ita slatko sto si kupila 🎀 

Honey
    22. Veljača 2018. 11:23

Mala Blizancice dobrodosla i cestitke na blizacicama 😍 Zao mi je zbog ogtt al ajde nije sad to tako strasno, pripazit cemo se za nase bebe a onda navalit na hranu kad cemo dojit!!! 😁 tebi je termin 23.5.? Imas imena? Gdje planiras rodit? Da te stavim na popis 🤗

• sema
    22. Veljača 2018. 11:24

https://lilypie.com/Maternity_code.php?n=1#

ja planiram kupiti kolica bebetto. nakon veeeelikog pregledavanja po internetu ova su mi se učinila najboljima. Imam neku karticu iz beby centra za 20 % popusta kod kupovine kolica, ali mislim da nemaju bebeto

Ja sam ih narucila iz Poljske i 1500kn su me izasla jeftinije

Frajla
    22. Veljača 2018. 11:27

Ja se isto volim informirati unaprijed, prije svega jer nista ne vjerujem trgovcima 😂
    A znala sam se sto puta okrenuti i izaci iz trgovine ako je netko neljubazan ili ako nemogu docekati da dodu kad ih zoves. Isto tako ima par tgovina gdje vise ne kupujem bas zbog usluge, npr plodine i lesnina. Hvala bogu pa danas ima trgovina i izbora za sve.
    A moram reci da ni baby centar ni magic baby nemaju bas neki webshop. Nije da sam imala losa iskustva, ali recimo uopce ne azuriraju statuse, stojalo mi je 2 tjedna valjda "ceka se uplata" nakon sto sam platila, taman sam im slala mail da provjerim u cem je problem, kad ono taj dan mi stigne paket

22. Veljača 2018. 11:30

Evo poslala sam im mail da izrazim svoje nezadovoljstvo. 😂😂😂
    Zla trudnica hahhaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    22. Veljača 2018. 11:35

Joj ja sam prava debeluška, jutros kad sam si vidjela trbuh sam bila ono paaaaaaaaaafffffffffff kako je tolikiiiiiiiii :) Kako vrijeme leti o maj gad :)
    Super da ste izdrzale i tu glukozu. go girls :D
    Mi danas putujemo a de vidite snijega i nevremena.... Ali otac mi je jutros poslao sliku bifteka pa nekako jedva cekam da stignemo i rostiljamo u zimskoj basti <3 
    Brat i mm su u toplicama i kupaju se, i oni mi salju sliku a ja radim ahhaha
    Kaze izlazili vani plivat i pada snijeg po njima, a ti sirotinjo radi. Izlazim u 12 s posla.
    Nadam se da ona zena nece prodati kolica do pon jer ima i suncobran i drzac za casu na njima <3 i u garanciji su do decembra. 
    O ljubaznosti u trgovinama bi se dalo raspravljati... ali jos uvijek je pobjednica u neljubaznosti moja sestrica kod ginekologinje hahaahha
    Da da Proudy bas tebe sam sanjala još po imenu i prezimenu ahhahhaa :)
    Ita ja nemam dude a vidim kupila si i ribicu <3 za koju nisam ni znala da postoji dok nam Honey nije rekla hahahaha
    Frajla i ja se uvijek prije raspitam o svemu, a i mm je takav. Mi recimo i kad idemo negdje na putovanje sve istrazimo :( nismo avanturisti ehhehhe

Honey
    22. Veljača 2018. 11:50

ProudMomy

Evo poslala sam im mail da izrazim svoje nezadovoljstvo. 😂😂😂
    Zla trudnica hahhaha

Mozda odgovore sa popustom iaprike da ipak kupis tamo 😁

Honey
    22. Veljača 2018. 11:52

Hahaha Panda nisu samo ribice, imaju i drugi oblici, eto toliko da ti otktijem i to haha 
    Vrijeme je kaos. Polako pa cete stic, nadam se da ce se smiriti.
    Meni se spava, neznam zasto tuka nisam uzela slobodan dan 😑 

• Blizančice
    22. Veljača 2018. 11:59

Honey

Mala Blizancice dobrodosla i cestitke na blizacicama 😍 Zao mi je zbog ogtt al ajde nije sad to tako strasno, pripazit cemo se za nase bebe a onda navalit na hranu kad cemo dojit!!! 😁 tebi je termin 23.5.? Imas imena? Gdje planiras rodit? Da te stavim na popis 🤗

Hvala na dobrodošlici!!
    Da, termin je 23.5. no to je 40 punih tjedana što je za blizance nemoguće jer kod nas sve bolnice navodno induciraju u 38.tjednu ukoliko samo po sebi ne dođe prije tako da se ja vidim na porodu krajem Travnja
    Planiram roditi u Vinogradskoj gdje i idem na kontrole još od 15.tj.
    O imenima još razmišljamo i prikupljamo prijedloge .. znam samo da ćemo ići na kratka imena.. Kad se odlučimo, javim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.