Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    22. Veljača 2018. 09:57

Na kraju muz kupio onaj aventov komplet za njegu bebe. Ja uzela ovo 😀

Sarita_00
    22. Veljača 2018. 10:05

Gumbek dosad smo imali samo dobra iskustva sa prodavačicama. Kad smo kolica kupovali, žena nam sve pokazala na jednim kolicima i onda smo se predomislili za boju, pa je sve ponovila na tim drugima da provjeri da li je sve u redu. U Bubamari nam je žena neki dan sve lijepo ispričala, šta je na popustu, koliko, što nam se bolje isplati. U Magic Baby nam je pokazala madrace koje imaju, pa se povukla da se mi dogovorimo. 
    Mrzi me kad mi pušu za vratom jer ili točno znam po što sam došla (hB na internetu) ili sam samo došla malo ubiti vrijeme i pogledati što ima. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

22. Veljača 2018. 10:31

Gumbek

ProudMomy

Kad se pocesljam? 😂😂😂😂
    Pa kaj mislis da sam nepocesljana dosla na ogtt hahahahahahha
    Ja gledam kaj se ti meni zahvaljujes, sad sam tek skuzila 😂😂😂😂😂😂
    E jucer bili u cityu kratko i kao idemo malo bacit pogled na kolica. I sad ovaj moj zapizdio za Jane Muum Micro 😂😂😂😂😂
    Da ga je i jedna prodavacica u Baby centru jucer dozivjela, on bi ih kupio 😂😂😂😂😂

Jel to stvarno tako ili samo ja umisljam da su prodavacice u baby ducanima ekstra neljubazne i nezainteresirane za bilo sta?

Totalni ignor. Mi gledamo kolica,  njih dvije cakulaju. A oprosti,  to nije igracka za 50 kuna da si ja izaberem i odem platit. Znaci ovog mog si fakat jucer mogao nagovoriti da iskesira 6 soma kuna tamo,  samo da su ga pogledale. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 10:34

Ugl cure ja sam gotova. Srusila sam se na zadnjem vadjenju,  al ok. Bila sam vec pregladna.
    Sad sam se pocastila veeelikim sendvicem s kulenom i pijem kavu,  da docekam da mi dijete poruca u vrticu da si odmah i njega uzmem doma.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 10:36

I jos apropo prodavacica,  nakon Baby centra,  odemo u Magic baby,  zena se potrgala od pokazivanja,  znaci skroz druga prica. Jedino kaj nisu imali ni Jane koja muz hoce ni Bugaboo koja ja hocu. Bugaboo drze samo u areni.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 10:39

Ne volim ni ja kad mi pusu za vrat, al kad ih trebam a one ignoriraj il ti odgovore nesto samo da te skinu s one stvari dobijem zivcani slom.
    Nekidan u baby centru s dvogodisnjakinjom na rukama, trbuh do zuba, kisobran, torba i pitam gdje joj stoji odredjena igracka po koju sam dosla, u ducanu nigdje nikoga, jedna slaze police, druga na blagajni, a ona meni kaze tamo negdje medju drvenim igrackama vam je to. Mislim si joj bas vam hvala, ja sam mislila da drvena igracka stoji u plodinama pored pastete.

22. Veljača 2018. 10:44

Gumbek

Ne volim ni ja kad mi pusu za vrat, al kad ih trebam a one ignoriraj il ti odgovore nesto samo da te skinu s one stvari dobijem zivcani slom.
    Nekidan u baby centru s dvogodisnjakinjom na rukama, trbuh do zuba, kisobran, torba i pitam gdje joj stoji odredjena igracka po koju sam dosla, u ducanu nigdje nikoga, jedna slaze police, druga na blagajni, a ona meni kaze tamo negdje medju drvenim igrackama vam je to. Mislim si joj bas vam hvala, ja sam mislila da drvena igracka stoji u plodinama pored pastete.

Ja znam da i kad sam prvi put kupovala kolica da su me isto tak iz ignorirale. Sjedalicu kad sam trazila kasnije onu vecu,  ista stvar. Rekla sam vec da kod njih vise nsita necu kupiti sigurno. Stovise planiram im danas poslati mail,  koliko sam nezadovoljna uslugom,  boli me dupe.
    Godinama sam radila u usluznoj djelatnosti i znam kako se radi i zato sam jaaaako osjetljiva na takvo ponasanje.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 10:54

ja planiram kupiti kolica bebetto. nakon veeeelikog pregledavanja po internetu ova su mi se učinila najboljima. Imam neku karticu iz beby centra za 20 % popusta kod kupovine kolica, ali mislim da nemaju bebeto

22. Veljača 2018. 10:59

ProudMomy

Gumbek

Ja znam da i kad sam prvi put kupovala kolica da su me isto tak iz ignorirale. Sjedalicu kad sam trazila kasnije onu vecu, ista stvar. Rekla sam vec da kod njih vise nsita necu kupiti sigurno. Stovise planiram im danas poslati mail, koliko sam nezadovoljna uslugom, boli me dupe.
    Godinama sam radila u usluznoj djelatnosti i znam kako se radi i zato sam jaaaako osjetljiva na takvo ponasanje.

Upravo tako. 
    I mi smo za sjedalicu imali koma iskustvo, srecom smo dosli po sjedalicu koju nam imaju kumovi i znali smo sve o njoj i probali ju u nas auto,  prodavacica muzu tvrdi jedno, on njoj drugo, a ona njemu kaze gospodine pa valjda ja znam kao educirani prodavac, a onda se umjesala jos i druga koja je IZVADILA UPUTSTVA i isla trazit i naravno da je muz bio u pravu, a one kolutaju ocima jer ono kako smo se usudili nesto reci da nije kako one kazu. Mislim dajem 2 soma svojih kuna za sjedalicu, nemoj mi prodavat maglu. Muz popizdio, a on je inace zivi apaurin haha

I u mom ljubljenom dmu su se jako jako pokvarile prodavacice, bas su bahate postale, a tamo su do prije par godina bile najpristojnije i najlhubaznije. 

Zrinchy
    22. Veljača 2018. 11:08

Gumbek

hahahahahaha kod paštete
    Joj fakat znaju biti nikakve te prodavačice, zato ja sebe prisilim pa pročitam sve online, pogotovo prije kupovine ovih većih stvari tipa sjedalice i kolica... kaj je glupo jer bi ipak to trebao biti njihov posao, da te informiraju ako već trebaš pomoć.
    Meni stigla kolica od frendice jučer, još su u komadima ali su baš jako lijepa <3 ABC design, nadam se da će bit ok, djeluju čvrsto i lagano u isto vrijeme:)
    Uzorak je super, smeđe tirkizno bijeli:)
    u subotu imam goste pa radim cheesecake, ima neko neku prijedlog za nekaj slano a da nije prezahtjevno?:)
    Proudy ovaj sendvič s kulenom zvuči divno trenutnooo

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.