Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2018. 15:22

Evo znala sam ginica,  ne znam vrijednosti,  nakon sto mi je rekao da je sve u redu,  nisam ni pitala vrijednosti! 😁 jeeej
    Krv,  urin i ogtt,  sve uredno! Evo sad mi je lakse! 
    Koliko sam junka pojela ovih dana nije mi bilo svejedno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    22. Veljača 2018. 15:30

Honey i Proudy bravo za nalaze. 
    Ja idem u utorak na pregled vidjet svoju mrvicu i rekao mi je usput cu vadit krv za KKS.
    Panda sretan put :)
    Ita sad sam gladna kad ovo vidim.
    za steznik su i nama rekli na tecaju da ne nosimo. Da maternica bude rasirena nakon poroda i da joj treba vremena da se stisne. Bolje da se samo stisne nego sa steznikom. 

Honey
    22. Veljača 2018. 15:32

ProudMomy

Evo znala sam ginica, ne znam vrijednosti, nakon sto mi je rekao da je sve u redu, nisam ni pitala vrijednosti! 😁 jeeej
    Krv, urin i ogtt, sve uredno! Evo sad mi je lakse!

Ma bilo je nama svejedno čim smo mi po junku bez grižnje savjesti!
    Znači ja sam jučer za ručak pojela sendvič pršut i onda još komad Cheesecake-a, muž me samo gledao i pitao kad idem na onu pretragu. hahaha Nisam se ja ni mislila pazit jer smatram da je bolje da znam stanje kako je, ali bogme se nisam ni hranila uobičajeno. Vidim da imam povećan apetit, mala traži, a vidjet ćemo kaj će vaga sutra reći hehe
    Nek su nama nalazi svi dobri, jeeeej, živjele mi

22. Veljača 2018. 15:36

Honey

ProudMomy

Evo znala sam ginica, ne znam vrijednosti, nakon sto mi je rekao da je sve u redu, nisam ni pitala vrijednosti! 😁 jeeej
    Krv, urin i ogtt, sve uredno! Evo sad mi je lakse!

Ma bilo je nama svejedno čim smo mi po junku bez grižnje savjesti!
    Znači ja sam jučer za ručakpojela sendvič pršut i onda još komad Cheesecake-a, muž me samo gledao i pitao kad idem na onu pretragu. hahaha Nisam se ja ni mislila pazit jer smatram da je bolje da znam stanje kako je, ali bogme se nisam ni hranila uobičajeno. Vidim da imam povećan apetit, mala traži, a vidjet ćemo kaj će vaga sutra reći hehe
    Nek su nama nalazi svi dobri, jeeeej, živjele mi

Pa daaa,  ne mogu ja rec da sam nesto vise jela nego inace. Ali nisam jela ono kaj jedem inace o tome se radi. Jedan dan hambi,  pa pizza,  pa burek,  pa sve neke pizdarije mi se jele. Cips,  pomfrit uzas! 
    Jedi uobicajeno 😂😂😂😂😂 mos mislit 😂😂😂😂
    Zivjele! 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    22. Veljača 2018. 15:50

Nama su bili dobri rezz jer se zdravo hranimo jelde cure?!

Honey
    22. Veljača 2018. 15:58

Da da, naravno, to je samo dokaz da se jede sve, jer sve i treba jesti!!! Kakvo je stanje na cesti? Kolega upravo odustao sutra na put, trebao je do punice na Vis, al nešto mu nije žao hahahaha

Honey
    22. Veljača 2018. 16:04

Proudy da te pitam, danas sam sva puna pitanja, hahaha do kad je Maksim spavao sa tobom? Danas je bila ženska na ogtt ima kćer 2,5g još spava sa njom tj. sa kinderbetom spojenim na njen krevet. Sad joj stiže opet curka, u terminu je sa mnom, i ja ju pitam kaj će sa bebom, a ona kaže da još ne razmišlja o tome da će vidjeti kad se rodi. Meni je to malo neobično, tj. mislim da je trebala možda već polako preseliti malu u svoju sobicu da nebi ispalo kad beba dođe da se nju izbaci, neznam.... Eto baš me zanima kako ste vi to mame koje imate djecu 2-3g razlike.

22. Veljača 2018. 16:10

Honey

Proudy da te pitam, danas sam sva puna pitanja, hahaha do kad je Maksim spavao sa tobom? Danas je bila ženska na ogtt ima kćer 2,5g još spava sa njom tj. sa kinderbetom spojenim na njen krevet. Sad joj stiže opet curka, u terminu je sa mnom, i ja ju pitam kaj će sa bebom, a ona kaže da još ne razmišlja o tome da će vidjeti kad se rodi. Meni je to malo neobično, tj. mislim da je trebala možda već polako preseliti malu u svoju sobicu da nebi ispalo kad beba dođe da se nju izbaci, neznam…. Eto baš me zanima kako ste vi to mame koje imate djecu 2-3g razlike.

Honey ja sam ti nemajka i moje dijete je u ovih 5 godina dvije noci spavalo sa mnom u krevetu. Kad je imao bas bas visoku temperaturu. Uvijek bez iznimke sam ga vracala u kinderbet. Bio je s nama u sobi do godinu i pol,  ja sam tek tada odlucila opremiti djecju sobu. Al kako je navikao spavati solo,  njemu je bilo svejedno di je,  pa je prelazak u svoju sobu bio skroz bezbolan i gladak.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 16:11

Ni kinderbet mi nikad nije bio spojen s krevetom. 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 16:14

Honey

Proudy da te pitam, danas sam sva puna pitanja, hahaha do kad je Maksim spavao sa tobom? Danas je bila ženska na ogtt ima kćer 2,5g još spava sa njom tj. sa kinderbetom spojenim na njen krevet. Sad joj stiže opet curka, u terminu je sa mnom, i ja ju pitam kaj će sa bebom, a ona kaže da još ne razmišlja o tome da će vidjeti kad se rodi. Meni je to malo neobično, tj. mislim da je trebala možda već polako preseliti malu u svoju sobicu da nebi ispalo kad beba dođe da se nju izbaci, neznam…. Eto baš me zanima kako ste vi to mame koje imate djecu 2-3g razlike.

Moja ti je pocetkom 1 mj napunila 2 godine, spava u svojoj sobi odmah preko puta nase, al recimo 3 noci u tjednu haha pa nekad tamo zaspi a po noci dosece k nama i uvali se u veliki krevet, nekad odmah navecer hoce spavat kod nas, nekad zeli u kinderbetu spavat. Nema nekog pravila a s nase strane nema forsiranja.
    Iskreno, sta se mene tice moze mi dubit na glavi i spavat, samo neka spava. 
    Nismo nikad imali s njom problema sa spavanjem.
    A i kad se beba rodi necu nista forsirat, beba u kinderbet, a mala nek spava di hoce bas iz razloga da se ne osjeti odbacenom il ljubomornom il nesto za pocetak, a vjerujem da ce brzo otic za stalno u svoju sobu ako ce ju beba budit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.