Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    22. Veljača 2018. 07:04

Dobro jutro :)
    Mono još jednom :* biće to sve ok, jaka je ona na mamu :) toliko ste već skupa u stomaku prošle da ovo izvan me ne brine uopće :) 
    Danas imamo ogtt-uše. SRETNO CUREEEEEE pišite :*

22. Veljača 2018. 07:06

Dobro jutro! Evo ja u labu,  cekam tek prvo vadjenje. Gladna sam ko pas,  od sinoc. Jedva sam zaspala od gladi 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 07:33

Bok curke, ja jučer obavila ogtt test i dobro da jesam. Danas je sve snježno. Draga Mono bit će sve ok. Te su bebače pravi borci. Sad sam i ja počela počela brinut ak ne čujem lupkanje, a tek sam 25 tjedan. Dat će Bog da bude sve u redu. Pomolit ću se za vas. Čuvaj se. Javi kako je bebica.

22. Veljača 2018. 07:39

Evo cure obavila prvo vadjenje i popila ovo govno. Jedva popila,  zeludac mi je u grlu. Fuj fuj!
    Al neces van,  makar crkla!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    22. Veljača 2018. 07:56

Jutroooo!!!! Oooo Proudy jesi vidjela vrijeme, stvoreno za ogtt-uše 😁 ja evo upravo sada strusila svoj dorucak njamiiiiii nije tako strasno, ja zamislila da jedem baklavu, rekla sam drugi put malo oraha donijet hahahaha

22. Veljača 2018. 07:58

probam napravit tiker dolje - ali neide mi. ako se nekome dadne step by step.

Frajla
    22. Veljača 2018. 08:00

Sretno danas svim ogttušama, da glukoza ne izade na krivi izlaz 😉
    Bas je gadno vani, mislim da je od svega najgori vjetar, ovako uopće nije jako hladno. Ja krenula busom i onda sam u nekom trenu odustala od presjedanja i uzela taxi, tako da sam naravno stigla prerano 😥

Honey
    22. Veljača 2018. 08:01

Proudy ja sam zaspala, al sam sanjala cijelu noc da jedem 😂 Isto sam gladna, jucer se nisam stigla dobro najest od posla cijeli dan. Dosla kuci tek oko 8, jebemu, predugo se zadrzali u medimurju. U torbi imam bananu, a muzu sam rekla da cu vidjet kaj cu mu narucit da mi donese kad ce dolazot po mene. Sanjam o necem masnom i nezdravom i ukusnom 😁

Honey
    22. Veljača 2018. 08:04

https://lilypie.com/Maternity_code.php?n=1#

probam napravit tiker dolje - ali neide mi. ako se nekome dadne step by step.

Kad sve izaberes kopiras kod koji je pod Forums skroz desno, neki Pseudohtml, Bcc code nesto. To kopiras i zalijepis u svoj POTPIS na profilu kad udes u profil. Neznsm zasto ti je ovo sto je u Nicku? 

Frajla
    22. Veljača 2018. 08:07

Gledam jucer na etheralu opet sve sto sam napikirala naruciti iduci mjesec i skuzim sad da su svemu dignuli cijene 🙄
    Naravno, to je njihovo pravo, ali mi je bas bezbveze, nekak racunas s jednom cifrom, i onda je preko noci druga, mislim da ipak budem uzela negdje drugdje cisto iz principa 😈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI