Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2018. 08:22

ma ja sam baby2005. htjela sam stavit ticker pa sam sve nešto izj....

panda102
    22. Veljača 2018. 08:23

Maternity još 100 dana to je najvažnije :D i ti i ja :D

22. Veljača 2018. 08:23

ali ticker sam na kraju uspjela - HVALA TI PRAUDMOMY - ali zvat ću se čudno mjesec dana izgleda

Frajla
    22. Veljača 2018. 08:28

https://lilypie.com/Maternity_code.php?n=1#

ali ticker sam na kraju uspjela - HVALA TI PRAUDMOMY - ali zvat ću se čudno mjesec dana izgleda

Probaj nekako kontaktirati admine, vjerojatno ti oni mogu promjeniti ime opet

22. Veljača 2018. 08:38

Evo i drugi put mi izvadili. Drzim se! Sreca da se borim s refluksom danima vec,  pa znam prodisat kad krene van 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    22. Veljača 2018. 08:39

Eto hvala ProudMomy 😂 
    Panda da moja sveki ide radit baklavu bila bi slana a ne slatka, hahaha sta ce ti tetre hajaha ti ces dijete sa liscem brisat hahaha 
    Tu je isto mecava bijelih govana!!! 

Honey
    22. Veljača 2018. 08:40

Panda ti na 100 🎉🎉🎉🎉🎉 
    Proudy poslije kad se najedes, odmoris, pocesljas cekamo sliku busiceeee 🥂🎉🎉🎉🎉 

Sarita_00
    22. Veljača 2018. 08:45

Dobro jutro! 
    Noćas mi je mozak bio zaposlen čudnim snovima. Prvo sam sanjala da se sprema neki rat (nije prvi puta da sanjam rat), pa sam uspjela shvazit da sanjam i probudila se. Onda sam sanjala da sam vozila tatin auto po nekim zavojima i sa svih strana neke provalije  i stijene i izletili smo u jednom trenutku kroz ogradu, ali smo pali u neku napuštenu kuću. Prvo je sve bilo pusto, a onda se pojavilo još kuća i gomila ljudi. Inače ako sanjam da vozim i da imam prometnu je moj djed samnom u autu, ali uvijek. I onda me probude pile jer mi tu pod prozorom režu neke grane. 
    Sretno vama na ogtt-u! Po mene jučer mm došao i prvo smo otišli po burek kad sam završila 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

22. Veljača 2018. 08:47

Kad se pocesljam? 😂😂😂😂
    Pa kaj mislis da sam nepocesljana dosla na ogtt hahahahahahha 
    Ja gledam kaj se ti meni zahvaljujes,  sad sam tek skuzila 😂😂😂😂😂😂
    E jucer bili u cityu kratko i kao idemo malo bacit pogled na kolica. I sad ovaj moj zapizdio za Jane Muum Micro 😂😂😂😂😂
    Da ga je i jedna prodavacica u Baby centru jucer dozivjela,  on bi ih kupio 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    22. Veljača 2018. 08:52

Honey tvoja sveki je zapadnjačka žena, i u Slo je sve slano hhahahaa kao sladica-a nije slatko---de pošećeri Bogati hahahaha
    Sarita i ja veoma često sanjam rat....sjećanja ali nisam dugo...vjerovali ili ne sanjala sam PROUDY sinoć hahahahhahaa jesam Bogami hahahahaha
    Proudy bez muža nema akcije vidiš...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.