Honey ubit cu te! 😂😂😂😂
Ajde zivila i dobar ti tek! Za ogtt! 😂😂😂😂
Znaci đavo! Kad ti kažem! 😂 A briga me, baš mi je bila želja, uopće nisam neka da imam želje trudničke, al ovo mi je cijeli dan u glavi. Ma bit ce dobar taj ogtt, odlican 👌 Za ogtt 🍻 😜

Drage moje,
Ne javljam se već neko vrijeme jer je umrla moja draga mama.
Čim malo dođem k sebi opet ću vam se pridružiti.

Drage moje,
Iskreno saucesce draga, ne mogu ni zamislit kako ti je... izdrzi...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Drage moje,
Iskrena sućut Yra 🖤🖤🖤 Žao mi je što nije upoznala 4.unuku, ali sigurno imate njen blagoslov odozgora, i Mila će imati svoje bake anđele.
Odtuguj, bolit će zauvijek a ostaje sjećanje koje dijeliš sa svojom divnom obitelji.
Grlim 😘

Yra iskreno saucesce drzi se!!😢

👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Yra moja iskrena sucut! Drzi se 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra, primi moju iskrenu sucut.
Sve rijeci druge su sad suvisne.
Cuvaj sebe i bebicu
Kao prvo Yra moje iskreno saučešće, da zauvijek sačuvate lijepo sjećanje na nju i da vam Bog olakša bol. Mnogo mi je žao zbog tvoje mame. Čuvajte se.
Kod mene ništa novo osim luđačkog znojenja po noći.
Tri puta sam se pressvlačila...Gola voda. Mokro čelo. Ustala oko 5 okupala se, ma fuj...
A kad sam došla kući jučer sam samo legla...nisam mogla si ni ručka skuhat. Samo pojela komad kruha. Stomak tvrd ko kameeeeen.... i sve tako do 9 navecer. Dok nisam odmorila i popila još jedan Mg.
A ti Honey svaka čast hahahaha i ja bih isto tako :) Biće ogtt dobar :P Jeste li dobili trenerku? hahahaha
Došao mi je brat u 4 ujutro, i donio Sarči onaj kao medo flis od njega i djevojke ajjjjjj <3 lijepi moj <3 Tako da sam jutros u 4 plakala ahhahahaha
Proudy najgore mi je kad podrignem i sav sadržaj se vrati u usta, ubila bih se odmah, mrzim podrignuti.
Dare mogla sam se i ja počastiti, sve me stišće ehhee jer sam uvijek nosila usku odjeću, sad nemam šta obući.
Litta mi ćemo na tečaj početkom marta. Prvo predavanje je epiduralna na kojem podpisuješ da li je želiš tokom poroda, tj.da li će ti je uopće ponuditi.
Amarena hahahaa mi i metar krojački :P

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji