Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    20. Veljača 2018. 12:15

Proudy vidi se bez problema procitati 😊
    Katushka ogradica je odlicna, bas kao s reklame 😍
    Ja cu na tecaj pocetkom 3.mj, nadam se da ce biti korisno.
    Ne sjecam se koja je imala problema s crijevnom virozom prosli tj, zanima me sto se smije popit? Linex se ne preporuca 😔

Frajla
    20. Veljača 2018. 12:19

Zasto se linex ne preporuca? Pa to je samo pobiotik

20. Veljača 2018. 12:20

Frajla

Zasto se linex ne preporuca? Pa to je samo pobiotik

Ja sam isto mislila da se linex smije. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• sema
    20. Veljača 2018. 12:21

Nemam pojma, tako pise na papiru s onim uputama... Jel ga koja pila? 

Dare12
    20. Veljača 2018. 12:23

Ita, extra... proudy,  ma razumi se, pusti dite kad zeli. Znam kako ti je prijateljici bilo, meni je s prvim krenila voda 20-og u 18h, na carski mi odveli tek 21-og u 15h.. al prezivis, samo njega nisam gladna isla rodit, a bome drugog jesam jer su mislili da ce opet bit carski pa vodu pila skrivecki...😯 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

20. Veljača 2018. 12:25

sema

Nemam pojma, tako pise na papiru s onim uputama… Jel ga koja pila?

Tamo pise vjerojatno da zbog manjka istrazivanja se ne preporucuje. Imas na ljetnicama jednu farmaceutkinju,  hoces da ju pitam tamo jel se smije?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 12:26

Dare12

Ita, extra…proudy,ma razumi se, pusti dite kad zeli. Znam kako ti je prijateljici bilo, meni je s prvim krenila voda 20-og u 18h, na carski mi odveli tek 21-og u 15h..al prezivis, samo njega nisam gladna isla rodit, a bome drugog jesam jer su mislili da ce opet bit carski pa vodu pila skrivecki…😯

Ma pustila sam ja njega,  napisao je on to. Al reko da vidim jel trebam jos negdje ja napisat ciji je rockas hahahahha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    20. Veljača 2018. 12:28

A vidim sada, zapravo pise da nije testiran na trudnicama. A vecina lijekova nije, jer koja ce trudnica volontirati da na njoj testiraju ljekove....
    Ja sam ga pila na pocetku trudnoće, za probavu. To dozivljavam onak, ko da sam pojela par jogurta (to ne volim jesti), ali svakom na izbor...
    Inace, od "nelijekova" je aktivni ugljen dobar za proljev.

• ita87
    20. Veljača 2018. 12:35

Katuska99

Ita super je jednorog, on mi je najsladji. Jesu ti rekli koliko ces cekat to? Ja sam dosta dugo cekala..
    Super je trbuh, nije ti opce velik😍

Da, dugo se ceka, pocetkom 4.mjeseca stize, prije ce beba doc hahaha
    Bratic ionako dolazi poslije uskrsa pa nije hitno.
    Konacno mi stigao krevet u ikeu, sad treba samo po njega otici kad bude usput 😀

panda102
    20. Veljača 2018. 12:37

Proudy moja divno je <3 ahhhhhh djeca.... oj 100 dana fak 
    Katuska sve je kao iz kataloga :) baš ste se potrudili, svaka vam čast :D
    Ita nekako ti ne vjerujem da si 33t trudna. Izgledaš kao 23 :D  Pravi si Massimo :D
    Sarita sretno sa šopingom :D
    Mislim da se smije Linex.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.