Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    20. Veljača 2018. 09:26

Bgm strašno i na kraju sam otišla spavati u dnevnu jer ne mogu toliko puta ustajati i muža buditi. A i u dnevnoj mi je hladnije malo, i zaspala samo u potkošulji. Budim se ruke vani čelo mokro strašnooo. Sve mokro...ali tačno od petka se znojim od glupog ogtt-a. Inače sve mi je ok i šećer i krv, sad sam zvala svoju najdražu sestricu...Ako vas nazovemoooo onda nešto nije uredu, a ako vas nisam zvala onda je sve uredu, tako da nema potrebe da zovete i spustila mi hehehe 

Frajla
    20. Veljača 2018. 09:27

Moja preporuka je da tko god ima mogucnosti i vremena ode na tecaj za trudnice, cak i ako tata nece ici na porod
    Istina je da je bilo dosta stvari koje sam vec znala, ali rekli su nesto sto i neznam, npr ako se ceka da pupkovina otpulsira beba moze ne zaplakati prvu minutu. Vec vidim kako bi me panika strefila da drze bebu a ona se ne cuje.

• LilyVanily
    20. Veljača 2018. 09:35

Yra moja sućut! 

Frajla
    20. Veljača 2018. 09:37

Honey, jesi ti uspjela preuzeti tu jaknu da ti muz vise ne hoda gol 🤣

20. Veljača 2018. 09:38

Frajla

Moja preporuka je da tko god ima mogucnosti i vremena ode na tecaj za trudnice, cak i ako tata nece ici na porod
    Istina je da je bilo dosta stvari koje sam vec znala, ali rekli su nesto sto i neznam, npr ako se ceka da pupkovina otpulsira beba moze ne zaplakati prvu minutu. Vec vidim kako bi me panika strefila da drze bebu a ona se ne cuje.

Frajla, kad se moja cura rodila, odnosno kad sam osjetila da je izasla i kad je doktor viknuo zensko, i tocne sate i minute valjda za 3 sekunde kad sam uhvatila zraka sam pitala zasto ne place, a sestra me pomazila po nozi i rekla ne brinite majko, mi joj ne damo da zaplace. Uglavnom cistili su joj nosic i usta od ostataka plodne vode da to ne udahne kad prvi put zaplace. A onda se cuo gromoglasni grlati plac koji mi je natjerao suze na oci ko nikad nista.
    Ja sam isto mislila da zaplacu prve sekunde cim izadju van. Ali oni po boji bebe i njenom drzanju vide jel sve ok

Frajla
    20. Veljača 2018. 09:50

E da, jos jedan savjet koji je dala doktorica - kada krenu trudovi, treba doma nesto pojesti jer nikad neznas koliko ce trajati sve skupa, ali ne preporuca se najesti grancerealea, sjemenki kojekakvih i sl jer se jaaaaako sporo probavljaju, a ako se nesto zakomplicira i treba hitni carski u tom slucaju je pozeljno da je zeludac sto prazniji. Rekla je da si mozemo ponjeti cokolade (obicne mlijecna, bez ljesnjaka i sl) ako ce nam trebati za podizanje energije, gorzdanog secera, vode... a to pretpostavljam ovisi i od bolnice do bolnice, a i od doktora do doktora

Sarita_00
    20. Veljača 2018. 09:57

Evo nas na putu u soping 😁 Bas me veseli to sad, taman da manje razmisljam o ogtt-u koji idem sutra odraditi. Ako to sve bude ok, slijedeci tjedan malo idemo u Slavoniju i Bosnu obici nase, pokupiti stvari koje smo kupili i ostavili tamo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Katuska99
    20. Veljača 2018. 10:04

Yra zao mi je jako!  Drzi se💕
    Panda, joj i meni to podrigivanje sad pojacano, ne jedem vise iza 7 zbog tog.. trudim se bar. I meni je vruce vise nego inace, sad spavam u spavacici inace uviiijek u pidjami. 
    Dosao titi danas  😍 presladak je i super mi je to sto poslije budu jastucici 

• ita87
    20. Veljača 2018. 10:13

Katuska naocale ti super stoje!
    A ogradica, ajmeeee preslatko!
    Ja narucila samo jednoroga za sebe odnosno bebu hahah
     i gusjenicu za braticevu malu 😍😍

• ita87
    20. Veljača 2018. 10:16

Yra moja sucut, ne mogu ni zamisliti kroz sto sada prolazis 😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.