Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 17:53

Ja sam jela sve, osim mlijeka, jer ga ni inace ne pijem s nicim jer mi se uzasno gadi. 
    Eventualno u nekoj kuhanoj kremi za kolac, ostalo 0 bodova. 
    Ne jedem svjezu papriku isto tako da ni to nisam jela. 

Frajla
    19. Veljača 2018. 18:07

Iskusne mame, koliko cesto treba bebi presvlaciti robicu? Naravno, ako se nije prljavo/zbljuckano/popiskeno. Npr ako navecer obucem bodi i pidamicu jel moze to nositi i drugu noc ili treba cisto uzeti?

19. Veljača 2018. 18:14

Sad sam se sjetila sestre svoje jadne kad je rodila, ugl bila je klinka od 19 godina, njen muz ono prva ljubav iz srednje skole. Ugl ona ostala s 19 trudna, taman oboje upisali fax. I ono kaj cemo sad... Sredili si stan kod njegovih, on ce uz fax radit, nekaj ce moji starci pomoc i tako ce nekak zgurat prvu godinu dok i ona ne pocne radit... Da ne duljim.
    Ona rodila, a njena svekrva i sogorica ju stavila na dijetu goru od one iz zarazne bolnice za rota virus haha
    Jadna je jela neslanu  pilecu juhu i kuhanu piletinu s rizom ili krumpirom dva tjedna, dok nije nazvala mamu i rasplakala se i rekla da ce umrijet od gladi haha
    A mama dobila zivcani slom i valjda 19 jela otisla i odnjela
    Danas se svi skupa tome smijemo, al ono njoj tad nije bilo smjesno

19. Veljača 2018. 18:17

Frajla

Iskusne mame, koliko cesto treba bebi presvlaciti robicu? Naravno, ako se nije prljavo/zbljuckano/popiskeno. Npr ako navecer obucem bodi i pidamicu jel moze to nositi i drugu noc ili treba cisto uzeti?

Ja nisam pretjerivala po tom pitanju moram priznat. Kad bi obukla bodi nosila bi ga il dok se ne isprlja na neki nacin ili do iduceg kupanja/ uredjivanja za spavanje. Znaci maksimalno 1 dan. Pidzamicu tipa 3-4 noci ak prije nebi bilo nezgoda. 
    Pa ni svoju pidzamu ne mjenjam svaku noc. 

Krevetninu sam joj prala svaku subotu iszo tako ako nebi prije bilo nezgoda.

19. Veljača 2018. 18:29

Gumbek

Frajla

Ja nisam pretjerivala po tom pitanju moram priznat. Kad bi obukla bodi nosila bi ga il dok se ne isprlja na neki nacin ili do iduceg kupanja/ uredjivanja za spavanje. Znaci maksimalno 1 dan. Pidzamicu tipa 3-4 noci ak prije nebi bilo nezgoda.
    Pa ni svoju pidzamu ne mjenjam svaku noc.

Krevetninu sam joj prala svaku subotu iszo tako ako nebi prije bilo nezgoda.

Mi smo isto body mijenjali svaki dan,  osim ako bi ne gdje nesto procurilo. Pidzamu je nosio par dana. Opet naravno ako nije bilo nezgoda. Posteljinu mijenjala jednom tjedno,  kao i nasu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    19. Veljača 2018. 18:44

Proudy 🙈 

Omg znaci ne grijesim dovoljno pa sam uzela i pivu. I'm a bad person 🙈🙈🙈

19. Veljača 2018. 19:19

Honey

Proudy 🙈

Omg znaci ne grijesim dovoljno pa sam uzela i pivu. I'm a bad person 🙈🙈🙈

Honey ubit cu te! 😂😂😂😂
    Ajde zivila i dobar ti tek! Za ogtt! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Anaanaana123
    19. Veljača 2018. 20:24

Drage cure, zadnju menstruaciju sam dobila 07.02. I imala sam spolni odnos 14. I 15. I decko je ejakuirao u mene. Zanima me postoji li kod mene mogucnost?:)))))

Dare12
    19. Veljača 2018. 21:57

Anaanaana123

Drage cure, zadnju menstruaciju sam dobila 07.02. I imala sam spolni odnos 14. I 15. I decko je ejakuirao u mene. Zanima me postoji li kod mene mogucnost?:)))))

Uvik postoji mogucnost.... al onda ces spadat vec u zimske bebe 2018....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Dare12
    19. Veljača 2018. 22:12

Zene, ja 2 dana nisam stigla povirit ovdi i opet imam stivo za citat.... Morat cu papir, olovku i sa strane pisat natuknice da znam sta sve tribam komentirat, jer neman pojma nakon 2 stranice ko je o cemu pisa... Uglavnom mi se svidja garnitura cija je da je...., zgodne ste sve sa malim i velikim stomacicima... Katuska, tebi sam zapamtila naocale, super ti stoje... Proudy i Honey u cetvrtak i ja radim oggt test,...
    danas sam sebe ocastila u H&M, kupila 4 trudnicke majice za 170kn... (blago mi se kad nosim S ).
    Ja sam svoja oba vec kupala prvo lito nakon rodjenja, dobro nama na moru je drugacije....al bi im napunila bazencic da im se grije voda, bili bi u hladu u satoru...meni je R ovo liti vec skoro propliva, da je bilo jos 20 dana lita taman bi mu bilo... i to je to od mene zasad...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI