Hvala na savjetima. Popila sam sada jedan lgg sa tostom pa cemo vidjeti 😂
Mi smo se dogovorili da idemo po kolica u sljedeći utorak. Valjda se neće prodati do tada :) Ipak smo se odlučili za smeđa ne za bijela hahahaa nekako su nam moćnija <3
Mm je rekao da kad proda auto, dio novaca odmah ide za njegovu princezu. Auta smo se napokon rijesili jucer i danas smo odmah obavili veci dio sopinga. Za bebolinu nam jos fali madrac, sve ostalo je spremno, barem od tih vecih stvari. Sigurno ce biti jos nesto sto smo zaboravili, ali to sad mogu biti samo sitnice. Je da imamo jos 3 mjeseca, ali nekako meni draze da ja to sve sredim dok mogu nego da netko to radi umjesto mene.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala na savjetima. Popila sam sada jedan lgg sa tostom pa cemo vidjeti 😂
Evo teta farmaceut kaze ovako:
Može...od svih probiotika Linex je jedini registriran kao lijek,a ne kao dodatak prehrani pa je prošao rigoroznije kontrole i ispitivanja..kao i ostali lijekovi,nije ispitivan na trudnicama pa se zato ograđuju u uputi, ali dosad nisu zabilježene nikakve nuspojave ni kod trudnica ni kod dojilja..😊
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Prosli mjesec kad sam kupovala prenatal sam dobila gratis super šljivu. To je neki prah šljive koji se stavi u vodu i popije. Namijenjen je trudnicama i pise da se moze uzimati i duze vrijeme. Sluzi za bolju probavu, nadutost. Meni je pomoglo. Svako toliko popijem malo.
A za suprotni ucinak je ugljen. Mislim da bi to trudnice smjele ali nisam sigurna
Cure Maks inzistira da sam potpise pozivnice za rockas, ajd mi sam recite pls jel se ovo vidi procitat 😂😂😂😂
Maks je super odradio zadacu! 🤩
Hvala cure!
Onda necu dodatno objasnjavati ciji je rockas 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mislim da se smije linex ali meni su u ljekarni dali radje neki na biljnoj bazi i bio mi je dobar, ali se sad ne sjecam kako se zove.
Panda koja na kraju kolica? Ne sjecam se vise..
Proudy bas je lijepo napisao, meni je bas slatko kad tak sami pisu😍
Mm je rekao da kad proda auto, dio novaca odmah ide za njegovu princezu. Auta smo se napokon rijesili jucer i danas smo odmah obavili veci dio sopinga. Za bebolinu nam jos fali madrac, sve ostalo je spremno, barem od tih vecih stvari. Sigurno ce biti jos nesto sto smo zaboravili, ali to sad mogu biti samo sitnice. Je da imamo jos 3 mjeseca, ali nekako meni draze da ja to sve sredim dok mogu nego da netko to radi umjesto mene.
Ma nemas tri mjeseca, pise 81 dana na tickeru 😉
A ja si odmah oduzmem i 3 tjedna jer je od 37 tjedana sluzbeno zena u terminu, to ti onda ispadne 60 dana samo 😆
Meni isto fali jos madrac, sve iz dma, ljekarna, kadica... to sve planiram rijesiti u prvoj polovici 3 mj, kao sto kazes da nebi morao netko umjesto mene
Ita nekako ti ne vjerujem da si 33t trudna. Izgledaš kao 23 :D Pravi si Massimo :D
Hahaha da da 23.tt!
Hahaha Massimo 😆
Mislila sam da cu vise slikat a ovo mi tek prva slika s busom.
Sortiraj odgovore
Najstariji