Proudy 🙈
Omg znaci ne grijesim dovoljno pa sam uzela i pivu. I'm a bad person 🙈🙈🙈
Honey ubit cu te! 😂😂😂😂
Ajde zivila i dobar ti tek! Za ogtt! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage cure, zadnju menstruaciju sam dobila 07.02. I imala sam spolni odnos 14. I 15. I decko je ejakuirao u mene. Zanima me postoji li kod mene mogucnost?:)))))
Drage cure, zadnju menstruaciju sam dobila 07.02. I imala sam spolni odnos 14. I 15. I decko je ejakuirao u mene. Zanima me postoji li kod mene mogucnost?:)))))
Uvik postoji mogucnost.... al onda ces spadat vec u zimske bebe 2018....
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Zene, ja 2 dana nisam stigla povirit ovdi i opet imam stivo za citat.... Morat cu papir, olovku i sa strane pisat natuknice da znam sta sve tribam komentirat, jer neman pojma nakon 2 stranice ko je o cemu pisa...
Uglavnom mi se svidja garnitura cija je da je....
, zgodne ste sve sa malim i velikim stomacicima...
Katuska, tebi sam zapamtila naocale, super ti stoje... Proudy i Honey u cetvrtak i ja radim oggt test,...
danas sam sebe ocastila u H&M, kupila 4 trudnicke majice za 170kn... (blago mi se kad nosim S ).
Ja sam svoja oba vec kupala prvo lito nakon rodjenja, dobro nama na moru je drugacije....al bi im napunila bazencic da im se grije voda, bili bi u hladu u satoru...meni je R ovo liti vec skoro propliva, da je bilo jos 20 dana lita taman bi mu bilo... i to je to od mene zasad...
Honey ubit cu te! 😂😂😂😂
Ajde zivila i dobar ti tek! Za ogtt! 😂😂😂😂
Znaci đavo! Kad ti kažem! 😂 A briga me, baš mi je bila želja, uopće nisam neka da imam želje trudničke, al ovo mi je cijeli dan u glavi. Ma bit ce dobar taj ogtt, odlican 👌 Za ogtt 🍻 😜
Drage moje,
Ne javljam se već neko vrijeme jer je umrla moja draga mama.
Čim malo dođem k sebi opet ću vam se pridružiti.
Drage moje,
Iskreno saucesce draga, ne mogu ni zamislit kako ti je... izdrzi...
Drage moje,
Iskrena sućut Yra 🖤🖤🖤 Žao mi je što nije upoznala 4.unuku, ali sigurno imate njen blagoslov odozgora, i Mila će imati svoje bake anđele.
Odtuguj, bolit će zauvijek a ostaje sjećanje koje dijeliš sa svojom divnom obitelji.
Grlim 😘
Yra iskreno saucesce drzi se!!😢
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Yra moja iskrena sucut! Drzi se 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore