Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    20. Veljača 2018. 15:45

Dare super izgledas. Mislim da imamo istu majicu,je li to hm? Moja je zelena. 
    Panda cim ga smjestis daj nam koju slikicu.
    Proudy slatka pozivnica. Maksim moze biti ponosan na izradu :)

Katuska99
    20. Veljača 2018. 17:13

Pandaa a ja dobila poruku da su poslali i da je za dan dva kod mene🤭 jedva cekam odmah pixi isprobava🤣

20. Veljača 2018. 17:19

Bas me zanimaju te vase nune! Slikajte nam kad vam stignu 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    20. Veljača 2018. 18:28

Kod mene nema niko ispod 60kg da isproba hahahaha 
    Honeeeey gdje siiiii? Mora da je svekrva ostala 😂😂😂😂

20. Veljača 2018. 18:31

panda102

Kod mene nema niko ispod 60kg da isproba hahahaha
    Honeeeey gdje siiiii? Mora da je svekrva ostala 😂😂😂😂

Hahahahahaha,  evo ja sam na samoj gornjoj granici hahahahahahhah
    Da,  nema nam Honey cijeli dan. Zapela sa svekrvom,  al bar se dobro najela prije 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    20. Veljača 2018. 18:36

Konacno. Bravo ja 😍😍😍

Sarita_00
    20. Veljača 2018. 19:26

Panda mi bas danas gledali takvu 😁 Ona nam je zapela za oko i onda smo nasli neku koja se namontira na krevetic. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    20. Veljača 2018. 20:18

Dobro jutro, dobar dan i dobra vecer 😀 
    Ja sam toliko radno cijeli dan da sam tek sad dosla sebi, ono laganini no stres prije ogtt-mos mislit, i sve procitala a vrijedno ste pisale 👏👏👏 
    Pa hajmo na komentiranje prije nego zasladim sa sveki 😁 
    Ita zgodna si skroz 😍 Massimo haha Cekam sobicu ❤ Katuška prekrasno su se jastuci uklopili u koncept sobice, jako slatko sve 🍭🍭🍭 
    Proudy tvoj Maksim 😍 slatkica, kako se lijepo potpiso, imas kaj biti ponosna! 
    Gumbek vjerna ko cucak dm-u 😂 tako sam i ja, navikla, trebale bi dobiti nagrade za vjernost. Uvijek pokazem muzu koliko smo ustedili a on ce nije ni cudo kad smo potrosili 400kn hahaha strasno. 
    Dare babo ti si mi sve zgodnija, saljem veliki ljubac! 
    Sarita isto u sopingu, i vrijeme je. Panda doso Sarci ujo 💓 donio poklon i stigla nuna, jedva cekam sliku, mm se jos neda nagovorit. Znaci nalazi ti potvrdeno dobri hb. Frajla ja mislim isto da cu uzet vremena i otic na taj tecaj, samo moram vidjet gdje. Katuska jel ima gdje kod nas jesi cula da organiziraju? 
    A ja dobro da sam se najela jucer, bila sam mirnija 🙂 sveki je probala uvalit neku mi tortu sa ajrodroma da pojedem al srecom pa sam se izvukla na ogtt. Trenerku je odmah dala, skoro pa prije nego smo se pozdravili 😂 onda je jos kukala kako ju je morala vadit iz kofera jer je na kraju kofer morala predati, zbog popunjenosti nije mogao ici s njom gore kao rucna prtljaga. Pokazali smo joj sliku sobice i naravno da je pitala zasto nije roza 😁 Muz se izbrbljao i rekao ime, a lijepo smo se dogovorili da necemo govoriti 😬 , na sto je ona napravila kiseli smijesak i rekla da ona jos nista nije predlozila jer joj nije palo na pamet al da stignemo dok se rodi hahahaha 🤣😂🤣😂 
    I tako, klasika 💅

Honey
    20. Veljača 2018. 20:20

Inace hebe me sad zgaravica, pojela red sirnice, jedne male slance i tri sajbe buđole, bit ce je*eni ogtt 🙈 Jel tko tako jeo i imao dobre nalaze? U petak ce bit slikanje gice kako jedem 🐽🐷🐖🐽🐷🐖

20. Veljača 2018. 20:30

Honey,  sveki je vrh! 😂😂😂
    Ja mislim da cemo mi morati u petak do submarine,  jer ja ne prestajem razmisljat o njemu. Muz mi je rekao da sam najgora ovih dana kad bi kao trebala normalno jesti. Jede mi se sve ne normalno 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.