Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    19. Veljača 2018. 14:19

ProudMomy

Da, bas odvratno, Honey! A kad se sjetim ogtta u cetvrtak muka mi je. Nadam se da ce se smiriti do tada.

I ja imam OGTT u četvrtak, tako da si pišemo

19. Veljača 2018. 14:23

Honey

ProudMomy

Da, bas odvratno, Honey! A kad se sjetim ogtta u cetvrtak muka mi je. Nadam se da ce se smiriti do tada.

Aaaa super,  kratimo si vrijeme! Kad moras doci? Ja u 7.15 najkasnije,  al bit cu 7 tam vec.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    19. Veljača 2018. 14:24

Nekad sam negdje procitala da postoji dom zdravlja gdje za ogtt posalju trudnicu u pekaru da si pojede krafnu 😂
    Valjda štede na glukozi

19. Veljača 2018. 14:27

Frajla

Nekad sam negdje procitala da postoji dom zdravlja gdje za ogtt posalju trudnicu u pekaru da si pojede krafnu 😂
    Valjda štede na glukozi

To sam i ja negdje citala bila,  davno,  jos u prvoj trudnoci. 😂😂😂😂
    Kao izvadili joj krv pa rekli sad odite u pekaru po krafnu 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    19. Veljača 2018. 14:38

ProudMomy

Honey

ProudMomy

Aaaa super, kratimo si vrijeme! Kad moras doci? Ja u 7.15 najkasnije, al bit cu 7 tam vec.

Da baš super hahaha Razmišljala sam taman navečer na jedan burger u submarine, prije nego odemo na ajrodrom do svekrve, da sam punog želudca, i onda se sjetim tog ogtt-a za četvrtak i preporuke da jedem tri dana uobičajeno kako inače jedem, a hamburger sa salchipapas krumpirićima ne jedem uobičajeno a kamoli za večeru, pa neznam baš koliko mi je pametno hehe
    Meni je rekla da dođem do 7:30, gledat ću da do 7:15 budem tamo, prije riješim prije ću jesti hahaha
    Inače prije tjedan dana mi svekrva veli da će na ajrodromu biti oko 6, ajd rekoh super do 7 ju riješimo i ok. Danas pošalje informacije o letu, ispada da dolazi oko pola 8, znači do pola 9 tamo kljucam, s njom se čovjek stvarno u ništa ne može pouzdat. Muž već lud, kaže on jel ona uopće može izaći iz onog prostora kad presjeda let (idući joj ide u 9:10 za Split), rekoh neznam, vidjet ćemo kad tam dođemo, ajmeeeeeeee.....

• Litta
    19. Veljača 2018. 14:44

Honey rekli su nakon 2mj mozemo na more. Mislim da mi se mozemo kupati, nekako mi je rano za bebu. Ona neka spava u hladu do iduce godine 

Honey
    19. Veljača 2018. 14:46

Litta

Honeyrekli su nakon 2mj mozemo na more. Mislim da mi se mozemo kupati, nekako mi je rano za bebu. Ona neka spava u hladu do iduce godine

Super, tako sam i mislila. Bebi je vjerojatno i voda prehladna. Ma jedva čekam  da se brčkamo svi skupa, ali to kako kažeš tek iduće godine.

panda102
    19. Veljača 2018. 14:48

Ima da mi propliva ko ribica hahaha kad je bacim u more hehehhehe
    saopćila sam vodstvu firme da od 1.4.me nema više na poslu.... oduševljeni su hahaha samo gledam kad će me neko udarit po glavi...

19. Veljača 2018. 14:49

Honey

ProudMomy

Honey

ProudMomy

Aaaa super, kratimo si vrijeme! Kad moras doci? Ja u 7.15 najkasnije, al bit cu 7 tam vec.

Da baš super hahaha Razmišljala sam taman navečer na jedan burger u submarine, prije nego odemo na ajrodrom do svekrve, da sam punog želudca, i onda se sjetim tog ogtt-a za četvrtak i preporuke da jedem tri dana uobičajeno kako inače jedem, a hamburger sa salchipapas krumpirićima ne jedem uobičajeno a kamoliza večeru, pa neznam baš koliko mi je pametno hehe
    Meni je rekla da dođem do 7:30, gledat ću da do 7:15 budem tamo, prije riješim prije ću jesti hahaha
    Inače prije tjedan dana mi svekrva veli da će na ajrodromu biti oko 6, ajd rekoh super do 7 ju riješimo i ok. Danas pošalje informacije o letu, ispada da dolazi oko pola 8, znači do pola 9 tamo kljucam, s njom se čovjek stvarno u ništa ne može pouzdat. Muž već lud, kaže on jel ona uopće može izaći iz onog prostora kad presjeda let (idući joj ide u 9:10 za Split), rekoh neznam, vidjet ćemo kad tam dođemo, ajmeeeeeeee…..

Jao obozavam njihove habije! Vrh! Al da bas mi to nije uobicajena vecera 😂😂😂
    A za ovo fakat nemam pojma jel moze izaci ona ili ne,  pogotovo od kad su preuredili aerodrom. Nisam nikad kod nas presjedala,  pa pojma nemam. Vidjet cete kad dodjete 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    19. Veljača 2018. 14:52

Evo me s pregleda, sve ok, 1660g, jedino obujam trbuha (AC) manji za 1 tjedan. Kaze dr da je to u granicama normale, valjda je, malo me to zabrinulo.. 
    ugl napokon se pokazala, kaze curka ima velike stidne usne🤣
    Panda hahah dobar je muz, te trakice su mi onak ljepse na bebama s manje kose🤣
    Ja se danas pocastila s novim dioptrijskim naocalama napokon tj okvirima, ove imam skoro tri god. I nevjerojatno probam sve moguce, od najskupljih do najjeftinijih i naajbolje mo bile najjeftinije, platila ih s popustom 480 kn, a ove prosle 2000😂🙄 kak vam se cine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI