Da, bas odvratno, Honey! A kad se sjetim ogtta u cetvrtak muka mi je. Nadam se da ce se smiriti do tada.
I ja imam OGTT u četvrtak, tako da si pišemo

Da, bas odvratno, Honey! A kad se sjetim ogtta u cetvrtak muka mi je. Nadam se da ce se smiriti do tada.
Aaaa super, kratimo si vrijeme! Kad moras doci? Ja u 7.15 najkasnije, al bit cu 7 tam vec.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nekad sam negdje procitala da postoji dom zdravlja gdje za ogtt posalju trudnicu u pekaru da si pojede krafnu 😂
Valjda štede na glukozi

Nekad sam negdje procitala da postoji dom zdravlja gdje za ogtt posalju trudnicu u pekaru da si pojede krafnu 😂
Valjda štede na glukozi
To sam i ja negdje citala bila, davno, jos u prvoj trudnoci. 😂😂😂😂
Kao izvadili joj krv pa rekli sad odite u pekaru po krafnu 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aaaa super, kratimo si vrijeme! Kad moras doci? Ja u 7.15 najkasnije, al bit cu 7 tam vec.
Da baš super hahaha Razmišljala sam taman navečer na jedan burger u submarine, prije nego odemo na ajrodrom do svekrve, da sam punog želudca, i onda se sjetim tog ogtt-a za četvrtak i preporuke da jedem tri dana uobičajeno kako inače jedem, a hamburger sa salchipapas krumpirićima ne jedem uobičajeno a kamoli za večeru, pa neznam baš koliko mi je pametno hehe
Meni je rekla da dođem do 7:30, gledat ću da do 7:15 budem tamo, prije riješim prije ću jesti hahaha
Inače prije tjedan dana mi svekrva veli da će na ajrodromu biti oko 6, ajd rekoh super do 7 ju riješimo i ok. Danas pošalje informacije o letu, ispada da dolazi oko pola 8, znači do pola 9 tamo kljucam, s njom se čovjek stvarno u ništa ne može pouzdat. Muž već lud, kaže on jel ona uopće može izaći iz onog prostora kad presjeda let (idući joj ide u 9:10 za Split), rekoh neznam, vidjet ćemo kad tam dođemo, ajmeeeeeeee.....

Honey rekli su nakon 2mj mozemo na more. Mislim da mi se mozemo kupati, nekako mi je rano za bebu. Ona neka spava u hladu do iduce godine

Honeyrekli su nakon 2mj mozemo na more. Mislim da mi se mozemo kupati, nekako mi je rano za bebu. Ona neka spava u hladu do iduce godine
Super, tako sam i mislila. Bebi je vjerojatno i voda prehladna. Ma jedva čekam da se brčkamo svi skupa, ali to kako kažeš tek iduće godine.

Ima da mi propliva ko ribica hahaha kad je bacim u more hehehhehe
saopćila sam vodstvu firme da od 1.4.me nema više na poslu.... oduševljeni su hahaha samo gledam kad će me neko udarit po glavi...

Da baš super hahaha Razmišljala sam taman navečer na jedan burger u submarine, prije nego odemo na ajrodrom do svekrve, da sam punog želudca, i onda se sjetim tog ogtt-a za četvrtak i preporuke da jedem tri dana uobičajeno kako inače jedem, a hamburger sa salchipapas krumpirićima ne jedem uobičajeno a kamoliza večeru, pa neznam baš koliko mi je pametno hehe
Meni je rekla da dođem do 7:30, gledat ću da do 7:15 budem tamo, prije riješim prije ću jesti hahaha
Inače prije tjedan dana mi svekrva veli da će na ajrodromu biti oko 6, ajd rekoh super do 7 ju riješimo i ok. Danas pošalje informacije o letu, ispada da dolazi oko pola 8, znači do pola 9 tamo kljucam, s njom se čovjek stvarno u ništa ne može pouzdat. Muž već lud, kaže on jel ona uopće može izaći iz onog prostora kad presjeda let (idući joj ide u 9:10 za Split), rekoh neznam, vidjet ćemo kad tam dođemo, ajmeeeeeeee…..
Jao obozavam njihove habije! Vrh! Al da bas mi to nije uobicajena vecera 😂😂😂
A za ovo fakat nemam pojma jel moze izaci ona ili ne, pogotovo od kad su preuredili aerodrom. Nisam nikad kod nas presjedala, pa pojma nemam. Vidjet cete kad dodjete 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo me s pregleda, sve ok, 1660g, jedino obujam trbuha (AC) manji za 1 tjedan. Kaze dr da je to u granicama normale, valjda je, malo me to zabrinulo..
ugl napokon se pokazala, kaze curka ima velike stidne usne🤣
Panda hahah dobar je muz, te trakice su mi onak ljepse na bebama s manje kose🤣
Ja se danas pocastila s novim dioptrijskim naocalama napokon tj okvirima, ove imam skoro tri god. I nevjerojatno probam sve moguce, od najskupljih do najjeftinijih i naajbolje mo bile najjeftinije, platila ih s popustom 480 kn, a ove prosle 2000😂🙄 kak vam se cine

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji