Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    19. Veljača 2018. 17:03

Meni svaki mjesec moja ginekologica mjeri trbuh sa krojackim metrom 🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    19. Veljača 2018. 17:12

Katuska99

Evo me s pregleda, sve ok, 1660g, jedino obujam trbuha (AC) manji za 1 tjedan. Kaze dr da je to u granicama normale, valjda je, malo me to zabrinulo..
    ugl napokon se pokazala, kaze curka ima velike stidne usne🤣
    Panda hahah dobar je muz, te trakice su mi onak ljepse na bebama s manje kose🤣
    Ja se danas pocastila s novim dioptrijskim naocalama napokon tj okvirima, ove imam skoro tri god. I nevjerojatno probam sve moguce, od najskupljih do najjeftinijih i naajbolje mo bile najjeftinije, platila ih s popustom 480 kn, a ove prosle 2000😂🙄 kak vam se cine

Katuska ne brini i ja sam bila na pregledu isto sa 31+1 bebica 1667grama i AC manji za tjedan dana (30+1) i mene je to jako zabrinulo no kaze doktorica da ne brinem da je sve uredu 🤷 naocale su odlicne prelijepa si 😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

19. Veljača 2018. 17:13

Sto se tice kikirikija haha prvo sta sam pojela iza poroda je bio snickers jer ga obozavam i kuci uvijek imam zaliha i ubacila sam dva u torbu za rodiliste. 
    Nama su u VZ bili rekli da dojilja jede sve dok se ne pokaze da bebi nesto smeta. 

19. Veljača 2018. 17:23

Gumbek

Sto se tice kikirikija haha prvo sta sam pojela iza poroda je bio snickers jer ga obozavam i kuci uvijek imam zaliha i ubacila sam dva u torbu za rodiliste.
    Nama su u VZ bili rekli da dojilja jede sve dok se ne pokaze da bebi nesto smeta.

Slazem se! 
    I nama su na tecaju pricali bajke,  ne jest mahunarke,  jer ce napuhavat bebu i sl. A prvi obrok u bolnici koji sam dobila je bio grasak,  toliko o tome. 😂😂
    Jela sam sve,  dok nisam skuzila da mu nesto smeta. Mom je recimo stvarno smetalo kravlje mlijeko,  ali ne samo mlijeko,  nego tipa i vrhnje za kuhanje,  jogurti i sl. Na jedno vrijeme sam to izbacila,  a onda postepeno vracala i sve bilo ok.
    Jela sam sve drugo i jagode i kikiriki i mahunarke,  sve sve.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Veljača 2018. 17:53

Ja sam jela sve, osim mlijeka, jer ga ni inace ne pijem s nicim jer mi se uzasno gadi. 
    Eventualno u nekoj kuhanoj kremi za kolac, ostalo 0 bodova. 
    Ne jedem svjezu papriku isto tako da ni to nisam jela. 

Frajla
    19. Veljača 2018. 18:07

Iskusne mame, koliko cesto treba bebi presvlaciti robicu? Naravno, ako se nije prljavo/zbljuckano/popiskeno. Npr ako navecer obucem bodi i pidamicu jel moze to nositi i drugu noc ili treba cisto uzeti?

19. Veljača 2018. 18:14

Sad sam se sjetila sestre svoje jadne kad je rodila, ugl bila je klinka od 19 godina, njen muz ono prva ljubav iz srednje skole. Ugl ona ostala s 19 trudna, taman oboje upisali fax. I ono kaj cemo sad... Sredili si stan kod njegovih, on ce uz fax radit, nekaj ce moji starci pomoc i tako ce nekak zgurat prvu godinu dok i ona ne pocne radit... Da ne duljim.
    Ona rodila, a njena svekrva i sogorica ju stavila na dijetu goru od one iz zarazne bolnice za rota virus haha
    Jadna je jela neslanu  pilecu juhu i kuhanu piletinu s rizom ili krumpirom dva tjedna, dok nije nazvala mamu i rasplakala se i rekla da ce umrijet od gladi haha
    A mama dobila zivcani slom i valjda 19 jela otisla i odnjela
    Danas se svi skupa tome smijemo, al ono njoj tad nije bilo smjesno

19. Veljača 2018. 18:17

Frajla

Iskusne mame, koliko cesto treba bebi presvlaciti robicu? Naravno, ako se nije prljavo/zbljuckano/popiskeno. Npr ako navecer obucem bodi i pidamicu jel moze to nositi i drugu noc ili treba cisto uzeti?

Ja nisam pretjerivala po tom pitanju moram priznat. Kad bi obukla bodi nosila bi ga il dok se ne isprlja na neki nacin ili do iduceg kupanja/ uredjivanja za spavanje. Znaci maksimalno 1 dan. Pidzamicu tipa 3-4 noci ak prije nebi bilo nezgoda. 
    Pa ni svoju pidzamu ne mjenjam svaku noc. 

Krevetninu sam joj prala svaku subotu iszo tako ako nebi prije bilo nezgoda.

19. Veljača 2018. 18:29

Gumbek

Frajla

Ja nisam pretjerivala po tom pitanju moram priznat. Kad bi obukla bodi nosila bi ga il dok se ne isprlja na neki nacin ili do iduceg kupanja/ uredjivanja za spavanje. Znaci maksimalno 1 dan. Pidzamicu tipa 3-4 noci ak prije nebi bilo nezgoda.
    Pa ni svoju pidzamu ne mjenjam svaku noc.

Krevetninu sam joj prala svaku subotu iszo tako ako nebi prije bilo nezgoda.

Mi smo isto body mijenjali svaki dan,  osim ako bi ne gdje nesto procurilo. Pidzamu je nosio par dana. Opet naravno ako nije bilo nezgoda. Posteljinu mijenjala jednom tjedno,  kao i nasu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    19. Veljača 2018. 18:44

Proudy 🙈 

Omg znaci ne grijesim dovoljno pa sam uzela i pivu. I'm a bad person 🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.