Frajla znaci kod mene jos 4 tjedna aaaa a onda stvarno nema vise zajebancije 😂😂😂
Honey napisi sta je bilo sa trenerkom, bas me zanima hahahah
Ona je jos u submarineu, nije ni otisla na areodrom 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam obavila dm upravo. Zao mi je sto vam nisam slikala gepek.
Ugl 12 paketa pelena haha i jos 8 vrecica onih njihovih, dvoja kolica sam imala
Inace sam dm ovisnik i sve sto mogu kod njih kupit tamo i kupim, iako je negdje drugdje mozda mrvu jeftinije, al nekako sam vjerna ko cucak.
Koristila sam onaj kupon iz knjizice za trudnice za - 15% al sam bankrotirala unatoc tome.
Al napravljena zaliha pelena za oboje, maramica, kupke za stariju, kreme za guzu, omeksivaci, detergenti, meni ulozaka tona, higijena za mene i mm i pocastila se parfemom onako usput jer eto bas sam procjenila da zasluzujem ;)
puna 24tt..odoh na feniranje..😉
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Gumbek nek si se i pocastila! Naravno da zasluzujes 😉
Dare, nasa manekenka! 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Frajla sad sam pomalo vec u panici kad si to tako slozila 😕 Ovaj tjedan vise necu racunati, slijedeca 2 tjedna cemo vjerojatno biti kod mojih i njegovih... I vec sam pala na 40.
Ali dobro, Lara moze ako bas hoce, ja sam se opremila 😁 Isla iskoristiti popuste iz knjizice u Dm, taman se Bubamara otvorila, pa je tamo jos 15% popusta na sve. U c&a su bodiji 3 za 2. Tu kod mene jedna ljekarna ima 15% popusta na sve zbog selidbe. Muz nesto spominje soping i sutra, ali samo ako ja budem u stanju nakon ogtt-a.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala na savjetima. Popila sam sada jedan lgg sa tostom pa cemo vidjeti 😂
Evo teta farmaceut kaze ovako:
Može…od svih probiotika Linex je jedini registriran kao lijek,a ne kao dodatak prehrani pa je prošao rigoroznije kontrole i ispitivanja..kao i ostali lijekovi,nije ispitivan na trudnicama pa se zato ograđuju u uputi, ali dosad nisu zabilježene nikakve nuspojave ni kod trudnica ni kod dojilja..😊
Hvala ti ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji