Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    20. Veljača 2018. 13:24

Frajla znaci kod mene jos 4 tjedna aaaa a onda stvarno nema vise zajebancije 😂😂😂

• ita87
    20. Veljača 2018. 13:26

Honey napisi sta je bilo sa trenerkom, bas me zanima hahahah

20. Veljača 2018. 13:35

ita87

Honey napisi sta je bilo sa trenerkom, bas me zanima hahahah

Ona je jos u submarineu,  nije ni otisla na areodrom 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Veljača 2018. 13:51

Ja sam obavila dm upravo. Zao mi je sto vam nisam slikala gepek.
    Ugl 12 paketa pelena haha i jos 8 vrecica onih njihovih, dvoja kolica sam imala 
    Inace sam dm ovisnik i sve sto mogu kod njih kupit tamo i kupim, iako je negdje drugdje mozda mrvu jeftinije, al nekako sam vjerna ko cucak. 
    Koristila sam onaj kupon iz knjizice za trudnice za - 15% al sam bankrotirala unatoc tome. 
    Al napravljena zaliha pelena za oboje, maramica, kupke za stariju, kreme za guzu, omeksivaci, detergenti, meni ulozaka tona, higijena za mene i mm i pocastila se parfemom onako usput jer eto bas sam procjenila da zasluzujem ;)

Dare12
    20. Veljača 2018. 13:54

puna 24tt..odoh na feniranje..😉

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

20. Veljača 2018. 13:56

Gumbek nek si se i pocastila! Naravno da zasluzujes 😉
    Dare,  nasa manekenka! 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    20. Veljača 2018. 14:09

Pobjegla s posla. Brat mi dosao 😍😍😍

Sarita_00
    20. Veljača 2018. 14:25

Frajla sad sam pomalo vec u panici kad si to tako slozila 😕 Ovaj tjedan vise necu racunati, slijedeca 2 tjedna cemo vjerojatno biti kod mojih i njegovih... I vec sam pala na 40. 
    Ali dobro, Lara moze ako bas hoce, ja sam se opremila 😁 Isla iskoristiti popuste iz knjizice u Dm, taman se Bubamara otvorila, pa je tamo jos 15% popusta na sve. U c&a su bodiji 3 za 2. Tu kod mene jedna ljekarna ima 15% popusta na sve zbog selidbe. Muz nesto spominje soping i sutra, ali samo ako ja budem u stanju nakon ogtt-a. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    20. Veljača 2018. 14:38

ProudMomy

sema

Hvala na savjetima. Popila sam sada jedan lgg sa tostom pa cemo vidjeti 😂

Evo teta farmaceut kaze ovako:
    Može…od svih probiotika Linex je jedini registriran kao lijek,a ne kao dodatak prehrani pa je prošao rigoroznije kontrole i ispitivanja..kao i ostali lijekovi,nije ispitivan na trudnicama pa se zato ograđuju u uputi, ali dosad nisu zabilježene nikakve nuspojave ni kod trudnica ni kod dojilja..😊

Hvala ti ❤

panda102
    20. Veljača 2018. 15:20

Katuska sad sam dobila sms da dolazi Nuna sutra 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.