Yra, primi moju iskrenu sucut.
Sve rijeci druge su sad suvisne.
Cuvaj sebe i bebicu
Kao prvo Yra moje iskreno saučešće, da zauvijek sačuvate lijepo sjećanje na nju i da vam Bog olakša bol. Mnogo mi je žao zbog tvoje mame. Čuvajte se.
Kod mene ništa novo osim luđačkog znojenja po noći.
Tri puta sam se pressvlačila...Gola voda. Mokro čelo. Ustala oko 5 okupala se, ma fuj...
A kad sam došla kući jučer sam samo legla...nisam mogla si ni ručka skuhat. Samo pojela komad kruha. Stomak tvrd ko kameeeeen.... i sve tako do 9 navecer. Dok nisam odmorila i popila još jedan Mg.
A ti Honey svaka čast hahahaha i ja bih isto tako :) Biće ogtt dobar :P Jeste li dobili trenerku? hahahaha
Došao mi je brat u 4 ujutro, i donio Sarči onaj kao medo flis od njega i djevojke ajjjjjj <3 lijepi moj <3 Tako da sam jutros u 4 plakala ahhahahaha
Proudy najgore mi je kad podrignem i sav sadržaj se vrati u usta, ubila bih se odmah, mrzim podrignuti.
Dare mogla sam se i ja počastiti, sve me stišće ehhee jer sam uvijek nosila usku odjeću, sad nemam šta obući.
Litta mi ćemo na tečaj početkom marta. Prvo predavanje je epiduralna na kojem podpisuješ da li je želiš tokom poroda, tj.da li će ti je uopće ponuditi.
Amarena hahahaa mi i metar krojački :P
Yra, moje saucesce. Drzite se 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Yra, moja sucut tebi i tvojoj obitelji...drzite se,a mi mislimo na tebe i cekamo da nam se vratis kad budes spremna ❤
[/url
Kao prvo Yra moje iskreno saučešće, da zauvijek sačuvate lijepo sjećanje na nju i da vam Bog olakša bol. Mnogo mi je žao zbog tvoje mame. Čuvajte se.
Kod mene ništa novo osim luđačkog znojenja po noći.
Tri puta sam se pressvlačila…Gola voda. Mokro čelo. Ustala oko 5 okupala se, ma fuj…
A kad sam došla kući jučer sam samo legla…nisam mogla si ni ručka skuhat. Samo pojela komad kruha. Stomak tvrd ko kameeeeen…. i sve tako do 9 navecer. Dok nisam odmorila i popila još jedan Mg.
A ti Honey svaka čast hahahaha i ja bih isto tako :) Biće ogtt dobar :P Jeste li dobili trenerku? hahahaha
Došao mi je brat u 4 ujutro, i donio Sarči onaj kao medo flis od njega i djevojke ajjjjjj <3 lijepi moj <3 Tako da sam jutros u 4 plakala ahhahahaha
Proudy najgore mi je kad podrignem i sav sadržaj se vrati u usta, ubila bih se odmah, mrzim podrignuti.
Dare mogla sam se i ja počastiti, sve me stišće ehhee jer sam uvijek nosila usku odjeću, sad nemam šta obući.
Litta mi ćemo na tečaj početkom marta. Prvo predavanje je epiduralna na kojem podpisuješ da li je želiš tokom poroda, tj.da li će ti je uopće ponuditi.
Amarena hahahaa mi i metar krojački :P
Ja se ne znojim toliko, ali mi je vruce, tj odgovaraju mi nize temperature vec neko vrijeme. Jadan moj dragi uglavnom, stan grijem samo na 20 i budem u kratkoj majici. Spavam u kratkom, do ne davno je prozor u spavacoj stalno bio na kip, sad se smilujem pa ga zatvorim pred spavanje, ali znam se probuditi po noci i ici ga otvarati
Sortiraj odgovore
Najstariji