Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    19. Veljača 2018. 15:28

😂😂😂😂
    Moj trudnicki mozak
    Ok, bebin trbuh, je, to mi mjere 🤣
    Ali znam da negdje mjere i trbuhe i funduse i koješta s krojačkim metrom
    Mislim da je bitno da raste bebin trbuh, znaci da na iducem pregledu bude veci nego na onom prije, da ne stoji

Honey
    19. Veljača 2018. 15:44

Frajla

Meni nitko nikada nije mjerio trbuh, nadam se da ni ne bude. To mi bas glupo zvuci, stvarno neznam sta mogu iz toga zakljuciti, pa nismo sve jednako velike ni siroke.
    Katuska, ako te budu maltretirali odi si u neku drugu bolnicu i gotovo

Ak mi netko krene mjerit trbuh prebit ću ga  ako ga i krivo pogleda hahaha

• Litta
    19. Veljača 2018. 15:50

Meni je zadnji put doktor lijepo rekao. Mjere su bile ok ali kasnile par dana kao i tezina, sve jos u granicama normale. Pitala sam sta je beba premalena. Rekao je nije, normalna je, to je vasa beba i ona je takva 
    Mrvica moja. Nisam ni ja neki div. 50kg prije trudnoce.

panda102
    19. Veljača 2018. 16:09

Znaci lezim ja u petak na pregledu i uze ona babica krojacki metar. Kontam ja wtf? Uze izmeri od pupka do supka (zezam se hhaha) negdje do pocetka pice valjda. Pojma nemam kako je znala gdje pocinje i napisa 22cm. Govori odgovara mjerama. Hahahaha tako da drage moje mene su mjerile hahahahahah
    Katuska divnaaaaaa siiiii 😍😍😍
    Ja evo legla... ne znam kako sam izdrzala danas. Najgore mi je nakon posla jos pola sata voznje. Ma nisu nista se posebno bunili. Ja sam se tako odlucila. Vise volim kod kuce se izlezavat nego davati sebe za njih tamo. Peglanje robice. Sredjivanje sobice. Rima hahahaha
    Naravno da i ja imam dizajnerske hahahah muz nije nista rekao jer sam mu obecala kupiti i za njega. Pa je sutio dok nije dobio. On uvijek nesto stedi. Jebo pare hahahahaha 

• Litta
    19. Veljača 2018. 16:22

Dok mi je svjeze da podijelim s vama informacije s tecaja. Vi koje imate djecu mozda i znate pa mozete i dopuniti. Govorili su sto ne treba jesti kad se doji.
    jagode - jaki alergeni pa bebe dobiju neku boju po kozi, citruse i cesnjak - mlijeko ima drugi okus pa beba ne zeli jesti, vise od pola litre dnevno kravljeg mlijeka i mlijecnih proizvoda - beba dobije grcice.

Frajla
    19. Veljača 2018. 16:31

Litta

Dok mi je svjeze da podijelim s vama informacije s tecaja. Vi koje imate djecu mozda i znate pa mozete i dopuniti. Govorili su sto ne treba jesti kad se doji.
    jagode - jaki alergeni pa bebe dobiju neku boju po kozi, citruse i cesnjak - mlijeko ima drugi okus pa beba ne zeli jesti, vise od pola litre dnevno kravljeg mlijeka i mlijecnih proizvoda - beba dobije grcice.

Nama su rekli i kikiriki izbjegavati na samom pocetku, jer je jak i cest alergen

amarenna
    19. Veljača 2018. 17:03

Meni svaki mjesec moja ginekologica mjeri trbuh sa krojackim metrom 🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    19. Veljača 2018. 17:12

Katuska99

Evo me s pregleda, sve ok, 1660g, jedino obujam trbuha (AC) manji za 1 tjedan. Kaze dr da je to u granicama normale, valjda je, malo me to zabrinulo..
    ugl napokon se pokazala, kaze curka ima velike stidne usne🤣
    Panda hahah dobar je muz, te trakice su mi onak ljepse na bebama s manje kose🤣
    Ja se danas pocastila s novim dioptrijskim naocalama napokon tj okvirima, ove imam skoro tri god. I nevjerojatno probam sve moguce, od najskupljih do najjeftinijih i naajbolje mo bile najjeftinije, platila ih s popustom 480 kn, a ove prosle 2000😂🙄 kak vam se cine

Katuska ne brini i ja sam bila na pregledu isto sa 31+1 bebica 1667grama i AC manji za tjedan dana (30+1) i mene je to jako zabrinulo no kaze doktorica da ne brinem da je sve uredu 🤷 naocale su odlicne prelijepa si 😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

19. Veljača 2018. 17:13

Sto se tice kikirikija haha prvo sta sam pojela iza poroda je bio snickers jer ga obozavam i kuci uvijek imam zaliha i ubacila sam dva u torbu za rodiliste. 
    Nama su u VZ bili rekli da dojilja jede sve dok se ne pokaze da bebi nesto smeta. 

19. Veljača 2018. 17:23

Gumbek

Sto se tice kikirikija haha prvo sta sam pojela iza poroda je bio snickers jer ga obozavam i kuci uvijek imam zaliha i ubacila sam dva u torbu za rodiliste.
    Nama su u VZ bili rekli da dojilja jede sve dok se ne pokaze da bebi nesto smeta.

Slazem se! 
    I nama su na tecaju pricali bajke,  ne jest mahunarke,  jer ce napuhavat bebu i sl. A prvi obrok u bolnici koji sam dobila je bio grasak,  toliko o tome. 😂😂
    Jela sam sve,  dok nisam skuzila da mu nesto smeta. Mom je recimo stvarno smetalo kravlje mlijeko,  ali ne samo mlijeko,  nego tipa i vrhnje za kuhanje,  jogurti i sl. Na jedno vrijeme sam to izbacila,  a onda postepeno vracala i sve bilo ok.
    Jela sam sve drugo i jagode i kikiriki i mahunarke,  sve sve.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI