Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 15:17

Katuska99

Proudy jao pa nece valjda meni tako.. jel znas koliko je imala? Vise od tjedan dana razlike? Hvala😘

Ako se ne varam nekih 12 dana je bio manji trbuh. Ali kazem ti draga,  nemoj se s tim zamarati toliko. Jer niti oni to mogu tocno izmjeriti,  niti ima smisla da sve bebe,  koje odlaze od roditelja razlivitih konstitucija budu istih mjera. Ja recimo sigurno necu rodit king kong bebu. Stvarno nema razloga za brigu,  bitno je da dijete ide prema gore po krivulji rasta. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    19. Veljača 2018. 15:18

Meni nitko nikada nije mjerio trbuh, nadam se da ni ne bude. To mi bas glupo zvuci, stvarno neznam sta mogu iz toga zakljuciti, pa nismo sve jednako velike ni siroke.
    Katuska, ako te budu maltretirali odi si u neku drugu bolnicu i gotovo

19. Veljača 2018. 15:20

Frajla radi se o bebinom trbuhu,  AC mjera na uzv. Ne o nasem trbuhu. U tu bi mi tek dramu napravili 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    19. Veljača 2018. 15:27

Ok proudy, i ja se slazem s tim. Bitno da raste , nisu sad dizali bas veliku paniku za sad, tako da ok. 
    Honey jako mi se faca promjenila, zaokruzila se i zbog boje kose valjda🤣 nekad se ne prepoznam kad se pogledam. Bome sad se samo za bebu trosi
    Hvala svima😘

Frajla
    19. Veljača 2018. 15:28

😂😂😂😂
    Moj trudnicki mozak
    Ok, bebin trbuh, je, to mi mjere 🤣
    Ali znam da negdje mjere i trbuhe i funduse i koješta s krojačkim metrom
    Mislim da je bitno da raste bebin trbuh, znaci da na iducem pregledu bude veci nego na onom prije, da ne stoji

Honey
    19. Veljača 2018. 15:44

Frajla

Meni nitko nikada nije mjerio trbuh, nadam se da ni ne bude. To mi bas glupo zvuci, stvarno neznam sta mogu iz toga zakljuciti, pa nismo sve jednako velike ni siroke.
    Katuska, ako te budu maltretirali odi si u neku drugu bolnicu i gotovo

Ak mi netko krene mjerit trbuh prebit ću ga  ako ga i krivo pogleda hahaha

• Litta
    19. Veljača 2018. 15:50

Meni je zadnji put doktor lijepo rekao. Mjere su bile ok ali kasnile par dana kao i tezina, sve jos u granicama normale. Pitala sam sta je beba premalena. Rekao je nije, normalna je, to je vasa beba i ona je takva 
    Mrvica moja. Nisam ni ja neki div. 50kg prije trudnoce.

panda102
    19. Veljača 2018. 16:09

Znaci lezim ja u petak na pregledu i uze ona babica krojacki metar. Kontam ja wtf? Uze izmeri od pupka do supka (zezam se hhaha) negdje do pocetka pice valjda. Pojma nemam kako je znala gdje pocinje i napisa 22cm. Govori odgovara mjerama. Hahahaha tako da drage moje mene su mjerile hahahahahah
    Katuska divnaaaaaa siiiii 😍😍😍
    Ja evo legla... ne znam kako sam izdrzala danas. Najgore mi je nakon posla jos pola sata voznje. Ma nisu nista se posebno bunili. Ja sam se tako odlucila. Vise volim kod kuce se izlezavat nego davati sebe za njih tamo. Peglanje robice. Sredjivanje sobice. Rima hahahaha
    Naravno da i ja imam dizajnerske hahahah muz nije nista rekao jer sam mu obecala kupiti i za njega. Pa je sutio dok nije dobio. On uvijek nesto stedi. Jebo pare hahahahaha 

• Litta
    19. Veljača 2018. 16:22

Dok mi je svjeze da podijelim s vama informacije s tecaja. Vi koje imate djecu mozda i znate pa mozete i dopuniti. Govorili su sto ne treba jesti kad se doji.
    jagode - jaki alergeni pa bebe dobiju neku boju po kozi, citruse i cesnjak - mlijeko ima drugi okus pa beba ne zeli jesti, vise od pola litre dnevno kravljeg mlijeka i mlijecnih proizvoda - beba dobije grcice.

Frajla
    19. Veljača 2018. 16:31

Litta

Dok mi je svjeze da podijelim s vama informacije s tecaja. Vi koje imate djecu mozda i znate pa mozete i dopuniti. Govorili su sto ne treba jesti kad se doji.
    jagode - jaki alergeni pa bebe dobiju neku boju po kozi, citruse i cesnjak - mlijeko ima drugi okus pa beba ne zeli jesti, vise od pola litre dnevno kravljeg mlijeka i mlijecnih proizvoda - beba dobije grcice.

Nama su rekli i kikiriki izbjegavati na samom pocetku, jer je jak i cest alergen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.