Honey bas dobro iznenadjenje, i muz se super sjetio pokloniti drugo cvijece, a ne ruze

Proudy hvala na svemu,drago mi je da si zadovoljna s osobljem,to mi je bilo najbitnije da nisu nadrkani ipak je to jedan od najvaznijih dana u zivotu😊
Honey ovo je prekrasno, pravi je kavalir😍
Yra dobro je za znati i drago mi je da ti je epiduralna pomogla!
Panda naravno tu je ipak trebalo poslusati doktora,ipak su oni strucni i nekad nejde prirodno i sta mozes...
Ita cure vec na veliko radaju i to redom sve curice 😁
Necu nista unaprijed puno vise razmisljati,previse imam slobodnog vremena i sve to skupa pa samo mozgam

Neznam sta mu je doslo, mislim da on to ugada ovoj maloj pizdici u meni 😂 Salim se, on je inace takav, nikad nije cekao prigodu, al ispalo je wow jer ne slavimo Valentinovo i stvarno nisam nista ocekivala. Prije me je cesto "krao", zato sam vec pisala da je nasa prica za roman i film, al o tom cu jednom prilikom.
O da Panda ja sam ti jako stidna hahahahaha Samo ti spavaj, brze ce doc pregled i ogtt. Jesi na dijeti? 🙈
Proudy mantram da bu muzu sutra bolja prognoza na kontroli 😘
Ja se bojim te epiduralne al mislim da cu ju uzeti 🙆🏻♀️
A opet se nadam mozda nece TOLIKO boljeti 🤔 hm, neznam... kak je Palčica?

Marchy divna ti je loptica 😍 i ja se sad najela, ukro me na skupu veceru hehe tako da mi je trbuh isto tu negdje 🤣
Ita slazem se sa ovim nerazamisljanje je najbolje 🙂

Marchy, trbuh ti je kao sa rdklame, nacrtan šestarom!
Cure, disanje je od ogromnog značenja na porodu. Definitivno umanjuje bol. Ali baš onako, školski opsesivno disanje i vizualizacija. Zamislite si nešto lijepo, npr. Da ste vjetar i dišite...dišite. na trećem porodu sam disala tako glasno i strasno da mi je poslije sestra rekla da su drugim rodiljama govorile da me slušaju kako dišem i probaju same tako. Sigurno ima na you tube. Bitno je duboko udahnuti i duboko izdahnuti, polako i planirano. Vjerujte mi da to umanjuje bol i inače u životu.
Moj desetogodišnjak je u rujnu prošle godine doživio strašnu prometnu nesreću i u jednom je momentu nakon nesreće osjećao stravičnu bol. Disao je sa mnom, koncentrirao se na udah i izdah, punio svoje male stanice kisikom i vizualizirao dok nije urgirao anesteziolog i dok jaki analgetici nisu počeli djelovati...cca sat vremena. To mu je puno olakšalo.
Ne ponovilo se!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji