https://www.amazon.de/VAVA-Schlummerleuchte-Stimmungslicht-Augenfreundlich-Farbtemperatur/dp/B06XT2ZS8C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1511507847&sr=8-1&keywords=vava%2Bnachtlicht
našla sam je evo, ovu ću naručiti.
JUTRO SVIMA
Ma nisam se registrirala nikad, vise sam u bipi kupovala. Budem novu karticu napravila najbolje.
Slatko je ovo jaje, dosta svijetli cini mi se
Jutro zene, evo mene od prije neki dan s punih 23tt. Pogubim se u citanjima jer ne stignem svakodnevno na klokanicu. Honey, super za curicu...❤ Ja se narucila 26.3. na 4D, potvrde li i tad "kitu" nada ce umrit..😯 Proudy, tako me je meni bilo za hitni carski, mogli su donit sta oce, ja bi potpisala...hahaha. srica, muz bija sa mnom pa on procita, ja ni olovku nisam drzat mogla... E, kad sam rodila mladjeg cimerica je rodila "malog" od 58cm i 6kg prirodnim putem. Njemu bodjji bili knap, a mom D sve visilo.. Dobrodoslica svim novima...
Sad odoh jos malo corit jer sam stavila utric...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
E, i zaboravila rec da ste mi sve zgodne sa stomacicima...
Dare kao trudna manekenka 😊
Ma ako je opet sin, moras ici na cetvrto 😀
Tako ja mislim da cu imat 3 cure 😁
Yra super ako se bebica okrenula, moja je jos ovako kao na tickeru
Nadam se da ce se okrenuti uskoro 😊
Dobro jutro mamice,sunceko nas vec od jutra pozdravlja🌞🙋 Hvala vam puno na komplimentima😘😘 Dare ti si stvarno ko manekenka 😃
A ja cu se danas podsjetiti da trebam svjesno disati 🤗 Uzivajte mi sve u danu i mazite svoje bušice😊😊
Jutro drage moje...katuska pesonja je pravi mali medvjedic😍😍😍
Dare mamasita sa linijom za pozelit
Yra drzim palceve da se okrenula🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Evo kod nas stanje super...odlicno se osjecam i non stop zvrndam okolo...nocas mali zakurio pa sad laganini, nadam se da nece dugo trajat
Epiduralna...ja sam dobila jednu dozu jer sam bila vec 7cm...nisam nista osjetila dok me pikala jer trudovi bole za popi...sjednes i pogrbis se i to je to...kasnije nikakva bol na tom mjestu ni neke posljedice ( migrene i slicno )...eto
Pandica i honey mah mah👋👋👋😗😗😗
Dare kao trudna manekenka 😊
Ma ako je opet sin, moras ici na cetvrto 😀
Tako ja mislim da cu imat 3 cure 😁
Nakon toga cu jedino morat na psihijatriju... koje cetvrto?!
Fala vam svima na lipim ricima za liniju..😘
Pikica, vibre da brzo prodje...
Sortiraj odgovore
Najstariji