Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    14. Veljača 2018. 20:19

Honey bas dobro iznenadjenje, i muz se super sjetio pokloniti drugo cvijece, a ne ruze 

• ita87
    14. Veljača 2018. 20:23

Polako me hvata panika, cure pocele radjati 🤩

Marchy12
    14. Veljača 2018. 20:38

Proudy hvala na svemu,drago mi je da si zadovoljna s osobljem,to mi je bilo najbitnije da nisu nadrkani ipak je to jedan od najvaznijih dana u zivotu😊
    Honey ovo je prekrasno, pravi je kavalir😍
    Yra dobro je za znati i drago mi je da ti je epiduralna pomogla!
    Panda naravno tu je ipak trebalo poslusati doktora,ipak su oni strucni i nekad nejde prirodno i sta mozes...
    Ita cure vec na veliko radaju i to redom sve curice 😁
    Necu nista unaprijed puno vise razmisljati,previse imam slobodnog vremena i sve to skupa pa samo mozgam

• ita87
    14. Veljača 2018. 20:52

Marchy najbolje ne razmisljat o nicemu 😀

Marchy12
    14. Veljača 2018. 20:52

Evo moje loptice na 30i tjedan 😊😊 ubili se u lignjama 🤣🤣🤣

Marchy12
    14. Veljača 2018. 20:53

Marchy12

Evo moje loptice na 30i tjedan 😊😊 ubili se u lignjama 🤣🤣🤣

Honey
    14. Veljača 2018. 21:00

Neznam sta mu je doslo, mislim da on to ugada ovoj maloj pizdici u meni 😂 Salim se, on je inace takav, nikad nije cekao prigodu, al ispalo je wow jer ne slavimo Valentinovo i stvarno nisam nista ocekivala. Prije me je cesto "krao", zato sam vec pisala da je nasa prica za roman i film, al o tom cu jednom prilikom. 
    O da Panda ja sam ti jako stidna hahahahaha Samo ti spavaj, brze ce doc pregled i ogtt. Jesi na dijeti? 🙈 
    Proudy mantram da bu muzu sutra bolja prognoza na kontroli 😘 
    Ja se bojim te epiduralne al mislim da cu ju uzeti 🙆🏻‍♀️ 
    A opet se nadam mozda nece TOLIKO boljeti 🤔 hm, neznam... kak je Palčica

Honey
    14. Veljača 2018. 21:03

Marchy divna ti je loptica 😍 i ja se sad najela, ukro me na skupu veceru hehe tako da mi je trbuh isto tu negdje 🤣 
    Ita slazem se sa ovim nerazamisljanje je najbolje 🙂

yra
    14. Veljača 2018. 21:16

Marchy, trbuh ti je kao sa rdklame, nacrtan šestarom! 
    Cure, disanje je od ogromnog značenja na porodu. Definitivno umanjuje bol. Ali baš onako, školski opsesivno disanje i vizualizacija. Zamislite si nešto lijepo, npr. Da ste vjetar i dišite...dišite. na trećem porodu sam disala tako glasno i strasno da mi je poslije sestra rekla da su drugim rodiljama govorile da me slušaju kako dišem i probaju same tako. Sigurno ima na you tube. Bitno je duboko udahnuti i duboko izdahnuti, polako i planirano. Vjerujte mi da to umanjuje bol i inače u životu.
    Moj desetogodišnjak je u rujnu prošle godine doživio strašnu prometnu nesreću i u jednom je momentu nakon nesreće osjećao stravičnu bol. Disao je sa mnom, koncentrirao se na udah i izdah, punio svoje male stanice kisikom i vizualizirao dok nije urgirao anesteziolog i dok jaki analgetici nisu počeli djelovati...cca sat vremena. To mu je puno olakšalo.
    Ne ponovilo se!

yra
    14. Veljača 2018. 21:20

Marchy, btw, sad si mi bacila mamac...lignje...mmmmmmmm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI