Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    13. Veljača 2018. 08:40

Danas 32tt, vrijeme mi prebrzo ide 🙃

Honey
    13. Veljača 2018. 09:05

Jutro cure! Ita čovjek se zabrine gdje si nestala, toliko smo te puta jučer spomenule, neznam jel ti se štucalo. Došo mobitel, znači odmah idu slike da vidimo šta se kupovalo!
    Proudy kaj je to njemu virusna upala pluća? Nadam se da bude ok. Samo skidat temp i puuuno tekućine, ako puši bolje nek zaboravi na cigare jedno vrijeme.
    Student24 jesi vidjela, a ti se brinula šta ćeš kod kuće, hahaha Ja znam po sebi, sad kad sam trudna za sve mi treba više vremena, oblačim se vječnost  Super za malog bucka, nek on samo i dalje lijepo napreduje!
    Nina fakat sranje za disk, ja znam par ljudi kaj je moralo tak operirati, i to je na žalost tako da je problem do kraja života. Nadam se da će se dobro oporaviti, najvažnije je ojačati leđne mišiće, cijeli torzo i riješiti se viška kila ako ga ima! Baš Vas je lijepo sastavilo, nadam se da vam bude ova godina bolja da možete bezbrižno uživati sa svojom mrvom <3
    Yra pobrkala si, ja pojedem krafnu, za fašnik, a Proudy ih ne voli uopće!  al dobro, koliko nas je nekad je teško polovit. Znači obzirom da ti je ovo 4.dijete, stvarno kapa dolje! Ti si do nedavno radila, mislim da nemaš razloga bunit se, stvarno je sve super do sada i vjerujem da će se mala Mila okrenuti u pravi trenutak, ovo ona malo da mamu nasikira   Marchy jesi živa??? hahaha bogme si se potrudila za krafne haha
    Leica prekrasna si! I još ona u takvom stanju pola ormara ispeglala, svaka čast! Sretno na pregledu, vrati se kući sa dobrim vijestima i javiiii naaammm!!!

Honey
    13. Veljača 2018. 09:19

Nastavljam sa novim postom da mi klokanica ne kaže da mi je komentar predugačak!  
    Panda moja, bit ću ja danas još više na kauču! Saga muževa na klokanici... Znači ja svog jučer vozila na hitnu. Došlo mu loše iznenada, oko pola 10 me tražio tlakomjer, a on nikad ne mjeri tlak. Nije mi rekao al mu se već vrtilo oko 8. Kad se legne toliko problijedi-posivi kao da mu sva krv izađe iz tijela. Ja sam se baš dobro bila prestrašila za njega. Majke mi mislila sam da će ga moždani! Vrtilo mu se, nije bio dobro nikako, jedva ga natjerala da odemo na hitnu rekoh šta ću sada ako mi se 111kg sruši, ja trudna.  Došli tamo oko pola do ponoći, doktorica isto bila sumnjičava, htjela je isključiti sve za moždani. Ostali smo tamo do pola 2, kad se uvjerila da nije ništa za život prijeteće. Dobila sam uputu da ga vozim u Vinogradsku ako mu bude lošije, da danas obavezno izvadi krv da isključimo anemiju i da smanji stres jer je činjenica da se zbog posla puno znao iznervirat u zadnje vrijeme. Ne moram ni reći koliko sam se nasikirala i koliko sam spavala, ništa nisam spavala. Al nek je on meni dobro, duša moja <3

• ita87
    13. Veljača 2018. 10:00

Student24

Mi smo stopirali ulaz stvari u stan dok nismo zavrsli sobu da ih imamo i kud slagati. :D soba je zavrsena pa je sad vrijeme za polako punjenje, i onda pada ovaj snijeg :D nije fora :D
    Ja sam mislila kako cu ja doma, kako ovo kako ono, a sad dok obavim sve preglede, papire, skuham, pospremim, procitam koju stranu knjige… Ode dan :D

E ovako sam i ja mislila sta cu radit doma, pa mi proleti vrijeme. I mi pocinjemo sa sobom 😍 

• ita87
    13. Veljača 2018. 10:03

Honey nadam se da ce muzu biti bolje brzo i da se nece ispostaviti da je nesto ozbiljnije.

yra
    13. Veljača 2018. 10:17

Honey, stvarno sam sve pobrkala.
    Ma, jučer sam stvarno bila u bedu zbog toga...ništa, kaj sad...

Nina, on se gadno ozljedio...jel u bolnici ili doma?
    Pandice, geograf u mojoj duši me natjerao da pogledym na karti gdje je Ž. Prekrasno mjesto! I stari grad je divan! Jel' turistički iskorišten?
    Nisi ti daleko od mene, samo preko brda, prek Samoborskog i Žumberačkog gorja...zračnom linijom blizu...

Fošli smo u Klaićevu! HdB da nema gužve i da imaji free wifi! 

Kod nas pada snijeg ko lud, ralica stalno kruži. 
    U Zagrebu snijega tek toliko, kao za božićnu dekoraciju. 

panda102
    13. Veljača 2018. 10:34

Draga Honey baš mi je žaooo da ste doživjeli to sinoć. Ja se iskreno više bojim za muža nego sebe. Općenito za sve druge, a sada pogotovo za Sarči. Vjerujem da si se uplašila i da niste ni spavali. Ponekad moramo povući ručnu ali najlakše je govoriti.
    Yra ja sam ti još bliže, u Novom mestu. Samo preko Trdinovog vrha-Žumberak, gore je granica i bude mnogo i hrvatskih planinara. U Ž radim. Pa lijep je ovaj stari grad, iskorišteno je, bude mnogo turista. Budu ljeti i neki dani vitezova, svakakva događanja budu. Ribolov je mnogo aktuelan zbog rijeke Krke i slapova. 
    Ita kreće sa sobom <3 jedva čekam, volim tvoj stil.

panda102
    13. Veljača 2018. 10:39

Leica sretno na pregledu, javi se <3

Katuska99
    13. Veljača 2018. 10:39

Yra vjerujem da ti je tesko to palo, ali sve ce sigurno bit ok
    Honey joj bome vjerujem da si se uplasila, nadam se da ce se i on brzo oporavit
    Panda hahh joj daleko sam ja od tog, na toj slici sam vec bila trudna a nisam znala, svadba od frendice. Tu sam imala oko 60kg a visoka 166. Zatrudnila sam sa 63kg. 
    Ita huhuuuu jedva cekamo slikice :) 
    Jos jedna curka je rodila, ne znam jel pisala tu na forumu ili samo na faceu. 

13. Veljača 2018. 10:43

Jutro cure!
    Evo moj Darth Vader je u vrticu,  M i ja doma u krevetu.
    Honey,  bakterijska je bila upala,  od antibiotika se treba povuci. Al bas mi kaze Barbara na ljetnicama da oporavak dugo traje. M je pusac al evo nije zapalio od kad je sve to krenulo,  brijem nekak da vise ni nece,  jer vidim da ni njemu nije svejedno.
    Mogu misliti kakva noc je iza tebe i koliko si se uplasila. Nadam se da je sada bolje i da si se ti smirila.
    Ita krenula s pripremama? 😉 Bravo!
    Leica sretno! Preslatka si! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.