Krivo stisnula 😑
Uglavnom, zastoj u rastu i dalje, a ovaj put i kao bebica vise ne dobiva dosta kisika i protoci vise nisu dobri. Cerviks se jos skratio i sve je omeksalo. Pratit ce nas par dana u bolnici ali vjerojatno ce biti indukcija za koji dan.
svim curkama hvala na savjetima.
kod mene doma su malo konzervativni pa dosta često čujem špotancije - kaj bi ti već kupovala. još se to stigne. još je prerano. i tako svašta nešto - pa se zbunim.
Pocela s peglanjem tetrica i robice 0-1🤣 skuzila sam da moram to sad vec jer mi se vec neda stajat i peglat, a kako ce tek onda bit za par tjedana..
imam pitanje za one koje su vec mame.. jeste bas sve to uvijek peglale? Mislim posline kad dijete ima 2,3 mj. Pa ja cu morat svaki dan peglat ako budem tako ko sad sve peglala🤣🙄😩
Leica želim vam da bude sve dobro i što bezbolnije da prođe. Piši nam ovdje ako će ti to kratiti vrijeme. I onda kad čujem kako su prije žene rađaleeee nisu ništa znale, ni koji je spol nit išta. A broj mrtvih novorođenčadi more bilo. Ali kao kolateralna šteta i šta briga koga za to. Hvala Bogu na nauci i doktorima, koliko god bili ljuti nekad na njih, ja se ne bih igrala i pravila pametna kući.
Još jednom vam šaljem zagrljaje i pozitivne misli :*
Katuška ja kad peglam potrosim elektrike kao niko. Mama je uvijek ludila kako sam spora. Sad sam umanjila dosta peglanje kako imamo sušilicu. A te tetre nemam, čekamo iskusne mamice :D
Pozdrav trudnice i mamice, evo da vam se i ja pridruzim.
Trenutacno 32 tjedan tece, spol nepoznat, po nasoj zelji :)
Iz zagreba, tj nedavno preseljeni u zagreb, drugo dijete.
Godina okruglo 30.
Gumbek dobrodosla :) jaoo pa ti si nam prva koja ne zna spol po zelji!! Bas me zanimalo kako je to, s tobom cemo onda iscekivat 🤗
Kako ste onda s kupnjom bebinih stvari? Sve neutralno ili?
Panda mene spasava ova moja pegla na parnu postaju
spasava. Bez nje ne mogu zamislit peglanje.
A za sad cu sve peglat a poslije cemo vidjet
Leica saljem pozitivne vibrie, zelim da sve prode onako kako je najbolje za vas dvije.
Peglanje-ja i nama peglam skoro sve iako imam susilicu. Ne kazem da se mora peglati, ali nitko me ne može uvjeriti da se ne vidi razlika izmedu opeglanog i neopeglanog. Mrzim to raditi, ali eto...kad se skupi onda jednom ili dva put mjesecno odradim par sati peglanja. Za bebu je vazno proci peglom ono sto ide izravno na kozu, ako ima bodi, pa gore majicu majicu se ne mora peglati.
Pocela s peglanjem tetrica i robice 0-1🤣 skuzila sam da moram to sad vec jer mi se vec neda stajat i peglat, a kako ce tek onda bit za par tjedana..
imam pitanje za one koje su vec mame.. jeste bas sve to uvijek peglale? Mislim posline kad dijete ima 2,3 mj. Pa ja cu morat svaki dan peglat ako budem tako ko sad sve peglala🤣🙄😩
Evo, odma kao "iskusna" mogu reci da sam sve peglala dok mi mala nije krenula u jaslice, tetre ce ti se s vremenom manje koristit i pocet ce sve vise i vise "prakticne" garderobe biti.
A to preletis peglom za cas, ja punu masinu rijesim za sat, sat i pol. Jednom tjedno.
Nekako mi je oku ugodnije kad je propeglano.
Btw. Tepih je divan pod komodom, ako smijem pitat otkud je?
Gumbek dobrodošlaaaaa. I ja se veselim isčekivanju tvoje bebice....super svaka čast.
Katuška isto pitanje je i moje za tepih?!
Sortiraj odgovore
Najstariji