Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    12. Veljača 2018. 11:35

DOBRO JUTRO CURE MOJE😘🤗
    EVO MEEE JOŠ SMO 2U1 STROGOOOO MIRUJEM KUĆI. TERMIN MI VRATILO NA STARI😤😤😤AL JA OPET RAČUNAM DA ĆE MOJA ZVRKICA RANIJE IZIĆ VANI💓
    SPAVAM U 5FRAZA PO SAT I POL KOSTI KODA SU MI POVEZANE KONCEM KAK SE ŠIRIM,ŽULJA,BOLI NIKAKO SE NAMJESTIT…AH TE SLATKE TRUDNIČKE MUKE😬😬😬SUTRA KONTROLA
    KAKO STE MI VI I VAŠE BEBICE,FALILE STE MI😘😘😘💓

Katuska99
    12. Veljača 2018. 11:41

Jedva cekam da nam stigne :) 
    Joj ja tek sad procitala kaj si napisala, uzas, dobro da si tak ostala pribrana. Ja ne znam kak bi ja uspjela tako.. bitno da je sve ok, bar si Saricu vidjela 😍

Zrinchy
    12. Veljača 2018. 11:58

Hvala cure, nevjerojatno kak malo toplih rijeci ipak pomogne💕💕
    Pandice pa nemoj se zafrkavat!! Nedajboze da je bilo nest opasnije pa da nam ostanes negdje zakopana u snijegu😭 eto,opet me rasplace!
    Honey opisala si sve, ali u sekundu! Pogotovo ono za nerazumnog muža😂😂 morat cu posjetit frizera,vec vidim:)
    Poceo snijeg padat, to me veseli:)
    Proudy taj burek s jogurtom sad zvuci bozanstveno, ocito cokolino za dorucak nije bio dovoljan:/
    Palcice drzi nam se! Mislimo na tebe stalno!
    Pusa svima😙

[/url

Honey
    12. Veljača 2018. 13:02

Zrinchy zašto si izostavila kod muža glup to ti ide sa nerazuman  Ja ti svom svaki treći dan kažem da je glup, ali onako dječje, znaš, kad te netko povrijedi  Blaženo stanje <3  Nema toga šta frizura ne popravi  
    Proudy ja sam pročitala burek sa jogurtom i jedva dočekala ručak! sad sam se tak najela piletine i njoka, puknut hoću. Nisam tebi komentirala cerviks, ugl.mislim da ti je dobra teorija da je ostao isti, također ne vjerujem da su oni u mm točni.  Skužila sam da mala hoće slatko jer to sigurno nisam ja, pa mi pada na pamet krafna šta ju je Katuška spomenula, samo ako ju sad pojedem isto ću povraćat  Katuška jesi probala one od Tortterie Macarons?? Ajde da čujem koliko si ih smazala kad si povraćala?  Sad ste me zarazile sa tom Nunom, idem poslati mužu link da čujem šta on kaže i tko bi nam to mogao kupit  
    Palčice i ti si nama falila

Katuska99
    12. Veljača 2018. 13:08

Honey jel vjerujes da nisam ni vidjela di je taj stand🤣 ma kuma mi ima stand na fasniku pa me uvijek vreca doceka, obozavam one od vanilije i obicne. Al nema sanse vise🤣
    Joj ja sad narucila, jedva cekam da dodje🤗 ajde ga nagovori, da imamo sve iste😂 fakat sam dugo proucavala te njihaljke ova mi se cini najbolja, a lako prodamo ako ne bude dobra

panda102
    12. Veljača 2018. 13:19

Katuska- savjetnica za trosenje zadnjih para sto imamo do plate :P ovo je se moja mama ponudila kupit hahahaa :D Vec zamisljam kako se suncamo na balkonu nas dvije, ona vristi ja se pravim da je ne cujem :D

Katuska99
    12. Veljača 2018. 13:28

Hahah neka zna od pocetka kako se sunca🤣 
    Dada, moram utjecat na vas. Ne znam kaj ita ceka🤣🙄❤️

panda102
    12. Veljača 2018. 13:32

Ita od kad je na godisnjem nigdje je... sigurnooooo je u šopingu ahhahahahhaa

Honey
    12. Veljača 2018. 13:40

Ita čeka 25tt odnosno da sazna spol  Alooooooo Ita, to smo već sve prošli, imaš još mjesec ipo do poroda i dobit ćeš curicu  
    Katuška pa oni imaju štand odmah do Batka, tamo na cesti na strani ceste gdje je i BorBar. Ja probala jučer jednu punjenu sa vanilijom sa preljevom od pistacija i bila je mljaaaaac, nisu masne to mi se sviđa. 
    Neću mu slati sada ništa, ne voli kad ga prekidam u poslu, to ću poslije kad dođemo kući fino prezentirat.  
    Panda meni bilo smiješno neki dan kad sam komentirala da ima da crne budete ti i tvoja Sarita, kako je Sarita_00 skontala da ja to o njoj pa je napisala da šta je meni o čemu ja da ne može ona pocrnit eventualno pocrvenit ko rak i izgorit hahahahaha  jesi skužila ti to tada? hahahahaha Znači sad tvoju Saru zovem Sarči da nebi bilo zabune kad napišem kad ti se Sarita ublati i sl. hahahaha

panda102
    12. Veljača 2018. 13:54

Nisam to vidjela, Sarita sorry za nesporazum, kad imaš najljepše ime :P
    Hocemo li prestati o krofnama pleaseeeee jer doci cu u iskusenje da ih pecem, svoje volim najvise, a to znaci zgaravica i povracanje....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI