Katuška koja lijepa mala mrcinica 😍❤😍❤😍❤
Predivan trbuh, stvarno! Vidi se da je napet onako posteno! I moj ide u tom smjeru, morala sam izvadit piercing iz pupka jer bi inace izaso sam 😓
Ti si draga ispod 70 dana, jos malo 😀
Katuska, ja ne znam kaj bi ti htjela? Pa divna si! I rodit ces za koliko 2mj? 😘
Ici ce samo pogledat krafne 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey i Panda, još meni nikako nije bilo jasno kako sam se našla uopće u priči sa sunčanjem 😂😂 Malo sam se odvikla da ima još Sara oko mene. U srednjoj nas je bilo 4 Sare od ukupno 16 učenika u razredu. Naravno, nijedna se nije obazirala kad bi prozvali Saru, nego su uvijek reagirale one koje sjede s nama. S vremenom su nas i profesori počeli zvati po prezimenima. Ni na faksu ni na poslu nisam više susrela Saru, pa sam opet počela reagirat na svoje ime 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Katuska baš ti je lijep stomak 😍
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sad se vec fakat brinem. Bio mi je M na kontroli sada. Upala se ne povlaci, dobio injekciju kortikosteroida sada prepisala mu jos neki sprej, nemam pojma, narucila ga kod pulmologa za 4.mj kad se to sve smiri. U cet opet ide na kontrolu.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
kaj sam ja ono kukala da mi je dosadno? Prvi tjedan doma proletio. Malo me to plasi iskreno. :D
Cestitke na bebicama!! :)
Ja bila danas na pregledu, 31.tjedan, bebac ima 1751g, mali buco na mamu. :) sto se tice kilaze
+2. :) al ja sam startala s postenim viskom.
netko je pitao za dijabetes dijetu, ako je potrebno mogu slikati upute koje sam dobila na VV. Ja u pravilu izbjegavam bijelo brasno, sokove, ugljikohodrate i jedem manje, ali cesce obroke. kucnim aparaticem se mjerim i nije los. Moram skupiti ovaj ili dr tj uzorke za guk profil.
I kupila sam prvu oblekicu za bebaca. Nisam vise tolika nemajka :D
kaj sam ja ono kukala da mi je dosadno? Prvi tjedan doma proletio. Malo me to plasi iskreno. :D
Cestitke na bebicama!! :)
Ja bila danas na pregledu, 31.tjedan, bebac ima 1751g, mali buco na mamu. :) sto se tice kilaze
+2. :) al ja sam startala s postenim viskom.
netko je pitao za dijabetes dijetu, ako je potrebno mogu slikati upute koje sam dobila na VV. Ja u pravilu izbjegavam bijelo brasno, sokove, ugljikohodrate i jedem manje, ali cesce obroke. kucnim aparaticem se mjerim i nije los. Moram skupiti ovaj ili dr tj uzorke za guk profil.
I kupila sam prvu oblekicu za bebaca. Nisam vise tolika nemajka :D
31.tj i prva oblekica? Eto znala sam da imam jos vremena 😉
Nadjes si uvijek neku zanimaciju, ako si pokretna 😉
Drago mi je da je bebica super! Samo tako nastavite 😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad se vec fakat brinem. Bio mi je M na kontroli sada. Upala se ne povlaci, dobio injekciju kortikosteroida sada prepisala mu jos neki sprej, nemam pojma, narucila ga kod pulmologa za 4.mj kad se to sve smiri. U cet opet ide na kontrolu.
Ma nemoj brinut Proudy, bitno da se drzi pod kontrolom. Doba je svakakvih bolestina,nemremo protiv tog😔
Nisam vam ni prijavila da mi je frendica s bebom zavrsila u bolnici. Rodila je 7.1. Beba je u mjesec sana dobila samo 100 grama. Najzaloanije je to da paatronazna to uopce nije primijetila nego tek pedijatar u petak! Smrznem se od takvih prica. Mala je dobro hvala bogu, samo mama ocito ima premalo mlijeka:(
Honey nisam ni ja skuzila za dvije Sare,al sam se posteno nasmijala nakon tvog posta:)))
Student uzivaj doma,ja jedva cekam porodiljni pa makar se dosadjivala:)) nebi ni ja kupila jos oblekice da nisam nasla te slatke bodiche sa temom Star warsa:)) a i da me frendice ne zatrpavaju odjecom za bebe,jedva su cekale da ostanem trudna!!:)
Katushka prekrasan pravi trudnicki trbuscic!! Jel i tvoja maca ljubomorna,a da ne zna zasto? Moje se malo cudno ponasaju:)) imam osjecaj da znaju i osjecaju vise nego kaj mislimo!
[/url
Jooj hvala cure, bome je tvrd ko kamen.. samo molim Boga da ne dobijem strije..
Jako sam se udebljala u faci i nogama, u faci pogotovo smijem se sama sebi kad se vidim, stvarno kao da to nisam ja. Pitala me neki dan zena u banci kad je uzela osobnu dali sam to ja. A na slici vitka plavusa🤣🤣🤣🙄🤯🤯 ali dobro, sve za malo cudo u meni, i to ce proc.. cim se oporavim natrag na trcanje😊
Zrinchy ja sam skuzila da pixiu fali lezanje na mom trbuhu, to je obozavao, sad mi legne na noge ali brzo ga moram maknut jer ne lezim bas na ledjima, onda mjaucee pokraj mene tuzno🙁 ali mislim da ce bit dobar prema bebi😍
Bok curke i meni je malo pozlilo od krafni,ne zelim ni pisati koliko sam ih pojela,samo cu priloziti dokaze
Sortiraj odgovore
Najstariji