Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    12. Veljača 2018. 13:08

Honey jel vjerujes da nisam ni vidjela di je taj stand🤣 ma kuma mi ima stand na fasniku pa me uvijek vreca doceka, obozavam one od vanilije i obicne. Al nema sanse vise🤣
    Joj ja sad narucila, jedva cekam da dodje🤗 ajde ga nagovori, da imamo sve iste😂 fakat sam dugo proucavala te njihaljke ova mi se cini najbolja, a lako prodamo ako ne bude dobra

panda102
    12. Veljača 2018. 13:19

Katuska- savjetnica za trosenje zadnjih para sto imamo do plate :P ovo je se moja mama ponudila kupit hahahaa :D Vec zamisljam kako se suncamo na balkonu nas dvije, ona vristi ja se pravim da je ne cujem :D

Katuska99
    12. Veljača 2018. 13:28

Hahah neka zna od pocetka kako se sunca🤣 
    Dada, moram utjecat na vas. Ne znam kaj ita ceka🤣🙄❤️

panda102
    12. Veljača 2018. 13:32

Ita od kad je na godisnjem nigdje je... sigurnooooo je u šopingu ahhahahahhaa

Honey
    12. Veljača 2018. 13:40

Ita čeka 25tt odnosno da sazna spol  Alooooooo Ita, to smo već sve prošli, imaš još mjesec ipo do poroda i dobit ćeš curicu  
    Katuška pa oni imaju štand odmah do Batka, tamo na cesti na strani ceste gdje je i BorBar. Ja probala jučer jednu punjenu sa vanilijom sa preljevom od pistacija i bila je mljaaaaac, nisu masne to mi se sviđa. 
    Neću mu slati sada ništa, ne voli kad ga prekidam u poslu, to ću poslije kad dođemo kući fino prezentirat.  
    Panda meni bilo smiješno neki dan kad sam komentirala da ima da crne budete ti i tvoja Sarita, kako je Sarita_00 skontala da ja to o njoj pa je napisala da šta je meni o čemu ja da ne može ona pocrnit eventualno pocrvenit ko rak i izgorit hahahahaha  jesi skužila ti to tada? hahahahaha Znači sad tvoju Saru zovem Sarči da nebi bilo zabune kad napišem kad ti se Sarita ublati i sl. hahahaha

panda102
    12. Veljača 2018. 13:54

Nisam to vidjela, Sarita sorry za nesporazum, kad imaš najljepše ime :P
    Hocemo li prestati o krofnama pleaseeeee jer doci cu u iskusenje da ih pecem, svoje volim najvise, a to znaci zgaravica i povracanje....

12. Veljača 2018. 13:57

Na ljetnicama krafne,  ovdje krafne 😂😂😂
    Ja sam rekla od muke zbog tog jebenog ogtta danas cu pojest i krafnu,  bez obzira sto ih ne volim! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    12. Veljača 2018. 14:17

Hahahahahaha a takvo je vrijeme 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩 
    Mene od ovih ni Ž od žgaravice tako da ću sigurno pojest, ako ne danas sutra moram, evo Nikol skakuće već na pomisao ❤ 

Katuska99
    12. Veljača 2018. 15:29

Uf nina jedan sam izvadila i grozotu prosla. Crkla bi da nisam antibiotik poslje dobila. 
    Proudy  da bar ja ne volim krafne🤣
    Honey sutra cu samo ic pogledat te krafne😤 al sam jela kobasicu sa sirom iz batka, odlicna je
    Evo da vidite s kakvom se mrcinom ja borim

Honey
    12. Veljača 2018. 15:30

NINA

Dobar vam dan trudnice naše,nadam se da ste mi dobro.
    Evo da se i ja javim danas,dok još anestezija drži.
    Prije pola sata vadila umnjak,zasad je super,"uvrnuta" malo al barem još ništa ne boli 😉.
    3 zuba manje u mjesec dana….uf….😤.
    Al barem sam se rješila.😥😁😊

Ohoho draga moja, suosjećam! Ja sam izvadila sva 4 umnjaka ljeto 2016. To je bilo nešto prestrašno. Čudi me da su ti to sad išli vadit, jer uvijek postoji opasnost od infekcije i onda se moraju piti antibiotici. Meni je sve bilo dobro kad mi je riješio prva dva na jednoj strani, ali druga strana, ajmeeee. Želim ti da ti prođe bez komplikacija! Meni ostalo zapamćeno iz tog perioda da sam pojela sladoleda i čokolina na tone, to je bilo sve što sam mogla hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.