Gumbek dobrodosla :) jaoo pa ti si nam prva koja ne zna spol po zelji!! Bas me zanimalo kako je to, s tobom cemo onda iscekivat 🤗
Kako ste onda s kupnjom bebinih stvari? Sve neutralno ili?
Panda mene spasava ova moja pegla na parnu postaju
spasava. Bez nje ne mogu zamislit peglanje.
A za sad cu sve peglat a poslije cemo vidjet
Mi ni prvi put nismo znali spol, kupili smo sve za pocetak neutralno, tako da mi i sad ostaje oprema i odjeca 50/56 neutralna, a dok doguramo do 62 vec cemo navelike krenut skitat okolo. A i hvala bogu na web shopovima.
Ja sam ostala ugodno iznenađena jer me svaki dr koji mi radi uzv (a bilo ih je puuuuno) pita želim li znati spol. Ja sam htjela znati, ali sam mislila da doktori ne paze bas na to
Ja s vrata svom docu vicem da ne zelim znati spol :) on se smije svaki puta... Tako sam i u bolnici vikala kad sam krenula u trudnicku, mislili su valjda da sam malo skrenula haha
Pocela s peglanjem tetrica i robice 0-1🤣 skuzila sam da moram to sad vec jer mi se vec neda stajat i peglat, a kako ce tek onda bit za par tjedana..
imam pitanje za one koje su vec mame.. jeste bas sve to uvijek peglale? Mislim posline kad dijete ima 2,3 mj. Pa ja cu morat svaki dan peglat ako budem tako ko sad sve peglala🤣🙄😩
i dan danas peglam, osobito donji veš radi dezinfekcije iako su moji klinci već veliki
Gumbek, svaka čast! Ja ne znam da li bi izdrzala...iako sam spol saznala tek u 26tt( i to je bilo pod upitnikom, potvrđeno tek sa 30)😂
Cure, daj mi recite, na koliko vi stupnjeva perete robicu? Jasno mi je za tetrice i bijeli pamuk na 90* ali sto s ostalim? Mislim da je vrijeme da i ja krenem s vešerajem😅
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
bok curke.
s kolko tjedana ste vi počele kupovati stvari za bebe. i kada je vrijeme za kupovinu kolica. ja bi nekaj kupila ali si mislim da je možda još prerano, pa si onda opet mislim da je glupo biti pesimističan i da nema veze, pa niš ne mislim - tipično trudnički. kupila sam samo posteljinu za kindač jer je bila 20 % na akciji
Vrijeme za kupovinu kolica je kad uleti neka akcija na model koji ti se sviđa 😁
Baby ako te tjesi ja u 32tt jos nemam kolica hahha
Imam robicu i to sve, ali moram nabaviti stvari za bolnicu i svu tu baby kozmetiku i sve sta treba za porod i poslije
Ok cure, i ja cu peglat ipak, pogotovo zbog dezinfekcije.
Tepih je iz ikee, na djecjem odjelu.
Gumbek kaj je prvo dijete curka ili decko?
Jel imas kakav predosjecaj?
E pa cure, nemam bas inspiraciju za sobu.
Mislim da treba biti zenskasta, imam dosta rozih detalja koje nisam nigdje izlozila.
Panda, soba bas nece biti u mom stilu, nego kontra.
Nego, u ikei nije bilo krevetica kojeg sam htjela, i sad mm kaze da sam trebala kupit onaj kao sta ima katuska, samo bijeli. Ja sam htjela stuva.
I budala dosla doma bez kreveta. Ici ce on u Zg u nedjelju pa lako skokne do ikee.
Kupila sam tepih i ormaric, komodu cekam ali imam onu Malm pa ce za pocetak biti ta.
Znaci skoro nista nisam kupila 😂😂😂
onda ja još svakako stignem. nego misla sam od svake plaće pomalo - jer opcija da prištedim par plaća za konačni shopping baš mi nekako i ne ide.
Gumbek dobrodošla. Stvarno ti se divim. Ja sam svaki put vikala već i prije 20 tjedna da mi vele jel cura ili dečko
Sortiraj odgovore
Najstariji