Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    13. Veljača 2018. 10:44

Kad je mm bolestan...uh...tipičan primjerak svojeg spola.
    On umire.
    Dođe doma s posla i mora odmah leći. Nakupuje hrpu lijekova, pola njih niti ne otvori, ne sluša svoju premudru ženu kad mu želi pomoći...zabunda se kao stari Fazlinović i takav legne u krevet.
    Siroče.

13. Veljača 2018. 10:46

NINA

ProudMomy

Sad se vec fakat brinem. Bio mi je M na kontroli sada. Upala se ne povlaci, dobio injekciju kortikosteroida sada prepisala mu jos neki sprej, nemam pojma, narucila ga kod pulmologa za 4.mj kad se to sve smiri. U cet opet ide na kontrolu.

Ja neznam šta je sa tim muškima,mi trudne a oni se razbole…😕.
    Moj isto,ja trudna lijepih 2 mj. on na poslu smrda kičmu(polovica 10. mj)izleti mu disk,tj razleti se,pa na hitnu,pa 2 tj bolnice,pa hitna operacija 2.11.,pa opet bolnica…uf….neki dan iz toplica stigo,e sad cemo vidjet sta ce dalje bit.
    Bitno je da ostaneš smirena koliko god možeš a sve dalje nekako će proći😊

Ajme grozno! Znaci sad ti je doma?

Drzite se! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• sema
    13. Veljača 2018. 11:40

Bok cure, evo i mene nakon par dana 😁
    Jaooo NINA mogla bi ja navratit na krofne,nisam daleko 😂
    I ja napokon pocela kupovati neke sitnice za mog mališu...sljedeci tj na pregled, jedva cekam...
    KATUSKA predivan stomak, ja se isto bojim strija u ova zadnja 2ipol mj, za sada ih nema na vidiku 😊

Marchy12
    13. Veljača 2018. 11:52

Cure, nekako sam prezivjela tu secernu komu zbog krafni,jedva se probudila danas! Eee a  jeste vi primjetili da se beba vise pomice kad se pojede nesta slatko? Valjda ne bude hiperaktivac zbog moje pohlepnosti 🍦🍧🍨🍩😂
    Ita yay za novimob,morat ces neki selfie okinuti!  Bas gledam kako nam se svima priblizavaju termini i odbrojavaju dani 😄😱 Na faceu svako malo se javi neka proljetnica da je stigla nova bebica,neka su samo zive i zdrave 😊
    Leica sretno na pregledu! 
    Honey,Proudy Nina zao mi je da vam je muzicima tak lose,pogotovo jer ste i vi onda pod stresom,nadam se da se sve proci i da ce brzo biti bolje,a sto se tice tlaka bas cujem da se dosta ljudi zali da im stalno skace gore dolje..meni je prekjucer bilo bas lose,malo sam vise hodala i bas naglo osjetila slabost, mislim da je to bio niski tlak.

• sema
    13. Veljača 2018. 12:07

NINA ja sam u Os, tako da imam nekih 90km do tebe 😁 ali ovih poklada nisam pojela ni jednu jedini krafnu tako da mi se sada bas jedu kako ih svi spominju...
    Meni sutra ravno 29tt i ulazimo u 30-ti...bome mi to proletilo.
    Ja cesto idem u tvoje krajeve pa tko zna mozda rodim u SB-u ako se nadem u blizini i bas krene 😂

13. Veljača 2018. 12:20

bok curke.

s kolko tjedana ste vi počele kupovati stvari za bebe. i kada je vrijeme za kupovinu kolica. ja bi nekaj kupila ali si mislim da je možda još prerano, pa si onda opet mislim da je glupo biti pesimističan i da nema veze, pa niš ne mislim - tipično trudnički. kupila sam samo posteljinu za kindač jer je bila 20 % na akciji

Frajla
    13. Veljača 2018. 12:36

baby2005

bok curke.

s kolko tjedana ste vi počele kupovati stvari za bebe. i kada je vrijeme za kupovinu kolica. ja bi nekaj kupila ali si mislim da je možda još prerano, pa si onda opet mislim da je glupo biti pesimističan i da nema veze, pa niš ne mislim - tipično trudnički. kupila sam samo posteljinu za kindač jer je bila 20 % na akciji

Vrijeme za kupovinu kolica je kad uleti neka akcija na model koji ti se sviđa 😁

• sema
    13. Veljača 2018. 12:46

baby2005

bok curke.

Ja sam si kolica kupila sa 6.mjeseci i to mi je bila prva kupovina iako ne vidim razlog zasto nebi kupila i prije ako ti se nesto svidi 😁 ja sam cekala da mi prode Božić i da stigne druga placa da mogu trosit haha

Sarita_00
    13. Veljača 2018. 13:13

Baby, mi smo kupili kolica i krevetic kad sam bila 20 tjedana. Naletili da nam se svida i da je cijena ok, pa smo uzeli. Od odjece i ostalih potrepsti a uzmemo kako na sto naletimo da nam se svida ili da je povoljno. Polako slazemo, mada imamo jos 3 mjeseca, ali nekako ne zelim da mi se dogodi da u zadnji tren moram traziti i kupovati. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Leica2603
    13. Veljača 2018. 13:15

Evo da se javimo,
    Nije dobro bas. Bebica jako slabo napreduje, opet je zastoj u ras

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.