Ita svejedno vjerujem da ce soba bit preslatka.
Jesi kupila madrac u ikei? Mislim da onda moras njihov krevetic jer su drukcije dimeznije od npr u lesnini. Ja sam gledala taj bijeli ko moj al nisam zbog sarenih ruckica🤣 al to se isto moze mijenjat..
Ma sigurno cu kupiti krevet u ikei, kao i sve ostalo. Ruckice ne bi te stavila, nego bijele ili crne, ima za kupiti. Te sarene mi se nikak ne svidjaju.
Ja sam htjela sobu kao sto mi je ostatak stana, nekak crno bijelo sivo, ali ajde nek curka uziva u rozom 😀
Bit ce bijelo, mint i roza boja.
Gledala i neke cvjetne tapete, bas su lijepe. Nisam jos odlucila da li da ih stavim, sve ovisi kako cu razmjestit namjestaj jer je kosina pa ne mogu bas puno izmisljati...
Ja nemam dodatnu sobu 😢 tako da nemam sta uredit…
Nisi jedina ima nas još takvih 😘
Ma cure, ova moja dodatna soba je bila gostinjska, a moji vec godinama govore djecja soba, pa eto nek sad bude djecja 😀
Pridružujem se 😉... iako jedan zid sam odvojila i oslikala samo za bebicu☺️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ima tako slatkih stvarčica za uredenje djecjih soba ali ja ih samo mogu gledat i to je to 😁
Jedva mi i krevetic stao izmedu kreveta i ormara s tim da sam krevet morala pogurat skroz do zida pa me sad muz mora preskakati hahaha 😂
Ali gledam na to kao jedna briga manje, ne moram to kupovat 😁
Leice, budi puna vjere u znanje i iskustvo naših liječnika. Ipak su to stručnjaci svojeg kalibra. Sve će to mala mišica nadoknaditi. Ti si sigurno sva u stresubi panivi. Šaljem ti veliki virtualni zagrljaj!
U koju bolnicu ideš?
Gumbek, dobro došla!
Vidiš, ja sam potpuno drugačija, rekla bih čak controlfreak pomalo. Htjela sam odmah znati spol da mogu vizualizirati svoju djevojčicu. Nekako mi je lakše tako svakodnevno komunicirati s njom. A, i imam brdo stvari za curke, a gotovo ništa za dečke, pa čisto praktičnosti radi.
Trudne smo skoro podjednako. Ja sam 32+1.
A ti, kad je termin?
Katuš, ja sve sušim u sušilici koja skoro pa spregori većinu bakterija. Tetre ne peglam jer bolje upijaju nespeglane.
Koristiti ćemo platnene pelene te se ni njih ne pegla.
Odjeću ću prvih mjesec dana peglati, kasnije više ne. Sušilica odradi svoje.
Cure, imate za kupiti u Kadulji, ili na www.kadulja dodatak prašku za pranje veša koji dezinficira veš.nije skupo. Ja cu to stavljati uz platndne pelene.
Veš perem na 60.
Sortiraj odgovore
Najstariji