Zrinchy nasa, bas kao sto je rekla nasa besplatna savjetnica Honey, nadji nesto za sebe. Ja sam u petak otisla u suzama s posla, i bas sam bila i tuzna i uvrijedjena i svasta nesto. ali ti znas sta te najbolje oraspolozi i uradi bas to. A nekad nece ni da prodje treba vremena…hormoni…
Nisam vam rekla da sam vidjela Sarči u subotu, zavrsila sam na hitnoj jer sam malo prokrvarila. Doktorica misli da sam se ozlijedila dok sam gurala vaginalete, jer nije vidjela nista. Zatvorena posteljica ok plodna voda ok… a Sarčiiiii plešeeeeee <3 pile naše. Muzu sam rekla kad je dosao kuci, poljevala ga vodom da dodje sebi, kontam si sto sam mu rekla, prepao se bijel postao.
Ja ne znam ni kako sam otisla na hitnu, onako sabrano, pa me onda ufatio plac u autu, pa sam se tresla. Ali hB nije nista.
ZNALA SAM!!! Kozo jedna Znala sam da nešto nije ok sa tobom, al hajd, tu smo da sve pišemo ono što i kad hoćemo!
Mogu mislit kako ti je bilo! Nemoj tako više, ipak nekoga nazovi, nedo bog da ti više trebalo.
Hvala Bogu da je sve ok <3 Muž se sigurno i naljutio šta ga nisi zvala. Nije čudo da niste spavali.
To je od vaginaleta, posebno ako ti je malo dolje i upalica od tih gljivica, meni je krvarilo nakon brisa kad mi je radio prije nego mi je dao vaginalete, i odma mi je doktor reko da bi moglo biti i malo krvi od njih.
Samo ti njih dobro nakvasi, i maksimalno se potrudi opustiti. Ja sam imala vježbe disanja prije nego sam ih stavljala, još mi je u tom periodu dosta suha bila, užas.
Nek ste vas dvije dobro i bar si ju vidjela, sunce malo <3
Pandaaa idem sad u banku stavit novce na karticu preko koje mogu narucit. Sve sam stavila u kosaricu, i onaj adapter i one igrackice sto vise... joooj.
Koju si ti?
Zrinchy maca je zakon, isto voli bebine stvari najvise 🤣
Morat ce pixi prvi isprobat njihaljku, sigurno :)
Yra predivna prava busa :) ja popodne stavim svoju
Proudy bome nisam cula da se narucuje za ogtt i ja bi poludila da sam toliko pazila kaj jedem.
Leica bas mi je drago da je sve ok! Tako ce i bit :)
Ja vise necu ni jednu krafnu pojest do kraja trudnoce. Jucer sam povracala eto toliko
Ajmeee Panda moja, misa mu! Tocno se vidi kad nes ne stima! Ajde neka je sve u redu! I drugi put svakako zovi muza, nemoj sama. Znam da smo mi takve, kao jake smo, sve mozemo solo, bla bla, al nekad treba stat na loptu i priznati si da ti netko treba. Ljubim vas obje 😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pa kad je bio u Italiji, dok bi dosao hahahaha mogla sam zvati prijateljicu al ja sam se dobro osjecala, da li je bilo nesto jace, pa zvala bih sigurno, jer ja nikad zbog sebe ne bih otisla ni doktoru nit na hitnu, ljetos me mama natjerala nagon onog stomacnog virusa iz Španije i to je to...ali kad je Sarči upitanju tad letim <3
https://www.evitas.si/izdelek/nuna-lezalnik-leaf-twilight/
taj sam naručila, odg mi je da preko 150E je i za Hr besplatna dostava...
Ovaj moj nemaju na stanju pa piše 15-20 dana, ionako mi se ne žuri... :P
DOBRO JUTRO CURE MOJE😘🤗
EVO MEEE JOŠ SMO 2U1 STROGOOOO MIRUJEM KUĆI. TERMIN MI VRATILO NA STARI😤😤😤AL JA OPET RAČUNAM DA ĆE MOJA ZVRKICA RANIJE IZIĆ VANI💓
SPAVAM U 5FRAZA PO SAT I POL KOSTI KODA SU MI POVEZANE KONCEM KAK SE ŠIRIM,ŽULJA,BOLI NIKAKO SE NAMJESTIT…AH TE SLATKE TRUDNIČKE MUKE😬😬😬SUTRA KONTROLA
KAKO STE MI VI I VAŠE BEBICE,FALILE STE MI😘😘😘💓
Jedva cekam da nam stigne :)
Joj ja tek sad procitala kaj si napisala, uzas, dobro da si tak ostala pribrana. Ja ne znam kak bi ja uspjela tako.. bitno da je sve ok, bar si Saricu vidjela 😍
Hvala cure, nevjerojatno kak malo toplih rijeci ipak pomogne💕💕
Pandice pa nemoj se zafrkavat!! Nedajboze da je bilo nest opasnije pa da nam ostanes negdje zakopana u snijegu😭 eto,opet me rasplace!
Honey opisala si sve, ali u sekundu! Pogotovo ono za nerazumnog muža😂😂 morat cu posjetit frizera,vec vidim:)
Poceo snijeg padat, to me veseli:)
Proudy taj burek s jogurtom sad zvuci bozanstveno, ocito cokolino za dorucak nije bio dovoljan:/
Palcice drzi nam se! Mislimo na tebe stalno!
Pusa svima😙
[/url
Zrinchy zašto si izostavila kod muža glup to ti ide sa nerazuman Ja ti svom svaki treći dan kažem da je glup, ali onako dječje, znaš, kad te netko povrijedi
Blaženo stanje <3 Nema toga šta frizura ne popravi
Proudy ja sam pročitala burek sa jogurtom i jedva dočekala ručak! sad sam se tak najela piletine i njoka, puknut hoću. Nisam tebi komentirala cerviks, ugl.mislim da ti je dobra teorija da je ostao isti, također ne vjerujem da su oni u mm točni. Skužila sam da mala hoće slatko jer to sigurno nisam ja, pa mi pada na pamet krafna šta ju je Katuška spomenula, samo ako ju sad pojedem isto ću povraćat Katuška jesi probala one od Tortterie Macarons?? Ajde da čujem koliko si ih smazala kad si povraćala?
Sad ste me zarazile sa tom Nunom, idem poslati mužu link da čujem šta on kaže i tko bi nam to mogao kupit
Palčice i ti si nama falila
Sortiraj odgovore
Najstariji