Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy12
    12. Veljača 2018. 18:56

Prekrasna ti je busa Katuska, ma ti si oduvijek ljepotica 💃
    Meni je mantra, kak smo vece,ima nas se vise za voljeti 😂😂 

• Leica2603
    12. Veljača 2018. 19:01

Katuska, kakav lijepi trudnicki trbuscic! Moj je ko od malog debelog krokodila, sa strijicama 😬
    ProudMommy, drzim fige da sve bude ok, jake su nase slabije polovice ;)
    Prestanite s krafnama 😂😂 Isla sam muzu opeglat pun ormar kosulja i vesti za posao za slucaj da opet sutra ostanem u bolnici, a za to vrijeme sam ga poslala u ducan po kutiju krafni i pojela 6 odjednom 🙈 A sad me zdjelica bacila u krevet, cijelo tijelo mi mrzi peglanje 😂😂

Zrinchy
    12. Veljača 2018. 21:50

Katuska99

Jooj hvala cure, bome je tvrd ko kamen.. samo molim Boga da ne dobijem strije..
    Jako sam se udebljala u faci i nogama, u faci pogotovo smijem se sama sebi kad se vidim, stvarno kao da to nisam ja. Pitala me neki dan zena u banci kad je uzela osobnu dali sam to ja. A na slici vitka plavusa🤣🤣🤣🙄🤯🤯 ali dobro, sve za malo cudo u meni, i to ce proc.. cim se oporavim natrag na trcanje😊
    Zrinchy ja sam skuzila da pixiu fali lezanje na mom trbuhu, to je obozavao, sad mi legne na noge ali brzo ga moram maknut jer ne lezim bas na ledjima, onda mjaucee pokraj mene tuzno🙁 ali mislim da ce bit dobar prema bebi😍

E pa tak se slicno i Borka ponasa! Mirel je dosta samostalna i mazi se samo pod svojim uvjetima! Al Borka je bas mazilica u krilu,al vidim da jako pazi na trbuh😂 mozda se boji kak ce tolku planinu savladat😂😂

[/url

• Student24
    12. Veljača 2018. 22:01

Zrinchy

ProudMomy

Sad se vec fakat brinem. Bio mi je M na kontroli sada. Upala se ne povlaci, dobio injekciju kortikosteroida sada prepisala mu jos neki sprej, nemam pojma, narucila ga kod pulmologa za 4.mj kad se to sve smiri. U cet opet ide na kontrolu.

Ma nemoj brinut Proudy, bitno da se drzi pod kontrolom. Doba je svakakvih bolestina,nemremo protiv tog😔
    Nisam vam ni prijavila da mi je frendica s bebom zavrsila u bolnici. Rodila je 7.1. Beba je u mjesec sana dobila samo 100 grama. Najzaloanije je to da paatronazna to uopce nije primijetila nego tek pedijatar u petak! Smrznem se od takvih prica. Mala je dobro hvala bogu, samo mama ocito ima premalo mlijeka:(
    Honey nisam ni ja skuzila za dvije Sare,al sam se posteno nasmijala nakon tvog posta:)))
    Student uzivaj doma,ja jedva cekam porodiljni pa makar se dosadjivala:)) nebi ni ja kupila jos oblekice da nisam nasla te slatke bodiche sa temom Star warsa:)) a i da me frendice ne zatrpavaju odjecom za bebe,jedva su cekale da ostanem trudna!!:)
    Katushka prekrasan pravi trudnicki trbuscic!! Jel i tvoja maca ljubomorna,a da ne zna zasto? Moje se malo cudno ponasaju:)) imam osjecaj da znaju i osjecaju vise nego kaj mislimo!

Mi smo stopirali ulaz stvari u stan dok nismo zavrsli sobu da ih imamo i kud slagati. :D soba je zavrsena pa je sad vrijeme za polako punjenje, i onda pada ovaj snijeg :D nije fora :D 
    Ja sam mislila kako cu ja doma, kako ovo kako ono, a sad dok obavim sve preglede, papire, skuham, pospremim, procitam koju stranu knjige... Ode dan :D 

yra
    12. Veljača 2018. 22:24

Student, ajde pliz daj slikaj.
    Katuš, buš vidjela, nakon poroda samo ćeš se istopiti! Trbuh ti je baš lijep i okrugao!
    Proudy, držim fige da  tm bude ok!
    Honey, ne voliš krafne?!?

Danas sam bila na pregledu. Mala je procijenjena na 2100g što odgovara 32-33 tjednu. Uloživa za vrh prsta, cerviks normalan, sve u savršenom redu. 
    Osim...
    Malena se okrenula iz "školskog"položaja (kako je doktor to nazvao) u položaj zatkom...ona sjedi, prasica mala. I sigurna sam da se taj okret desio prije par dana, odnosno, od kada ne osjećam štucanje nisko u pubisu.
    Doktor mi je opisao vanjski okret i kako se izvodi, rekao da kod četverorotkinje sigurno ne budu išli na carski već će se forsirati prirodan porod.
    Nisam baš presretna jer je to sasvin nešto drugo od onog što sam si zamislila u svojoj glavi. 
    Možda se još okrene.
    Za dva tjedna me opet naručio na pregled.
    Zadnjih par dana me gornji dio trbuha, linija ispod grudi, počeo peći, najjače dok sjedim.
    A, ligamenti u donjem dijelu trbuha me tak zaštekaju da se ne mogu pomaknuti.
    Eto, nakon tri uredne, savršene školske trudnoće sad u četvrtoj sam sva sj...na.

panda102
    13. Veljača 2018. 06:51

Dobro jutrooo 
    Došla pola sata prije na posao jer je zapadalo kao ludoooooooo.....
    Zovem mamu jucer ej rekoh sta ima (kod nas sipa snijeg) kaže evo dok je sunca da malo iskoristim priliku i prozore operem....wtf???
    Gladna sam se probudila...jela sam i opet sam gladna hahaha 
    Student suppper da ti nije dosadno, uvijek neke obaveze jer je pred kraj pa se ima šta raditi. Sobica  čekamo slikice :D
    Yra ajmo dubit na glavi ahahaha kad sam vidjela one slike dobro je ykri napisala, jedino da mi nesto ispadne pa da onako zavrsim pokusavajuci to dokuciti, inace me zovu gimnasticarka hahahahaha okrenut ce se nadam se, da ne izvode razne vratolomije doktori, i glupo mi je to pa sta ako radjas cetvrto...misle to samo izleti...
    Proudy nek se kontrolise i bice dobro, vazno je da je on otisao... u 4.mjesecu ga narucila, oj boze....
    Zrinchy zbog takvih stvari bih ja kupila onu digitalnu vagu, ima polovnih i opet prodas poslije.... kod prvog dijeteta ne znas, i nemas osjecaj je li dobija na kilazi. Imas 100 drugih briga...
    Nina da muz brzo ozdravi.
    Katuska divnaaaaaaaaa... a daj mi reci molim te koliko si ti imala kg i koliko si visoka? Jer kad sam vidjela onu tvoju sliku u zutoj haljini s masnom, kao anoreksicna curica  predivan trbuh, moj je sinoc izjavio da cu puknut, nesto sam se sva bila napela....i onda je rekao aj kako ces imat ogroman trbuh... uvijek znaju sta treba reci...
    Marchy nadam se da si prezivjela krofne hhehhehhee
    Honey my soulmate pusaaaaaa na kauču....cccc mi radimo ona leži........... i koja je priča tebe i muža....? :P

• Leica2603
    13. Veljača 2018. 08:33

Jutrooooo :)
    34+1, idemo na kontrolu, drzte na fige cure,puse :*

• Leica2603
    13. Veljača 2018. 08:34

panda102

Dobro jutrooo
    Došla pola sata prije na posao jer je zapadalo kao ludoooooooo…..
    Zovem mamu jucer ej rekoh sta ima (kod nas sipa snijeg) kaže evo dok je sunca da malo iskoristim priliku i prozore operem….wtf???
    Gladna sam se probudila…jela sam i opet sam gladna hahaha
    Student suppper da ti nije dosadno, uvijek neke obaveze jer je pred kraj pa se ima šta raditi. Sobicačekamo slikice :D
    Yra ajmo dubit na glavi ahahaha kad sam vidjela one slike dobro je ykri napisala, jedino da mi nesto ispadne pa da onako zavrsim pokusavajuci to dokuciti, inace me zovu gimnasticarka hahahahaha okrenut ce se nadam se, da ne izvode razne vratolomije doktori, i glupo mi je to pa sta ako radjas cetvrto…misle to samo izleti…
    Proudy nek se kontrolise i bice dobro, vazno je da je on otisao… u 4.mjesecu ga narucila, oj boze….
    Zrinchy zbog takvih stvari bih ja kupila onu digitalnu vagu, ima polovnih i opet prodas poslije…. kod prvog dijeteta ne znas, i nemas osjecaj je li dobija na kilazi. Imas 100 drugih briga…
    Nina da muz brzo ozdravi.
    Katuska divnaaaaaaaaa… a daj mi reci molim te koliko si ti imala kg i koliko si visoka? Jer kad sam vidjela onu tvoju sliku u zutoj haljini s masnom, kao anoreksicna curicapredivan trbuh, moj je sinoc izjavio da cu puknut, nesto sam se sva bila napela….i onda je rekao aj kako ces imat ogroman trbuh… uvijek znaju sta treba reci…
    Marchy nadam se da si prezivjela krofne hhehhehhee
    Honey my soulmate pusaaaaaa na kauču….cccc mi radimo ona leži……….. i koja je priča tebe i muža….? :P

Panda, ove muzeve izjave su mi taaaako poznate 😂😂😂

• ita87
    13. Veljača 2018. 08:35

Par dana me nije bilo ovdje i vec me klokanica natjerala na ponovnu prijavu, dobro da sam se sjetila lozinke haha
    Bila sam 3 dana i Zagrebu, obavila mali shopping. Nisam se bas naspavala tih dana zbog tramvaja 😱😱
    Nema nista novog kod mene pa idem citat sta ste piskarale 😀

• ita87
    13. Veljača 2018. 08:38

Nema vise ovoga kod mene, dosao mi mob, samo moram otici u firmu po njega, a tak mi se ne da izlazit po buri 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.