Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    11. Veljača 2018. 20:42

Yra 😍😍😍😍 ❤😍❤😍❤😍❤😍❤
    Dobto si ti mogla sa tolikim trbuhom 👑 mene bi bacio naprijed 😂 Daaaa, sva djeca su bila premedena! Kraaaasno nam je bilo, a grad je bio krcat ljudi odsvuda! Mmmmm cevapiiiii 😋 

Sarita_00
    12. Veljača 2018. 06:57

Dobro jutro 😊
    Eto mene u laboratoriju, ljudi me streljaju pogledima jer sam prošla odmah do šaltera, a nisam ostala stajati negdje iza. Oni valda od 5:30 cekaju da što prije dođu na red. 
    E da, danas su u Lidlu na akciji trenerke za trudnice, 39,99. 
    Lijep dan vam želim! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    12. Veljača 2018. 07:06

Dobro jutro :) :) :) 
    Evo me na poslu...radi se ....
    Znaci Pixi i Mirela haos prave hehehhehe
    Yra divna <3 drago mi je da ste uzivali jucer, jos je i lijep dan bio.
    Joj Sarita i mene tako gledaju al briga me.... 
    Honey i ti si uzivala jucer :) odlicno, bas lijep vikend.
    Nemam nista pametno napisati iskreno... osim da sam spavala mozda sat vremena, katastrofa noc, nikad takva. A u ned sam bas rano ustala, eto nesto mi se nije dalo,  a i mm se je cesto budio i prevrtao.
    Katuska danas je dan D. Narucujemo ahhahhahha
    puse :*

Bublica123
    12. Veljača 2018. 07:35

Jutro...kako me nerviraju ovi kinezi spamovi😡😡😡😡

Sarita_00
    12. Veljača 2018. 07:45

Taman na izlasku iz doma zdravlja vidim plakat za tečaj za trudnice. Odmah sam i to nazvala i prijavila se, da i to maknem sa to-do-liste. Biti će u 3. ili 4. mjesecu, još će me zvati. 
    Sve ono što je mene napadalo zadnja 2 tjedna, sad je prešlo na mm. Nekako mi čak dođe lakše da sam ja bolesna nego on jer je to kukanje da on umire, da njega jako boli... Kod doktora neće. Još je najbolje što ni nema doktora! Njemu to ne treba... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Leica2603
    12. Veljača 2018. 08:12

Sarita kako mi je to s mm isto poznato kad je bolestan hihihi
    Jutro curke, sretan vam ponedjeljak, iako je meni svaki dan ko vikend 😂
    Moja cura i ja smo danas i sluzbeno dogurale do, 34 tt 2 u 1, iako smo po svim doktorima.vec odavno trebale biti svaka u svojoj kozi tako da sam bas hepi danas. Sutra idemo na kontrolu, nadam se da nas nece opet u bolnicu strpati jer kad sam se u petak javila na hitnu zbog bolova u jajnicima i, zdjelici opet je pokazalo neki blagi zastoj u rastu ali doktorica koja me zaprimila je rekla nek pricekam utorak pa da cemo vidjeti 😑
    Kazu snijeg danas popodne u Zg, ajd da vidim i to, i to 5 pahuljica nacrtali Norvezani na svom yrno 😀

Marchy12
    12. Veljača 2018. 08:20

Dobro jutro spavalice,jesu se skuhale kavice ☕☕

Honey
    12. Veljača 2018. 08:43

Jutrooooo!!! Evo kavica se pije! Toliko posla na stolu, kako je petak prošao na terenu, zatrpana sam danas! Nema veze, polako pa ćemo sve napraviti. Ja sam toliko lijepa danas da vam to ne mogu ni opisati  a samo sam stavila žgance na lice, iliti puru, iliti palentu iliti kako tko kaže  
    Pandica mi se nije naspavala... ajde ti to ionako više voliš popodne Drugi puta muža pod ruku i u Samobor na fašnik! Poslije spavaš ko beba! On se stalno skija, rekla bi mu moja baba bit će mu krive noge od toga hahahahaha
    Sarita tebi je danas bogme produktivno jutro, bravo Hvala na info za trenerke, morat ću to otići malo škicnuti. Imam dvije i izrezala sam jednu pidžamu na gumi pa je nosim ko trenerku tako da bi mi još bar jedna dobro došla.
    Leica, čestitke na punih 34tt!!!! Wooohooooo!!!! Bogme ste dobro dogurale, bravo za malenu i tebe! Bit će to sve dobro, samo bez stresa. A što snijeg u Zagrebu, teško, danas ne ali noć pa sutra bi moglo malo zabijelit, ali ne vjerujem da će biti nešto ekstra puno. Mene više muči najavljenih - 8 za srijedu ujutro
    Pikica pusti kineze ne se sikirati! Kako ste vi proveli vikend?
    Proudy jesi se sastavila?  
    Netko je pitao gdje me muž vodio u kino. Znači išli gledati 50 nijansi slobodniji u Cineplexxu, bilo je ok, sve je u znaku beba pa i film hahaha, a ja sam se ubila u nachosima, onako sa guštom baš! Tako da sam zbog toga bila najsretnija hahaha

Frajla
    12. Veljača 2018. 08:50

Jutreko
    Elvira cestitam, brz oporavak tebi i maloj Hani

• Leica2603
    12. Veljača 2018. 09:13

Honey

Jutrooooo!!! Evo kavica se pije! Toliko posla na stolu, kako je petak prošao na terenu, zatrpana sam danas! Nema veze, polako pa ćemo sve napraviti. Ja sam toliko lijepa danas da vam to ne mogu ni opisati a samo sam stavila žgance na lice, iliti puru, iliti palentu iliti kako tko kaže Pandica mi se nije naspavala… ajde ti to ionako više voliš popodne Drugi puta muža pod ruku i u Samobor na fašnik! Poslije spavaš ko beba! On se stalno skija, rekla bi mu moja baba bit će mu krive noge od toga hahahahaha
    Sarita tebi je danas bogme produktivno jutro, bravo Hvala na info za trenerke, morat ću to otići malo škicnuti. Imam dvije i izrezala sam jednu pidžamu na gumi pa je nosim ko trenerku tako da bi mi još bar jedna dobro došla.
    Leica, čestitke na punih 34tt!!!! Wooohooooo!!!! Bogme ste dobro dogurale, bravo za malenu i tebe! Bit će to sve dobro, samo bez stresa. A što snijeg u Zagrebu, teško, danas ne ali noć pa sutra bi moglo malo zabijelit, ali ne vjerujem da će biti nešto ekstra puno. Mene više muči najavljenih - 8 za srijedu ujutro Pikica pusti kineze ne se sikirati! Kako ste vi proveli vikend?
    Proudy jesi se sastavila?
    Netko je pitao gdje me muž vodio u kino. Znači išli gledati 50 nijansi slobodniji u Cineplexxu, bilo je ok, sve je u znaku beba pa i film hahaha, a ja sam se ubila u nachosima, onako sa guštom baš! Tako da sam zbog toga bila najsretnija hahaha

Hvala hvala, i ja se osjecam koda sam na lotu dobila s obzirom kakve smo prognoze imale 😍
    Ja sam pitala kaj idete gledat 😬 Moj muz ne zeli ni cuti za 50 shades tako da ja to izgleda necu pogledat, a i uskoro bi mogla u rodiliste 😬
    Nisam vidjela tih -8, Isuse 🙈 Al volila bi malo snijega da padne, ja sam inace iz Gorskog kotara rodom i fale mi one prave snijezne zime, al takvih cak ni kod nas vise nema u toj mjeri 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI