Hej cure!
Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
Upisala me za 22. tek. Luda sam!
Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
Ispucala sam se sad valjda!
Yra divna si! 😍😍😍😍
Sarita, tipicno muski, umiru, al boze sacuvaj otici doktoru. Ja lakse ishendlam kad mi je mali bolestan, nego kad mi je muz bolestan.
Honey kakav je film? Ja se spremam otici, ali dugo mi sjediti, misa mu.
Meni je tek u 8:30 !!! sestrica me je naručila, to čim je ona meni napisala da idem na oggt onda ona mene naruči… ko će biti gladan do 12 to mi je najgore. Kad si u torbici ponesem pečeno pile hehehehe
Meni je ova rekla da dodjem 22.02. najkasnije do 7.15, pa ajde necu tak dugo gladovat. Al vec sam jednom odgladovala 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Opet pada hahahah
honey onaj moj ce bas imat krive noge hahahaha kad prodje skijanje krece tenis i naravno biciklizaaaaam 😮😮😮
Litta bas mi je srago sto ste tako dugo izdrzali. Bebici ce bit lakse mnogo 💕 zastoj u razvoju. I ja sam se toga vec naslusala a mogu mislit ti.
Bolesni muzevi hahahah haj moj je testament pisao kad je imao gripu nakon nove godine hahahaha
Oh Proudy baš shit! Pa nisu normalni! A ovaj tvoj doktor isto nije informiran?? Ili sestra?? Ja se spremam ići drugi tjedan znači moram provjeriti prije situaciju...jer mi ovaj soc.gin sigurno ništa pametno nezna reći kaj se labosa tiče.
Kaj se tiče filma, manje je seksa definitivno al se zato Dakotica raspištoljila pokazivanjem sisa onako, znači puno Dakotinih sisa hahahahaha Mi smo sva tri gledali u kinu jer nam je bio zanimljiv film jer smo našli poveznicu sa našom vezom po kojoj bi se isto dao napraviti film mogu reći. Dugo je mene muž osvajao, i dugo sam ja njega lomila Baš zbog tog dugog sjedenja sam ja bila ljuta kaj Cinestar nije uspio dogovoriti prikazivanje, jer bi onda išli 100% u gold class, ali s druge strane su mi nachosi bolji u Cineplexxu i muž je uzeo sjedala desno gdje su samo 4 sjedala i to uz prolaz tako da sam ja gledala i dijagonalno i svakak
i brzo je prošlo.
Leica jezik pregrizla, ne treba ti sad snijega kad trebaš do bolnice i rodit!!! Nek pada druge godine kad će nam i bebice moći uživati u njemu!
Sarita hvala na izvještaju, mislim da odustajem od posjeta Lidlu onda
Proudy sad se najedi ko čovjek
Jutro curke:))
Bas me nasmijete uvijek,od jutra. Opet imam epizodu sa hormonima i to mi je koma. Radje bi provela dan grleci skoljku nego se ovak osjecat:(
Tal da se javim poslije,mozda prodje😚😚
[/url
Panda hahaha zamislila sam kako vadiš pile iz torbice hahahahaha hahahahaha
Ma hoće on malo klinac brdski biciklizam i tenisa hahaha, imat će on Saru kod kuće pa će moći nju sa ruke na ruku umjesto reketa! Nije on toga svjestan, al postat će hahaha
Ma problem ti je Honey, kaj ti je moj ginic na krugama, a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputince, tak da ti on to nije mogao znati. Ko ni ja, dok ne dodjem. Jbg!
Ubila sam burek sa sirom i jogurt, sad mi je lakse!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bas me nasmijete uvijek,od jutra. Opet imam epizodu sa hormonima i to mi je koma. Radje bi provela dan grleci skoljku nego se ovak osjecat:(
Ponedjeljak je. Ja to liječim tako da napravim nešto za sebe. Uredim nokte, napravim kupku, odem na masažu, odem sama u šetnju, na feniranje, frizuru... Nađi vremena za sebe i napravi nešto za sebe. Trudne smo, hormoni divljaju, bliže se termini, radimo još uvijek, sto stvari još treba napravit, kuća je u neredu, neznamo šta bi kuhale, jel nam se seksa ili ne, muž je glup i nema razumijevanja. Confused confused , aaaaaaaaaaa error!!! Ili sa druge strane smo tupe i prazne.
Ma razumijem te skroz! Proći će i to! Misli na nešto lijepo, na svog malog Hahara, kad on dođe koji će to lijepi kaos biti <3
Sva sreća pa ovaj moj nije često bolestan, možda jednom godišnje zakašlje i zašmrca. A kod doktora, tj. moje doktorice opće prakse samo treba otići potpisati papire da će biti njihov pacijent, ali ne.
Već su mi toliko puta vadili krv, ali ovi ovdje to naprave tako da me pola ruke boli još 3 dana.
Ja bi ovdje malo snijega 😔 Ali tu je samo kiša.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ponedjeljak je. Ja to liječim tako da napravim nešto za sebe. Uredim nokte, napravim kupku, odem na masažu, odem sama u šetnju, na feniranje, frizuru… Nađi vremena za sebe i napravi nešto za sebe. Trudne smo, hormoni divljaju, bliže se termini, radimo još uvijek,sto stvari još treba napravit, kuća je u neredu, neznamo šta bi kuhale, jel nam se seksa ili ne, muž je glup i nema razumijevanja. Confused confused , aaaaaaaaaaaerror!!!Ili sa druge strane smo tupe i prazne.
Ma razumijem te skroz! Proći će i to! Misli na nešto lijepo, na svog malog Hahara, kad on dođe koji će to lijepi kaos biti <3
Honey, sva sreca da mi je bolnica na 5 min od doma 😂😂 Volim vidjet snijeg, al to samo sad dok sam na porodiljnom i ne moram na posao haha
Zrinchy drzi se, ja sam 3 mjeseca zivjela u wc-u, coca cola mi je bila best frendica. I stapici. Doma se nije smjelo kuhati,peci,jesti,narucivat hranu,nista. Jadni moj muz 🙈 Pomagala mi je rashladena prostorija,svjez zrak i mirovanje u polusjedecem polozaju. Drzi se :*
Zrinchy nasa, bas kao sto je rekla nasa besplatna savjetnica Honey, nadji nesto za sebe. Ja sam u petak otisla u suzama s posla, i bas sam bila i tuzna i uvrijedjena i svasta nesto. ali ti znas sta te najbolje oraspolozi i uradi bas to. A nekad nece ni da prodje treba vremena...hormoni...
Nisam vam rekla da sam vidjela Sarči u subotu, zavrsila sam na hitnoj jer sam malo prokrvarila. Doktorica misli da sam se ozlijedila dok sam gurala vaginalete, jer nije vidjela nista. Zatvorena posteljica ok plodna voda ok... a Sarčiiiii plešeeeeee <3 pile naše. Muzu sam rekla kad je dosao kuci, poljevala ga vodom da dodje sebi, kontam si sto sam mu rekla, prepao se bijel postao.
Ja ne znam ni kako sam otisla na hitnu, onako sabrano, pa me onda ufatio plac u autu, pa sam se tresla. Ali hB nije nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji