Cure hvala vam svima na čestitkama i lijepim željama..cura je mala pa je na kisiku ali ja se nadan da ce biti super i da cemo se maziti za par dana 😍😍 rado bi da smo izdurale jos barem 2 tjedna ali tako je trebalo biti

MarinaLilly dobrodošla! 😊
Elvira biti će to već sve u redu i brzo ćete se grliti 😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro ili dan cure imam pitanjce dali neks od vas zna gdje kupiti baby watcher 😊

Marina dobrodosla!
Elvira 😘😘😘😘
Mladamamica imas u apoteci, pitaj u grupi na faceu, Mono ga ima ako se ne varam.
Ostale cure, pozdrav i uzivajte u divnom danu.
Mi otisli malo na djecje maskare u Sesvetama i sad odmaramo doma! Puse svima! 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure hvala vam svima na čestitkama i lijepim željama..cura je mala pa je na kisiku ali ja se nadan da ce biti super i da cemo se maziti za par dana 😍😍 rado bi da smo izdurale jos barem 2 tjedna ali tako je trebalo biti
Naša 👑👑👑👑 i mala palčica 💓 požurila se ona 🤗 nek si to dobro ženo! Mazite se sigurno za koji dan 😘

Marina dobrodosla! Koliko imas god? Kad ti je termin i jel znas kaj nosis, ime??? 😀
Sarita kako lijepo od tebe 😍 svaka cast!
Mi smo od jutra vani sad dosli kuci, dan je predivan i samoborski fasnik je predivan! Dodite ima svega finoga i zabavnog! 💃🎉💃🎉💃🎉
Lijepa vam nedjelja cure, idem dalje uzivat, sutr na posao. Ljubim vas i uzivajte u svojim mrvicama u busicama 💓💓💓💓

Leica tortilje su nestaleee:(
Cure puno pusa svima, buske su divne,dobrodosle nove proljetnice i pusa novopecenim mamicama!
Katushka, pa nece valjda u prljavi vesh?:))
Evo pozdravi i od moje Mirelice:

[/url
Elvira, naša neonatalna skrb je na visokom nivou i sigurna sam da će sve biti u redu. Super da si ustala, da hodaš i ne padaš u depru! Sutra/prekosutra će malenu Hanu dočekati zdrava, emocionano jaka i skulirana mama! Sigurna sam da će vaš prvi konkretni susret biti pun suza sretnica!!!

Honey, i mi smo bili na Fašniku. Moja osmogodišnjakinja je bila u povorci s razredom. Bili su premedeni!
Baš super da je bio tako lijep dan!
Pun puncat grad!
Ja sam jedva odhodala do auta.
I...naravno, danas je čika Šabarić (lokalna čevabdžinica ) kuhao ručak.
Nisam ih jela godinu dana...a kad ih ne jedeš dugo vremena čisto su ti fini.
Marinalilly, dobro došla!
Katuš, fini neki mačak!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji