Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    12. Veljača 2018. 07:45

Taman na izlasku iz doma zdravlja vidim plakat za tečaj za trudnice. Odmah sam i to nazvala i prijavila se, da i to maknem sa to-do-liste. Biti će u 3. ili 4. mjesecu, još će me zvati. 
    Sve ono što je mene napadalo zadnja 2 tjedna, sad je prešlo na mm. Nekako mi čak dođe lakše da sam ja bolesna nego on jer je to kukanje da on umire, da njega jako boli... Kod doktora neće. Još je najbolje što ni nema doktora! Njemu to ne treba... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Leica2603
    12. Veljača 2018. 08:12

Sarita kako mi je to s mm isto poznato kad je bolestan hihihi
    Jutro curke, sretan vam ponedjeljak, iako je meni svaki dan ko vikend 😂
    Moja cura i ja smo danas i sluzbeno dogurale do, 34 tt 2 u 1, iako smo po svim doktorima.vec odavno trebale biti svaka u svojoj kozi tako da sam bas hepi danas. Sutra idemo na kontrolu, nadam se da nas nece opet u bolnicu strpati jer kad sam se u petak javila na hitnu zbog bolova u jajnicima i, zdjelici opet je pokazalo neki blagi zastoj u rastu ali doktorica koja me zaprimila je rekla nek pricekam utorak pa da cemo vidjeti 😑
    Kazu snijeg danas popodne u Zg, ajd da vidim i to, i to 5 pahuljica nacrtali Norvezani na svom yrno 😀

Marchy12
    12. Veljača 2018. 08:20

Dobro jutro spavalice,jesu se skuhale kavice ☕☕

Honey
    12. Veljača 2018. 08:43

Jutrooooo!!! Evo kavica se pije! Toliko posla na stolu, kako je petak prošao na terenu, zatrpana sam danas! Nema veze, polako pa ćemo sve napraviti. Ja sam toliko lijepa danas da vam to ne mogu ni opisati  a samo sam stavila žgance na lice, iliti puru, iliti palentu iliti kako tko kaže  
    Pandica mi se nije naspavala... ajde ti to ionako više voliš popodne Drugi puta muža pod ruku i u Samobor na fašnik! Poslije spavaš ko beba! On se stalno skija, rekla bi mu moja baba bit će mu krive noge od toga hahahahaha
    Sarita tebi je danas bogme produktivno jutro, bravo Hvala na info za trenerke, morat ću to otići malo škicnuti. Imam dvije i izrezala sam jednu pidžamu na gumi pa je nosim ko trenerku tako da bi mi još bar jedna dobro došla.
    Leica, čestitke na punih 34tt!!!! Wooohooooo!!!! Bogme ste dobro dogurale, bravo za malenu i tebe! Bit će to sve dobro, samo bez stresa. A što snijeg u Zagrebu, teško, danas ne ali noć pa sutra bi moglo malo zabijelit, ali ne vjerujem da će biti nešto ekstra puno. Mene više muči najavljenih - 8 za srijedu ujutro
    Pikica pusti kineze ne se sikirati! Kako ste vi proveli vikend?
    Proudy jesi se sastavila?  
    Netko je pitao gdje me muž vodio u kino. Znači išli gledati 50 nijansi slobodniji u Cineplexxu, bilo je ok, sve je u znaku beba pa i film hahaha, a ja sam se ubila u nachosima, onako sa guštom baš! Tako da sam zbog toga bila najsretnija hahaha

Frajla
    12. Veljača 2018. 08:50

Jutreko
    Elvira cestitam, brz oporavak tebi i maloj Hani

• Leica2603
    12. Veljača 2018. 09:13

Honey

Jutrooooo!!! Evo kavica se pije! Toliko posla na stolu, kako je petak prošao na terenu, zatrpana sam danas! Nema veze, polako pa ćemo sve napraviti. Ja sam toliko lijepa danas da vam to ne mogu ni opisati a samo sam stavila žgance na lice, iliti puru, iliti palentu iliti kako tko kaže Pandica mi se nije naspavala… ajde ti to ionako više voliš popodne Drugi puta muža pod ruku i u Samobor na fašnik! Poslije spavaš ko beba! On se stalno skija, rekla bi mu moja baba bit će mu krive noge od toga hahahahaha
    Sarita tebi je danas bogme produktivno jutro, bravo Hvala na info za trenerke, morat ću to otići malo škicnuti. Imam dvije i izrezala sam jednu pidžamu na gumi pa je nosim ko trenerku tako da bi mi još bar jedna dobro došla.
    Leica, čestitke na punih 34tt!!!! Wooohooooo!!!! Bogme ste dobro dogurale, bravo za malenu i tebe! Bit će to sve dobro, samo bez stresa. A što snijeg u Zagrebu, teško, danas ne ali noć pa sutra bi moglo malo zabijelit, ali ne vjerujem da će biti nešto ekstra puno. Mene više muči najavljenih - 8 za srijedu ujutro Pikica pusti kineze ne se sikirati! Kako ste vi proveli vikend?
    Proudy jesi se sastavila?
    Netko je pitao gdje me muž vodio u kino. Znači išli gledati 50 nijansi slobodniji u Cineplexxu, bilo je ok, sve je u znaku beba pa i film hahaha, a ja sam se ubila u nachosima, onako sa guštom baš! Tako da sam zbog toga bila najsretnija hahaha

Hvala hvala, i ja se osjecam koda sam na lotu dobila s obzirom kakve smo prognoze imale 😍
    Ja sam pitala kaj idete gledat 😬 Moj muz ne zeli ni cuti za 50 shades tako da ja to izgleda necu pogledat, a i uskoro bi mogla u rodiliste 😬
    Nisam vidjela tih -8, Isuse 🙈 Al volila bi malo snijega da padne, ja sam inace iz Gorskog kotara rodom i fale mi one prave snijezne zime, al takvih cak ni kod nas vise nema u toj mjeri 😒

12. Veljača 2018. 09:18

jutro svima.
    nadam se da ste sve dobro. evo tu kod mene malo počeo snijeg

Sarita_00
    12. Veljača 2018. 09:24

Update za trenerke
    To su više hlače, samo su široke. Jedne su tipa jeans, a druge neke tamnoplave, svilene. Ja si uzela dvoje tih kao jeans. Najprije sam uzela te jeans 40 i te druge 42. Inače nosim tako 40-42. Ove 40 su mi bile uske na koljenima, a one 42 sam jedva i navukla na sebe 😰 Otišla i zamjenila za dvoje jeans i to 42. Ima i haljina za trudnice, one njihove uske, kratkih rukava, isto 39 kn. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

12. Veljača 2018. 09:28

Hej cure!
    Znaci ljuta sam ko pas!  Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu,  za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?

Upisala me za 22. tek. Luda sam!
     Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana,  al sam jucer od 6 gladna. 
    Ispucala sam se sad valjda!
    Yra divna si! 😍😍😍😍
    Sarita,  tipicno muski,  umiru,  al boze sacuvaj otici doktoru. Ja lakse ishendlam kad mi je mali bolestan,  nego kad mi je muz bolestan.
    Honey kakav je film? Ja se spremam otici,  ali dugo mi sjediti,  misa mu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    12. Veljača 2018. 09:34

ProudMomy

Hej cure!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?

Upisala me za 22. tek. Luda sam!
    Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
    Ispucala sam se sad valjda!
    Yra divna si! 😍😍😍😍
    Sarita, tipicno muski, umiru, al boze sacuvaj otici doktoru. Ja lakse ishendlam kad mi je mali bolestan, nego kad mi je muz bolestan.
    Honey kakav je film? Ja se spremam otici, ali dugo mi sjediti, misa mu.

Meni je tek u 8:30 !!!  sestrica me je naručila, to čim je ona meni napisala da idem na oggt onda ona mene naruči... ko će biti gladan do 12 to mi je najgore. Kad si u torbici ponesem pečeno pile hehehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.