Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Rujan 2016. 14:27

Tina, kako si? Ima jos krvi? Nemoj panicariti, samo se smiri i nazovi gin ako mislis da nesto nije ok.. Mislim na tebe :-*

Viki_ri
    02. Rujan 2016. 14:51

Tina
    Lijepo se spremi i kod ginekologa ili na hitnu. Krvarenja nisu neuobičajena, ali treba provjeriti sto je. Samo smireno, sve ce biti u redu...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

pumpkin
    02. Rujan 2016. 15:09

Cure, citam vas ali nemam vremena pistai, zadnjih dana mi je bas ludnica.
    Tina, samo ti zelim reci da je meni tako bilo prije 10-ak dana. Zvala sam dr I rekla je da ukoliko nemam bolove/grceve I ako je samo "spotting" (ne znam kako prevesti), a ne krvarenje da nije opasno, jer se sve dole rasteze I raste I moguce je da kapilari popucaju. I ja sam bila luda, I znam kako ti je, al pokusaj ostati pozitivna I nazovi doktoricu. Sretno I javi nam!!

pumpkin
    02. Rujan 2016. 15:10

I da, par dana nakon toga sam bila na pregledu, I sve je bilo u najboljem redu! Ali definitivno nazovi/otidji, cisto da se smiris!

ana_nenadic
    02. Rujan 2016. 15:51

Lena hvala na informaciji za lize, odmah sam si ih danas kupila. Kad isprobam javim vam dojmove, danas mi još nije muka pa nisam. Ali mene uvijek navečer uhvate mučnine ili me pate cijeli dan.

Tina meni je prvih par tjedana užasno sporo išlo jer sam stalno bila u brizi zbog smeđeg iscjetka. Kad mi je to prošlo i vrijeme je počelo letit, dok se okrenemo evo našeg anđela. Slažem se sa ostalim trudnicama, odi bolje kod doktora to ti je najsigurnije da se smiriš, sigurna sam da je sve u redu. . Obavezno nam javi što je bilo.

Ljubicice drago mi je da je put dobro prošao, valjda će i moj za mjesec dana (ja se idem vjenčati hehe).  

Mrs. Kepolas baš sam sretna što ide vikend, ali onda poslije škola, brzo mi je ljeto proletilo. Inače sam učiteljica matematike u OŠ pa mi je profesionalna deformacija da sam luda za školskim priborom hehehe. Ja voće tamanim kao luda, sve mi odgovara, puno bolje nego druga hrana.

LenaLenov
    02. Rujan 2016. 16:19

Tina,najmirnija ces biti kad odes/zvrcnes ginekologa..
    Sta je sigurno sigurno je.
    Kad mognes,javi nam se <3

Ana,meni je pomogla na kratko..a onda sam danas . otkrila,da mi i ljute bonbone pomognu da mi je manje mučno :-)
    Mozda će manje ručaja/večera biti u skoljki,a vise u trbuscicu..

Kepolas,nasmijala si me s ovim buhtlica..meni tako sumpaticna ta rječ a i pomisao na buhtlice,jer su slatke i meke..:)

Tina2901
    02. Rujan 2016. 16:37

Cure, idem na hitnu krvarenje se malo pojacalo , javim vam sve i ljubim vas

Ljubicica9
    02. Rujan 2016. 17:43

Tina držimo ti fige i mislimo na tebe bit će sve u redu samo pozitivno misli ❤️❤️❤️❤️

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

SamSara
    02. Rujan 2016. 17:59

Tina nadam se da ce sve biti u redu. 
    Javi nam se kad budes mogla. 

Ana i ja sam uciteljica u OŠ :) 
    Jutros sam jedva izdrzala na poslu.  U ucionici 30 stupnjeva bez zraka, sunce direkt udara u prozore a tek 9h bilo.. Ja otvorila sve prozore i otisla u zbornicu prvo. Kako mi se zadnjih par dana gadi hrana, doslo mi i slabo dok sam kasnije uredjivala ucionicu. 

Meni se nista ne jede i sve mi je gadno. Slatko pogotovo.
    Kad me uhvati glad bude mi zapravo slabo, mucno.. Po tome sad skuzim da mi organizam trazi hranu.  
    E onda pocinju muke jer mi je tesko ista stavit u usta ali se prisilim i nakon par minuta sam bolje.. 

Sto se skolskog pribora tice, moram izbjegavati takve police u trgovinama jer bi si svaki put nasla nesto sto mi ''treba''..

ana_nenadic
    02. Rujan 2016. 19:41

Joooj Tina drži se i sretno, nadam se da će sve biti u redu.

SamSara potpuno te razumijem i u mojoj učionici je užasno vruće i još sam od ponedjeljka popodnevna smjena, nadam se da će malo zahladiti. Dobro je što većina u školi znaju da sam trudna pa mi samo nešto ugađaju hehe.

Ovo za mučnine i ja prolazim, čim sam malo gladna odmah me mučnina uhvati, a ne mogu stalno jesti, ništa mi se ni ne jede pa se samo silim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.