Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    01. Rujan 2016. 12:21

Uh uh super ideja! Ukrast ćemo ju! :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    01. Rujan 2016. 12:41

Mene danas tako šoraju simptomi kao da sam sredina 1.tromj.a ne na ulasku u 2. Suze mi cure dok čitam vaše pričice. Moja je nekako jednostavna, imala sam osjećaj da sam trudna i na dan očekivane napravila test i bio pozitivan, jedino što sam ga morala sakrivati od svekrve jer njoj još nismo htjeli reći. A muž i ja smo se samo smijuljili i rekao je da me mora slikat : mama na dan kad je saznala. Nisam skakala od sreće jer sam uvijek u strahu da nešto nije dobro, te prve tjedne sam se najviše bojala vanmaternične.
    Inače me jučer toliko bolila glava da sam na kraju oko 10 ispovračala dušu, sprženo mi grlo, ali sam se zato dobro poslije naspavala. Danas ujutro glavobolja potiho i mučnina na sve što pojedem i hodanje mi teško pada jer se sve mučka... Uh, bješte više simptomi od mene... I ja bi bosanske pite jela .

[/url

mrs.kepolas
    01. Rujan 2016. 12:47

Ajme baš te uhvatilo.. Strpi se još malo :D Nisi li po nekim izračunima sa 13 tjedana u drugom tromjesecju? 
    Ajme preslatko mi je ovo kako te muž slikao..  Vjerujem da ti je to najljepša slika.. Bar do proljeća.. (slike sa ultrazvuka su posebna kategorija) 
    Eto ako te išta tješi i meni su danas mučnine udarile po pravo! Zapravo ne sjećam se dana bez njih. Pokušavam dragom objasniti kako je biti trudan.. Osjećaš se konstantno bolesno s tim da znaš da nećeš ozdraviti.. Meni je to cijelo vrijeme u glavi.. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    01. Rujan 2016. 12:48

Maya meni je jučer za par sati stigao nalaz kombiniranog, ovi svi nalazi iz krvi su mi svi jako nisiki rizik, a jedini mi zbog dobi veći rizik. A šta da mu radim. Bit će sve ok.
    Od jučerašnjeg gledanja ultrazvuka me hvata osjećaj da će biti mamin sin. Vidjet ćemo. 
    Ugodan dan trudnice, nadam se bez bljuckanja i vama i meni. 

[/url

ana_nenadic
    01. Rujan 2016. 13:07

Drage trudnice,

nije me bilo neko vrijeme kad dođem ono hrpa novih trudnica, to me baš veseli .

Mrs. kepolas vidjela sam da spominješ lizalice od đumbira. Jesi ih isprobala, pomaže li što? 
    Mene mučnine baš dosta hvataju.
    Događa mi se isto što je tina2901 rekla, povraća mi se, dođe mi do jednjaka, a ništa ne izlazi i to me baš izmori.

Muči me nizak tlak i željezo, dala mi je gini neki sirup legofer.

Ja isto nisam imala implantacijsko, ali sam bila i prije testa 99% sigurna da sam trudna jer sam baš imala osjećaj u trbuhu. Test sam napravila dan prije mjesečnice i bio je odmah pozitivan. To nam je bio prvi mjesec da smo uopće pokušavali  .

Što se tiče pušenja i kave, ni jednom nisam prakticirala ni prije trudnoće tako da s tim nemam problema.

Samo čekam da ove vrućine prođu jer stvarno teško ih podnosim.

Idući pregled mi je 8.9., onda će mi biti 12. tjedana. Ja bih voljela odmah znati spol, ali pretpostavljam da je tada još rano.

Tina2901
    01. Rujan 2016. 13:59

Ja se danas ispovraćala kao nikad do sad.. Mislila kao aj jednom povratila i neću više.. Kad ono opet, ali u većoj količini... Ne mogu pričat koliko mi je muka aaaauff

Ljubicica9
    01. Rujan 2016. 14:26

Jedva čekam jesen i hladnije vrime...
    Sad idem na bus i 6 sati vožnje ajme 😭 Bar idem uz našu divnu obalu, kesica za povraćanje je uz mene al sumnjam prije ću izgubit apetit...

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

Tina2901
    01. Rujan 2016. 14:40

Ljubicice sretan ti put.. i bez povraćanja heheh, ali isto nek bude kesica tu kraj tebe

Tina2901
    01. Rujan 2016. 14:40

Ljubicice sretan ti put.. i bez povraćanja heheh, ali isto nek bude kesica tu kraj tebe

ana_nenadic
    01. Rujan 2016. 14:48

Ljubicice sretan put, ja idem za mjesec dana na put busom od 8 sati i baš se toga plašim. Držim ti fige da ne moraš koristiti vrećicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.