Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya91
    01. Rujan 2016. 09:45

tako sam i ja bila ljuta sama na sebe sto sam uopce isla jer je nuhalni nabor bio 0,07 ali eto na kraju je ipak lijepo znati da je sve ok :) ja sam isla u Sunce to vaditi, nema guzve, nema cekanja

mrs.kepolas
    01. Rujan 2016. 10:10

Dobro jutro! 
    Jučer sam bila toliko umorna da sam vas negdje do 10 čitala i onda zaspala. Nije mi se još dogodilo da nemam snage ni za pisati na forum...
    Maloprije nam je mačka od susjede ušla u kuhinju i sad šizim di nam je sve hodala..Te njene mačke su stalno po vani... 
    Moram pogledati još 4 dio onog dokumentarca koji nam je Dixa poslala... Baš me zanima koja će metoda pobjediti :D Iako, imam osjećaj da će Continuum Concept dobiti! 

Kak ste vi danas? 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

LenaLenov
    01. Rujan 2016. 10:23

Jutro :-)
    Citala sam zaostatke..
    Tko je spomenuo pitu?
    E da mi je pitu jesti,onako kako bosanke prave..ja ko da nemam te krvi, a nije me bas imao tko ucit od malena :-(
    Ja papam stalno nesto,napokon ova dva-tri dana ne povracam :-)
    Juce sam radila pohane tikvice..
    Kavu uopce ne mogu piti ne ide..
    Pase mi slatko i kiselo..znaci,babe bi kod mene se dvoumile :)
     Muz je puno prije testa vjerovao da sam trudna..to jutro,na Veliku Gospu sam uradila test i nosim ga on i kci u boravku i pokazem, a on "pa dvije crte,trudna si!".. Zagrlio.me i poceo se smijati" Eto vidis da sam znao"..cjeli dan je onda govorio da moramo pozuriti sobu,da ne smijem ici raditi, jurio u trgovinu vidjet sta bi kupio za jesti..:)
    Kci je bila odusevljena,skakala po kuci govoreci "dobit cu seku" :) pa je mazila trbuh, pa pitala kada ce seka doći i da će pomagati mami :)
    "Ali necu joj stavljati pelene" 
    Smijala sam se cjeli dan :-)
    I naravno cim nekog sretnemo,pohvali se "mama je trudna":-)

Ljubicica9
    01. Rujan 2016. 10:25

U Spltu je malo divlji zapad a ja nemam živaca za to. Nahodala sam se kao mala za razne preglede.

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

Tina2901
    01. Rujan 2016. 10:25

Juutro cuuree

Kako ste mi danas?
    Evo ja se probudila iz duubokog sna i odmah mučnine počele, uf..
    Ljubicica, eto možda i vi saznate spol vaše bebice! Mislim hoću reći da neko sazna kasnije ,a neko ranije, eto nama se potrefilo u 12-om tjednu iako to uopće nismo očekivali..

Ali dobro, sad kad znamo da je curica, odmah je lakše..Raspoložena sam više nego inače... Joj kad vi svi to saznate stavljat ćemo za dečke  ,a za cure  hehe.. A najbolje je kupovat robicu i igračkice za bebu to je stvaarno nešto predivno i obožavam to kupovati..

Tina2901
    01. Rujan 2016. 10:28

Ajoj Lena stvarno slatkoo
    A koliko ti starija kćer ima god?

mrs.kepolas
    01. Rujan 2016. 11:04

Zaboravila sam podijeliti sa vama našu priču o plusiću. 
    Znala sam da sam trudna. Dragi je sumnjao ali se za razliku od mene nije htio ponadati.
    Piškila sam dan prije očekivane M i sjećam se da sam se probudila u 5 ujutro punog mjehura, vidila vani mrak i pomislila pa tek je negdje 1 u noći, nije vrijeme za test. Nakon što sam se popiškila vidila koliko je sati i mrak mi je pao na oči. Do 7 sam ležala u krevetu otvorenih ociju i puna mjehura (simptom koji mi je bio sumnjiv :D ) uvjerena da i da sam trudna test to neće uhvatiti jer više nije baš prva mokraća. 
    Ipak, skupila sam hrabrost.. Proceduru znate. Ruke su mi se tresle kao nikad u životu. Cijelo tijelo mi se treslo. Odložila sam test i namjestila na mobu 3 minute odbrojavanje. Pobjegla sam dragom u krevet i budila ga šaputanjem i dalje se tresući. Vrijeme je iscurilo, a ja sam odjurila (iako se činilo kao vječnost) do kupaonice i sa vrata već vidjela blijedu crticu. Počela sam VRIŠTATI i vikati trudna sam. Dragi je skočio, došao do mene i počeo me grliti, ljubiti, skakati i pljeskati :D Tu sam već i počela plakati. Nismo mogli vjerovati jer samo jedan mjesec smo pokušavali. 
    Eto, to je naša priča. 

mrs.kepolas
    01. Rujan 2016. 11:34

Joooj :) 
    Ima neka tajna veza.. 
    Jeste slikale testove? Ja ih svaki dan gledam :D na slikama jel :D

• nelica_4
    01. Rujan 2016. 12:12

Ja čuvam sve u jednoj maloj posebnoj kutijici,zamišljeno kao da unutra bude prvi test,doduše sad su 2 :),pa slike s ultrazvuka,kasnije prva slika bebe,prvi zubić koji mu/joj otpadne i tako :) uspomene,pa da  se prisjetimo za nekih 20 godina kako je to bilo ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.