Viki,nadam se da ce sve biti i redu <3
Mene ste bas zainteresirale za taj dnevnik trudnoce..
Nisam znala da to postoji..
Inace,jako dugo godina sam vodila dnevnik,pa bsrem jedno deset i dan danas ih cuvam !
A sutra cu si zenice moje dati oduska..
Idem s obitelji u sredisnju Bosnu,pa kako da ne pojedem burek ili njihove fine cecape :)
Ako bude mi prilika bas cu vidjet kakve su cjene stvarcica za djecu..
Sjecam se kad smo bili 2009g kci tek 6mj stara,ajme bilo puno skuplje nego kod nas..!
Cure,kako stavite te dolje trake na kojima vam pise koliko su djeca stara ili koliko u braku ste?
Bas mi to simpa i ja bih :)
Bok proljetnice. Ja na poslu više ne stignem ni otić na wc, a kamoli pisati liste termina . A još me je uhvatila neka prehlada ili alergija pa kišem i šmrčem i glava me malo boli. Ima netko neku preporuku za podizanje imuniteta?(unatoč folnoj 500, željezu 350, c vitaminu 500 koje pijem po dužnosti)
Viki ja te skroz razumijem. Kad upadnem u takva razmišljanja onda pokušavam racionalizirati, npr: gle, pa ne krvarim, nemam neke probadajuće bolove... Mora bit dobro...
Odi do doktora da se umiriš. Ja se nadam da je sve dobro.
Ali ono što je Mono napisala me kopka. Ako iznutra odjednom dobiješ osjećaj da nisi trudna, ili da nešto nije u redu, možda ima nešto u tome. Meni je trudnoća počela sa 2 oplođena jajašca, ali negdje u 5.tj se jedno prestalo razvijat. Za to još nisam znala jer sam čekala da prođe 2 tjedna od kašnjenja. Baš tad negdje sam se jedno jutro probudila i činilo mi se da bebe više nema, čak sam i mužu rekla nek se ne nada previše.
A s druge strane...
Sad ponekad kad sušim kosu fenom ili usisavam, imam kao neki osjećaj nemira, titranja u meni. Kao da se beba boji. Vjerojatno si umišljam...
[/url
Lena samo klikni na nečiji Ticker i već će ti otvorit tu stranicu, npr. liliypie, ili tickerfactory, ili the bump. Meni se ne sviđa kad traže registraciju ali mislim da na The bump ne traži... Tam odabereš dizajn i upišeš podatke i kad generira kod, taj kod moraš kopirati u svoj potpis koji uređuje tu na klokanici u postavke profila. Kad ti ponudi koji kod da kopiras, trebaš uzeti neki pod imenom pseudo (ima na početku url u uglatim zagradama).
[/url
Draga Viki, u potpunosti te razumijem. I ja sam veliki panicar i znam biti sva u strahu, nemirna, pa mi fali zraka, pa osjecam kako mi srce brze kuca od te nervoze.. Jucer i prekjucer isto nisam imala simptome (bijelo/zuckasti iscjedak i zatezanje, bolovi) samo grudi stalno lagano osjecam. I bas sam se bila zabrinula al danas se vratilo..
Pokusavam i ja sebi govoriti da ne mislim stalno crno, da mi to samo skodi a i bebici takodjer sto niposto ne zelim ali na zalost jace je od mene .
Stalno brinem, ako vozim brinu me rupe na cesti..ako papam je li hrana ok itd..
Moj M se veseli i vec razmislja o kolicima, kreveticu, a ja sad samo zelim da mi u ponedjeljak gin kaze da je sve u redu. Nadam se da cu moci i srceko cuti, tada cu uci u 6tt..
Voljela bih tu vijest podijeliti s nekim jer mi je tesko to drzati u sebi, mozda roditeljima, jednim i drugim.. pa da bar mogu s mamom pricati. Mislim da ce mi biti lakse.. Znaju li vase obitelji za trudnocu i kada ste im rekli?
Teta5 wow koji meni!! Svaka cast! Ja danas opet sirni namaz i suhomesnati proizvodi s kruhom u jajima ,jogurt, pizza za rucak jer sam zujala po gradu, kolac za desert, puno vode, smokve i sad sam malo opet gladna..
LenaLenov njam,njam! Sretan put i dobar tekic, napapaj se i za nas!
Hello trudnice
Evo mene ležim i nikako da zaspem.Jednostavno ne mogu spavat. Pokrijem se,pa mi bude vruće,pa muka pa se odem napiti vode jer stalno žednim. Onda se vratim pa moram na wc piškiti,i tako nikako ne uspijem zaspat. I u mene ti strahovi nekad prevladavaju.. Za svaki obrok koji jedem se bojim jeli to otrovno,jeli hrana dobra.. Kad su se meni simptomi na jedan dan nestali, mislila sam da sam imala spontani ili nešto nije u redu.. Onda se sutra probudim i opet isti simptomi tako da bez brige.Ali uvijek mislimo pozitivno i to je najvažnije.
Sada me jedino strah malena mi kreće u vrtić (3 ipo god) i kako će sad počet ove viroze,upale,bolesti itd. bojim se da to ne pređe na mene ..Mislim na viroze,pitam se hoće li naštetiti bebi.Inače mi skoro svake godine pokupi neku virozu..
SamSara tvoj jelovnik najvise lici mom :D
Evo i ja se probudila bez simptoma.. jos jucer me manje bolilo nego prekjucer.. i sad nista...
Pokusavam uzivati i znam da ce se vratiti..
Uistinu imam luksuz da mirujem i cuvam se maksimalno. Ne naprežem se, radim od kuće (za kompom), samo skuham. Ne dižem ništa.
Dolje je sve okej i nema nikakvog iscjetka, a kamoli ne u nekoj zločestoj boji.
Mantram da je sve ok! :)
pumpkin ja koristim Oviu, pregnancy + i nurture glow! :)
Imam ih još 88 instaliranih, no ove su mi najbolje! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
vjenčanje u Varaždinu http://www.hotel-lagus.hr/index.php/hr/vjencanja
Drage moje trudnice, kako vam je danas. Vidim da smo sve u fobiji da nešto nije u redu na pregledu sam spomenula doktorici da non- stop strahujem jer nemam neke pretjerane simptome da sam trudna, a ima dana da nemam nikakve, ona se nasmijala i rekla da budem pozitivna i sretna jer sam jedna od trudnica koja ima laganu trudnoću, bez obzira na hematom i ciste.. Pa sad nekako sebi utuvim u glavu da ne razmišljam negativno nego samo pozitiva i sve je ok. Onda osjetim da me grudi malo bole ili križa pa mi odmah bude lakše.
Što se hrane tiče, rekla sam da jedem više-manje sve. Jedino sam izbacila tunu skroz, a tu i tamo mi se zalomi nešto suhomesnato (ali kupovno, ne domaće) ili pizza, kad me uhvati želja. Mislim da nema smisla odricati se svega, treba uživati u svemu, ali biti umjeren.
Jutros sam bila na bockanjima, vađenje krvi, urina, pretrage štitnjače, krvna grupa + trudnička obrada, jedva sam izdržala tih par sati bez doručka, joooj kakva je to glad bila... Sad čekamo nalaze i nadamo se da će sve biti ok. Rekla sam da neću biti opterećena ali malo sam nestrpljiva. Slijedeći pregled kod ginekologa mi je tek sredinom 9.mj i jedva čekam...
Pozdrav svima i ugodan dan vam želim
Mancetto
Dobar dan proljetnice!
Evo meni je danas super započeo dan! Nekako sam sva ispunjena srećom i ne mogu vam to opisati. Dođe mi da počnem skakat po kući od sreće Raspoložena sam za sve i ne znam kad mi se zadnji put desilo da sam ovoliko sretna. Piškiti idem vrlo često i grudi me bole al nije nešto jako. Kako ste mi vi ,trudnice? Evo taman se idem baviti ručkom makar mi uopće nije stalo do jela. Ne jede mi se baš.
Koje vi voće najčešće uzmete za prigristi? Ja najčešće uzmem jabuku,breskvu,lubenicu ,a od povrća SVE
Sortiraj odgovore
Najstariji