SamSara dobro nam došla i čestitam ti na plusiću
Mogu ti samo reći da sam i ja od početka trudnoće bila toliko zbunjena i nisam znala što bi, ali onda s vremenom se navikneš na spoznaju da je u trudnoći apsolutno sve moguće, sve se mijenja iz dana u dan. Simptomi, osijećaji i potrebe, totalno drugo stanje, ali predivno i blaženo.
Savjetujem ti da što prije odeš na pregled i onda ćeš znati kako i što dalje.
Ja na preglede idem privatno jer sam imala dosta poteškoća pri začeću, a po mojoj socijalnoj doktorici na trudnoću bi čekala još tko zna koliko, tako da sam lijepo otišla kod privatnika i super je.Zadovoljna sam. Socijalni doktor mi služi samo za uputnice i naravno za otvaranje bolovanja.
Najbolje ti je da malo istražiš preko interneta ili nečija preporuka.
Što se samog pregleda tiče, ne moraš ništa posebno paziti, kažeš doktoru da si trudna i on će ti napraviti sve što je potrebno i savjetovati te za dalje.
Samo budi opuštena i uživaj u trudnoći
Mancetto
OhSoBoho,
pitala sam se di si ..
Jako, jako mi je žao zbog spontanog .. Moja je mama imala 3, i kaže da je to strašno za ženu. Ona je mislila da nikad neće moć imat djece (jer je prvi bio prije naših rođenja) ... a na kraju je Bog blagoslovio sa šestero djece (zadnju trudnoću je rodila trojke, pa sam joj rekla da je to točno za one tri bebe koje je izgubila).
Drži se i nemoj klonit duhom!! Uvjerena sam da ćete ti muž biti roditelji sretne i zdrave djece. A za sad imate jednog anđela koji moli u nebu za vas.
29.8.2022. ➕
Evo mene ležim i (ne) uživam u mučninama. Povratilaa sam..
Počela me odjednom hvatati mučnina i odem ja u wc i odjednom bljuuuv. Počelo je
Možda će me mučnine i povraćanja pratiti kroz cijelu trudnoću,a ja se nadam da neću povraćati.
Gladna sam,a ako pojedem opet će mi biti muka. Bradavice me bole,sva sam nikakva. Leđa su prestala boljeti,ali zato su svi ostali simptomi prisutni. Držite mi se i nadam se da vas povraćanje neće pratiti kroz trudnoću.
OhSoBoho,
Jako mi je zao... Ne znam sto da ti kažem, osim da te razumijem jer sam i sama bila u toj situaciji dva puta. Daj si vremena, i sve ti je dozvoljeno, i tuga, i plakanje, i nezainteresiranost, ali vidjet ćeš odjednom ćeš biti spremna za dalje i sve zelje ce ti se ostvariti tada. Puno sreće želim...
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
OhSoBoho- jako jako mi je žao. Vjerujem da ti je jako teško. Isplači,odtuguj....sve kako se osjećaš. Vjerujem da ćeš uskoro ponovo zatrudniti i dobiti malog princa/princezu. Drži nam se!
OhSoBoho, stvarno mi je zao zbog tvog gubitka! Kao sto Ljubicanstvena kaze, ispalci se I odtuguj, I podijeli sve s partnerom. Sigurna sam da ce ti uz podrsku biti bar malo lakse!
Mrs.Kepolas-ja da mogu, odmah bi isla u soping, al pokusavam biti strpljiva, I ako Bog da sve bude dobro, mislim da cu polako poceti kupovati kad udjem u trece tromjesecje, iako vec sad visim online I gledam sta ima
Ja jedem vise-manje sve. Sto se tice sireva, vazno je samo da su napravljeni od pasteriziranog mlijeka, a mislim da nije bitno tvrdi-meki. Ja uvijek provjerim sastav, I onda odlucim (tako mi je dr rekao). Dobila sam 1,5 kg...to je valjda ok
Zabice, ja sam 11+2, I jos imam simptome kao da cu dobiti. Cak ne znam ni kako bih objasnila...ne znam jel probadanje, bol, ziganje...javi se I ode, pogotovo na desnom jajniku. Zadnjih dana imam I grozan iscjedak, toliko sam panicarila da vise nisam ni znala procijeniti koje je boje, pa sam natjerala muza da I on vidi. Rekao je da je proziran I tamno zuckast... Cak sam nazvala I dr, rekla je da dok god nije svjeza krv, I dok ne osjecam peckanje I svrbez da je ok.
pumpkin svaka ti cast na strpljenju :)
mi maaalo robice prije kraja prvog budemo već :D
A veće stvari tamo sredinom drugog tromjesečja :D
Inače, nemam problem ni sa doručkom ni večerom, ali nemam pojma što bih navečer. Kaj vi večerate? Imate prijedlog? :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Hahaha...lako mi je sad pricat....al mislim da cu I ja prije pokleknuti . nisam nikad bila neki karakter kad je shoping u pitanju!
Ja I muz se vratimo kuci oko 6, I onda tek kuham....tako da svaku vecer kuham pravu veceru (umjesto rucka). Ja nekad na posao ponesem kuhanu rizu, pomijesam je sa malo feta sira. uz jogurt, to mi bas pase... nadam se da nije previse cudno
OhSoBoho zao mi je zbog gubitka malenig andjelcica. Nadam se da ces se brzo oporaviti i poceti misliti pozitivno, s vremenom se opustiti i krenuti u nove pobjede. Zelim ti da sto prije ugledas plusic koji ce biti zdrav i snazan ❤️
Ja sam se nocas ustala oko 4:30 i isla piskiti i od onda nikako zaspati. Puse nam bura pa je lupao jedan prozor pa ga zatvaraj, pa drugi, pa vrata. Tako sam budna docekala jutro i vec se u 6:30 ustala..
Ja uopce nemam mucnine niti mi se povraca. Jedino sto mi trbuscic trazi hranu i jace osjecam glad. Pokusavam ne jesti puno slatkog jer sam inace cokomanijak. Vise voca i povrca - smokve, lubenica, kruske, grozde. Sirni namaz sam jucer papala za dorucak s panonom i malo rajcice.. Znam i cokolino s mlijekom bez laktoze. 😋
Jedino sto osjecam su grudi koje su tek na dodir malo bolne i tu i tam neko zatezanje i ''strecanje''..
Jutros sam se narucila kod ginekologa za sljedeci pon. - jedva cekam! Samo da sve bude ok.
Folnu nisam kupila, uzela sam sam Elevit neki dan i sad to pijem. Pise na kutijici: folatna kiselina 0,8mg - sto mislite, jel to dovoljno?
Same here :)
Nisam ni za sebe karakter, ali već vidim kad bebo dođe shopping ce biti usmjeren ka njemu/njoj. :)
Ma kakvi čudno :)
Ja sam neki dan jela šopsku salatu, kečap i kruh. To je prva čudna kombinacija :D Bar za moj pojam čudna :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji