Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica_4
    24. Kolovoz 2016. 13:59

Evo i mene..nove…trudnice i jo ka tome prvi put…sreca neopisiva…eto mene i nase bebe u 8 tjednu…ocito da sam jedna od sretnica koja nema nikakvih simptoma osim spavanja..hehehe…nesmijem se zalit i nadat se da se tako i ostat :)
    Pozz svima koje ocekujete proljetnu djecicu :)

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 14:06

Nelice ,dobrodošla nam i čestitam ti na bebici.
    Jooj blago ti se očito si sretnica..Ja sam u 11.tt i stalno piškim i bole me grudi. Mučnine mi nekad znaju doći ali nakratko. Želim ugodnu školsku trudnoću bez komplikacija

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 14:23

Da,dobro kažeš..A jesi ti prvorotkinja ili već imaš curicu ili dečka?

mrs.kepolas
    24. Kolovoz 2016. 14:42

Dobro nam došla nelice! Čestitke na plusiću! 
    Kao prvorotkinja znam kako se osjećaš! :) Sreća, strah od nepoznatog, neopisivo uzbuđenje :) Kod mene se ponekad javi i sumnja kako ću ja to? Iako sam okružena djecom cijeli život, poneke i "odgojila" i znam sa njima, sad me prpa :) 
    Zato je forum tu! 
    Koje si godište ako nije tajna? :)

Tina, Mancetto 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 14:50

Nelice, ja već imam kćerkicu od 3 i pol godine

Tina2901
    24. Kolovoz 2016. 14:57

U Splitskom rodilištu,inače živim u Splitu,ti?
     Ja sam 89-to. Znači 27 god.

Mancetto
    24. Kolovoz 2016. 16:35

Nelica_1106 dobro nam došla 

Čestitam na plusiću!!! Želim ti školsku trudnoću i da sve prođe u najboljem redu. Znam kako se osijećaš, mislim da smo sve uzbuđene i jedva čekamo proljeće slijedeće godine. Samo uživaj u blaženom stanju i svakom trenutku 

Mancetto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.